Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

T-Mac

SBK'DA Tuğce diye bir oyuncu vardı. Geçen yıl Hanife ÇAKIR' la birlikte çok iyi maçlar çıkarmışlardı.Bir iki maçdır ben onu göremiyorum. Ne oldu bu kıza sakatmı yoksa transfer mi oldu.Amaaan bende soruyorum işte .Takımın idari menejeri takımla ilgili bize bilgi vermek ve bizleri aydınlatmak yerine durmuş benle polemik yapıyor.Galiba benimkisi boşa gayret.

T-Mac

Bir sorumda Admin'e. Online üyeler kısmında şu kadar üye şu kadar ziyareti dedikden sonra birde parantez içi gizli var nedir hocam bu GİZLİ.Kimdir bunlar ve niye gizlidirler. Cevaplarsan sevinirim.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: T-Mac - 23 February 2008, 18:44:59
Bir sorumda Admin'e. Online üyeler kısmında şu kadar üye şu kadar ziyareti dedikden sonra birde parantez içi gizli var nedir hocam bu GİZLİ.Kimdir bunlar ve niye gizlidirler. Cevaplarsan sevinirim.

kendisini sitede belli olmasını istemiyo açık olduğunu kimse duymasın felan filan işte:D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: T-Mac - 23 February 2008, 18:39:07
SBK'DA Tuğce diye bir oyuncu vardı. Geçen yıl Hanife ÇAKIR' la birlikte çok iyi maçlar çıkarmışlardı.Bir iki maçdır ben onu göremiyorum. Ne oldu bu kıza sakatmı yoksa transfer mi oldu.Amaaan bende soruyorum işte .Takımın idari menejeri takımla ilgili bize bilgi vermek ve bizleri aydınlatmak yerine durmuş benle polemik yapıyor.Galiba benimkisi boşa gayret.

T-Mac takımın menajeri burada nöbet tutmuyor. Geldiğinde sorularına cevap verir. Acele etmene gerek yok. Ayrıca ben bizleri yeterince aydınlattığını düşünüyorum.

Alıntı yapılan: T-Mac - 23 February 2008, 18:44:59

Üyelik ayarlarında şöyle bir ifade var

AlıntıDiğer üyeler çevrimiçi durumunuzu görebilsin mi? 

Burayı hayır olarak ayarladığında sadece site yöneticileri aktif olan üyeyi görebilirler, diğer üyeler göremezler. İnsanlar neden böyle birşey yaparın cevabı farklı farklı olabilir.

T-Mac

Bende biliyorum onun orada nöbet tutmadığını .Hem acele ettiğimi kim söyledi sana. Sizleri basketbol konusunda aydınlatmak ise oldukca zor bir iş.Önce ilgi olacak.Peki varmı bu sizde?

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: T-Mac - 23 February 2008, 20:43:45
Bende biliyorum onun orada nöbet tutmadığını .Hem acele ettiğimi kim söyledi sana. Sizleri basketbol konusunda aydınlatmak ise oldukca zor bir iş.Önce ilgi olacak.Peki varmı bu sizde?

belamısın nesin ya neymiş bizi basketbol hakkında aydınlatmak zor işmiş sanane olum anlamıyosak anlamıyoz takmışın bi hocaya boşboş yazıyon - önce ilgi olcak demişin yok belki bizim ilgimiz baskete yok kardeşim yok baskete ilgimiz yok çokda anlamayız ama takımımızı destekleriz

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: T-Mac - 23 February 2008, 20:43:45

Yok, basketbol 6'şar kişilik iki takımın oynadığı, uzakdoğu sporu muydu?

Bu ukalaca tavırların pek çok insanın canını sıkmaya başladı, bilesin.
Ayrıca kişisel olarak sadece basketbola değil pek çok spor dalına ilgim var. Ama bunları burada yazmak zorunda değilim. Ben Samsunsporluyum, Samsun BK da şehrimin takımı olduğu için desteklediğim bir takım.

Şimdi kritik soruyu soralım, peki Samsunspor Taraftar Sitesinde yazan senin Samsunspor'a ilgin var mı? Biraz da futbol başlıklarında görelim seni.

kerem55

timac iyice sıktın artık. ukalalığın yüzünden basketten nefret edecek hale gelidm. hem sen veda mektubu yazıp ayrılmaşımıydın siteden? bi de yarınki maça gelecek misin?

