Samsunspor'da İki Futbolcu Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı

Başlatan berusa55, 26 February 2008, 18:20:34

« önceki - sonraki »

tolga

çekilmez kuzey kardeşim kendi bırakmadımı sakarya maçı sonunda neden döndü sanıyorsun çok mu baskı geldi sence bilmediğin konular var o yüzden başkanı savunma sevgili kardeşim istiyorsan sonra yazarım neden döndüğünü başka bırakacak başka yolıu yok futbolcunun bu adama güveni yok  maddi bişi vermediği halde manen debişi vermiyor amacı işlerini halledip çekip gitmek bunu yaz bitarafa zaman gösterecek

veis

ya sevgili tolga tamam diyelimki başkan vermedi para allah aşkına kongreye kaç kişi katıldı biliyorsun dimi ve şuan kongre olsa bu takıma kim sahip çıkar bunuda düşün lütfen.

veis

ayrıca bir alt konuda belirtildigi gibi 450 tane kongre üyesi aidatını vermiyormuş.başkandan daha ne beklersin.

tolga

bunları bilmiyormuydu veis kardeşim kimse ona zorla gel başkn ol demedi sahip çıkmıştır doğrudur ama yapamıyorsanda sahip çıktığın gibi bırakmasınıda bileceksin durduğu müddetçe saygıyı kaybedeiyor hem kendine hemde takıma zara verişyor ben çok iyi biliyorum ki verdiği evraklar var kurtarsın çekip gidecek bilmediğiniz onular var ist takip etmek zordur buraları ben seni çok iyi tanıyorum sen beni tanımazsın kupa maçında gbende tirübündeydim
o yüzden bu adama bir kere şehrin ileri gelenleri destek vermiyor inanıyorum ki bıraksın sahip çıkılacak burası samsun ve samsunspor  sahipsiz kalmaz

veis

sevgili tolga benim kadar yakın ol ben samsunsporu bırakırım

tolga

sana kimse bırak demedi kardeşim  aslında guru vericisin samsunsporluluğunla ama inan bu insanla bu iş gitmez bu kadar acemice işler olmaz

veis

ama sende bizi anla şuanda kimse sahip çıkmaz kardeşim.

tolga

veis

şuan tek hedef ligde kalmak gerisini daha sonra düşünelim herkesde bi korku var zaten oyüzden sezon sonu inşallah olaylar dahada şekillenir.

Lazoli

arkadaslar olanb olaylart nedeniyle birtbirimizi kirmayalim bazi arkdaslar cok atilgan msj atiyo buraya tamam durum cok vahim fakat birbirimze bagirip cagirmakla biryere varilmazki

körfez55

madem sezgin gümüş bıraksa şehirden destek gelecek neden 1 yıldır kimse destek vermiyo.kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ama bu şehir bu kadar duyarsız olduğu sürece muhtacız.başka çözüm yolu var mı bu durumda kim başkan olur bu takıma?

tolga

1_güvenilir olacaksın
2-donkişot gibi yel değirmenlerine savaş açmıyacaksın(tabiri caizse)
3-yaptığın her olay attığın her adım  taktir toplayacak
4-icraatlarınla spor kamuoyuna olmlu mesajlar vereceksin
5-samsunspor kulübünü kendi işyerin gibi görmeyeceksin
6-kış ortasında yapılanmak adına işten zavallı insanları çıkartmayacaksın adamların zaten maaş vermiyorsun ağızlarını bile açmıyorlar
7-yalan konuşmayacaksın
8-dahasıda var rakamlar yetmez sıralamaya ve bunlar ekledikçe bulunduğun makamada saygı kalmıyor orayı doldurmayı bileceksin  yoksa çok kolay enkaz edebiyatı yapmak

onun için gerçek sahibi taraftar sahip çıkar  başkan kadar herkes yapar bu işi sevgili kuzey

yarın kampanya başlıyor oradan belli olur zaten bu başkana güven oyu takip edin

sbc_emo

sinan neysede kenan gibi defansın bel kemği olan adamı nie kadro dısı bırakıon aq

bregenz

@bregenz

iyi bir samsunsporlu olduğunu biliyorum
ama yazarken forum kurallarına uymak zorundasın
buradaki ifadelerin maksadını aşmış

lütfen forum kurallarına uyalım!!!

