Samsunspor'da İki Futbolcu Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı

Başlatan berusa55, 26 February 2008, 18:20:34

« önceki - sonraki »

berusa55

Samsunspor Futbol Şubesi'nin önerisiyle savunma oyuncusu Kenan Yelek ile sol kanat oyuncusu Sinan Demircioğlu, yönetim kurulu kararı ile takımdan süresiz kadro dışı bırakıldı. Kulübün basın sözcüsü Can Ayday, futbolcuların disiplinsiz tutum ve davranışları sebebiyle kadro dışında kaldıklarını söyledi.

Samsunspor Futbol Şubesi'nin önerisiyle savunma oyuncusu Kenan Yelek ile sol kanat oyuncusu Sinan Demircioğlu, yönetim kurulu kararı ile takımdan süresiz kadro dışı bırakıldı. Kulübün basın sözcüsü Can Ayday, futbolcuların disiplinsiz tutum ve davranışları sebebiyle kadro dışında kaldıklarını söyledi.

Dün akşam saatlerinde toplanan Samsunspor Yönetim Kurulu, bir dizi karar aldı. Alınan kararları ise kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Samsunspor Basın Sözcüsü Can Ayday açıkladı. Toplantıda Karşıyakaspor ve oynanacak Boluspor maçlarını değerlendirilmesinin yapıldığını dile getiren Ayday, "Futbol şubesi, disiplinsiz davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle Kenan Yelek ve Sinan Demircioğlu'nun süresiz kadro dışı bırakılmasını Yönetim Kurulu'na önerdi. Yönetim kurulumuz da bu iki futbolcunun süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verdi." dedi.

Toplantıda aidatlarını düzenli ödemeyen Samsunspor üyelerinin durumunun da gözden geçirildiğini hatırlatan Can Ayday, "Bizim bin 197 üyemiz vardı. Aidatlarını ödemeyen 459 kişinin üyeliğini feshettik. Şuan 738 üyemiz bulunuyor. Bununla birlikte Boluspor maçının primleri de belli oldu. Maçı kazanmamız halinde futbolcularımıza 4 bin dolar prim vereceğiz. Ayrıca 3 maç üstüste kazanmamız halinde ise ektradan 4 bin dolar daha prim vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: http://www.haberler.com/samsunspor-da-iki-futbolcu-suresiz-kadro-disi-haberi/

Söyleyecek söz bulamıyorum. Bu zor günlerde aksilikler, olumsuzluklar da üstüste geliyor :-[

körfez55

kenanın yokluğu kötü olacaktır bizim için kenan yapmaz öle şeyler.sinan için ise gayet isabetli bi karar olmuş.

veis

eyvah eyvahh kenan ı aramayız umarım çünkü bana göre iyi oynuyordu ama yine de samsunsporumuz adına olumlu sonuç veriir.

MeL_55

veis

esasında emrenin yükselen formuda etkiledi tabiki artık emrede kendini dahada büyük sorumlulukların beklediginin farkındadır ve ona göre performans sergiler.

Nuri Asan

Sinan için geç alınmış bir kararda Kenan'ın yokluğunu umarım aramayız

mehmet yılmaz

Kenan Yelek ismi beni çok şaşırttı doğrusu. En son beklediğim isimlerden birisiydi Kenan. Ama Sinan Demircioğlu'nu kadro dışı bıraktıkları için teşekkür ediyorum. Daha önceden de vukuatı vardı. Ama hepsinden de öte takıma geldiği günden beri doğru dürüst iki maç ya oynadı ya oynamadı. Hep düşük viteste idi hep isteksiz, kaçak oynuyordu. Tribünlere gösterdiği tepki zaten anlatılmaz birşeydi. Keşke daha önce alınabilseydi bu tedbir. Bence de geç kalınmış bir karar.

Lazoli

sanki 40 kisilik kadromuz varda desinler diye adam kovuyoruz

körfez55

taraftara hareket çeken adam bu takımda forma giyemez sinan kimmiş haddini bilsin önce.sinanla bu takım ligde kalacaksa hiç oynamayalım bi katkısı yok çünkü...

berusa55

hadi sinan'da tamam da kenan olayında ne var arkadaslar acaba? iyi günde kötü günde bu adam bizi kac yıldır ortada bırakmadı, bir yere de gitmedi? kenan'ın kadro dısı olayına sasırmadım dersem yalan olur. ama bir sey oldugu da aşikar. durduk yerde kimse kimseyi kadro dısı bırakmaz sanırım!

METE

YAAAAAA ALLAHIM YARABBIM SANKI ON NUMARA DEFANSLAR VAR ORAYA KOYACAKDA ELIMIZDE ADAM KAYNIODA SANKI KENANI SEN GIT KADRO DISI BIRAK ALLAHIM YAWWW BEYLER KIZMAYIN AMA YONETIM NEYABDIGINI BILMIO HERALDE SANKI COK OYNAYAN VARDA TAKIMDA BIDE ADAM KADRO DISI BIRAKIYOLAR OFFFF OFFFF....

ozkan17

hadi sınanı bırakıyonuzda kenanı kadro dısı bırakmaya ne gerek var senelerdır senın oyuncun buu ne yanlısını gordun yaww

bregenz

26 February 2008, 21:33:16 #12 Son düzenlenme: 26 February 2008, 23:08:49 Amsterdamli
o kenana  2 sene önce yol vermeleri gerekiyordu 2 senedir bizi yakiyor ....ustunede bi ton para aliyor.,,ercan gideli takimda onu yerine gecmeye calisiyor ama senin onun gibi olamazsin .,.cok adi biri kenan yelek....degil  lig a ...lig b de bile zor oynar....adam dan dun topcusu..teknik taktik sifir....

sürsiz kadro disi deel valizini topla kaybol demeleri lazim

ben 2 senedir diyorum dilimde t+y bitdi .....ama yine bu konuda oldu gibi bir cok konuda hakli cikdim.....

6.hisim cok kuvvetlidir...beni yine yaniltmadi ama sizler 2 sene sonra cozdunuz ....yinede bravo yonetime.....

körfez55

kenan gecen sene gayet iyi performan gösterdi.takımda herkes bir bir kaçarken o şerfsiz futbolcuları ikna etmeye çalıştı.nankör olmayalım...

alperen_55

bu yönetimin şimdiye kadar aldıkları kararların takıma pozitif yönde faydası olmadığı gibi bu kararlada fayda getireceğini sanmıyorum.bence eksiklik sevk ve idarede.elbedde ki para başarı için önemlidir.fakat parasız takımlarında hem süper lig de hem lig a da başarıyı yakaladıklarına şahit oluyoruz .samsunsporumuz şu an ki futbolcu kadrosuyla isim isim zikredildiği zaman kaliteli futbolculardan kurulu bir takım olduğunu görüyoruz. fakat lig maçlarında takımlarına ve isimlerine yakışmayacak derecede kalitesiz futbol oynuyorlar .neticesinde takımımız bir alt lige düşmeme mücadelesi veriyor.inşaalah alın mış olan bu karar takımımız için hayırlı olur.