T-Mac

TUGBERK önce sen bi düzgün konuş. öyle oğlum moğlumlu ifadeler kullanma. Basketbola ilgi duymak zorundasın demedim ben zaten.İster duy ister duyma banane. Ben sadece basketbola ilgi duymayanları aydınlatmak kolay iş değil dedim.Ben Boş boş yazıyorsam sen bir şeyler yazda okuyalım öğrenelim o zaman. Ama öyle yukarıya yazdığın gibi değil düzgün cümleler kurarak tamam mı kardeşim.
    KEREM55 .Kardeş sen yine de basketboldan benim yüzümden nefret etme. Maça gelip gelmeyeceğim ise benim bileceğim iş. kimseyi alakadar etmez.
     Samsuni.  benden sana bir tavsiye: Karşındaki muhatabın kim olduğunu bilmeden '' tavırların pek çok insanın canını sıkmaya başladı '' gibi cümleler de kurma karşındakinin Samsunluluğunu da Samsunsporluluğunu da sorgulama. Bir de böyle benle kişisel polemiklere girmeyin kardeşim.Bu kime ne kazandıracak sanki. Basketbolla ilgili bir şeyler yazarsanız okurum.Sizde beğenmiyorsanız okumazsınız . BU KADAR BASİT.

mehmet yılmaz

Peki sen karşındakinin kim olduğunu biliyor musun da benim basketbol bilgimi sınıyorsun?

Kaldı ki "tavırların pek çok kişiyi rahatsız ediyor" cümlem bir gözlemin ifadesidir. Eğer tavırların pek çok kişiyi rahatsız ediyorsa, senin kim olduğunun bununla bir ilgisi yoktur.

Polemiğe girmekten kimse hoşlanmıyor ama senin pek çok cümlen buna kapı açıyor.

T-Mac

Sende bende polemiğe girmekten madem ki hoşlanmıyoruz o zaman girmeyelim kardeşim. Hepimiz Samsunsporu tabiki seviyoruz. Ve bu sitede sitenin doğası gereği Samsunsporu yazan onlarca arkadaş var zaten. Ama sizler basketbol forum diye bir köşe açtığınız madem yazın kardeşim.SBK SAMSUNSPOR'un alternatifi değil ki. Bunlar aynı şehrin farklı iki branşda mücadele eden iki takımı. Birbirimizi sorgulamak ve laf sokma yarışına girmek yerine birbirimize destek olalım.Ben isterim ki sen ve diğer arkadaşlarda burada benim yazdıklarıma cevap yetiştireceklerine kendi düşüncelerini açıklasınlar.
   Yok biz senin yazdıklarına kafayı taktık derseniz eğer onuda paşa gönlünüz bilir. Ben düşündüğümü söylerim kardeşim. Kim ne der diye bakmam.Lafımın bir hakaret unsuru taşımaması ve terbiye sınırları içerisinde olması temel ölçüdür benim için. Gerisi boş.

MeL_55

t-mac asabimi bozma kötü olur. surda 2 gün oldu üye olali herkezle polemige giriyorsun. hem sen samsuni kim oldugnu biliyormsun. yazmamak icin kendimi zor tuttum ama zorladin. birdaha biriyle polemige girmeni istemiyorum.

berusa55

Arkadaslar sanırım herkes birbirini yanlıs anlaya anlaya ya da bazı seyleri yanlıs anlatarak bu duruma gelinmiş. En iyisi bu duruma son verelim. Baslık da degerli adminlerimiz tarafından temizlenip konuya yakısır bir hale getirilirse güzel olur. Sevgili t-mac sana gelince... Sen de artık kimseyle polemiğe girme ve değerli paylasımlarını burda sürdürmeye devam et. Su zor günlerimizde bir de biribirimizi kırmanın hakikaten hic geregi yok. Sevgi ve saygılarımla...Her şey SAMSUN ve SAMSUNSPOR'umuz için

CurvaSudSamsunspor

veis

sevgili t maç acı ama gerçek şu bir gerçekki biz samsunsporluyuz ve bizm için 100 üstünden 98 samsunspor futbol takımıdır bunu açıkça söyleyeyim.helede şu zor günlerde inanki sbk bizim için başarılı oldugunuda göz önüne alınca geri planda kalıyor yorumların güzel ama samsunspor futbol takımı düşmeye oynarken inan sbk yı pek fazla takip edemiyorz.kaldıki selvin lataşha vs... gibi oyuncuların net bilgileride yok bizde ama bi celil de sekan de annnelerinin kızlık soyadına kadar yazalım sana herkesin uzmanlık dalı vardır oyüzden kimseyide yargılama.biz şuan orta sıralarda olsaydık tabiki sbk takimiz daha hoş olurdu.bir sözde sbk başkanına maçlarımıza ve basına biraz yüklenmiş ama unutmasın ki samsunspor bu sorunlarla yıllardır boguşuyor hersene çeşitli kampanyalar kumbaralar yapılıyor hatta basını tesislere bile almıyorlar ama bu tepkiler yanlış..