mehmet yılmaz

Serkan Aykut ve Celil Sağır Samsunspor tarihinin hem kariyer hem de Samsunsporluluk bakımından emsal futbolcularındandır. Her ikisi de Samsunspor ve Samsun sevgilerinden dolayı maddi ve manevi pek çok fedakarlık yapmışlardır. Aksini ifade eden hiç bir beyanatları da olmamıştır. 1993-94'ten beri uzun süre Samsunspor forması giymiş, Türkiye'de marka olmuş iki ismi eleştirebilirsiniz, kimse tenkitten münezzeh değildir, saha içi performanslarını da beğenmeyebilirsiniz ama Samsunsporlulukları hakkında konuşmak için önce onların %1'i kadar Samsunspor'a fayda sağlamış olmak lazım. 

Serkan da Celil de hiç kimseye de her seferinde Samsunsporluluklarını ispat etmek zorunda değillerdir.

@Tolga
Yönetime bilhassa da başkana eleştiriler getiriyorsunuz. Haklı olduğunuz yönler de var. Orasıyla ilgili değilim ben. Sadece benim de birkaç sorum olacak.

Şimdi daha önceki mesajlarınıza birlikte bakalım. Belli bir döneme kadar hep destek tam destek mesajları, hatta Büyük Başkan Sezgin Gümüş bile yazılmış...

21 ekim
Alıntı yapılan: tolga - 21 October 2007, 14:44:15
sevgili arkadaşlar gelinen noktada bana göre SAMSUNSPOR başarılı nedeni ise geçen sezon başında belediye destekli para sorunu olmayan güya liglerin en iyi hocası olan levent beyle! oluşan bir takım sonucunda geçen sezon karşıyaka maçıyla ligte kalması gerçekleşen ve yine geçen sezon 9.haftada 8 puanla lig 16.sı bir SAMSUNSPOR

Bu sezon ise 2 ay öncesi yönetimi olmayan hocası ve futbolcusu olmayan ayrıca parasıda olmayan Büyük Başkanla beraber oluşan bir yönetim   sorunlu geçen sezon hazırlığı takıma liglerin başlamasına 1 hafta kala gelen bir teknik adam ve sonuçta 9. hafta sonunda geçen seneden itibaren 46 maç sonra girilen ilk 6 bana göre başarı.bu kadroyla buralara gelen bir kulüp ara transferde yapacağı takviyelerle bu işi götürür.Eğer bizlere sorsalardı  9 hafta sonunuda ilk 6 da olacaksınız kimse hayır demezdi .

25 ekim
Alıntı yapılan: tolga - 25 October 2007, 22:15:19
ya birazda güzel sözlerle destekleyin kapanmak üzere olan bir kulüp bugün 6. sırada himi güveniniz yok sonuçta bir deplasman yenilebilirizde ALLAH korusun ve mardin hocada aldı eski başkanlarıda takıma sahip çıktı bana göre 1 puan bile iyidir

12 kasım
Alıntı yapılan: tolga - 12 November 2007, 19:28:00
bravo karsdeşim gerçekleri gören ve duyarlı samsunsporlu kardeşim sezon başı küme düşmeyelim yetr diyen insanlar şimdi bu futbolcuları eleştiriyorlar ben kimsenin avukatı değilim ama  geçen sezon flaş transferler le dahi ilk 6 ya giremeyen birtakı şimdi ise bu çocuklarla ilk 6 yı kovalayan bir takım daha ne olcak elinsaf

Alıntı yapılan: tolga - 19 November 2007, 20:41:36
melih 55 yücel hocayı tanımam sadece yerel gazetelerden izliyorum çok beyefendi bi hocaya benziyor geçen senekiler gibi su kurnazı değil adamın elindeki kadroyu görüyorsun yinede sonuçlar iyi bence geçen sezon herşey vardı para futbolcu yönetim ama sonu hüsran bitti busene 3 ay önce bu kulüp kapanma noktasına geldi ama sağolsun sezgin gümüş ve yönetim sahip çıktı yücel hocada geldiğinde transfer zamanı yoktu adam ne yapacak ki

Alıntı yapılan: tolga - 20 November 2007, 20:07:26
arkadaşlar rahat olun yücel hoca kalan 4 maçıda kaybetse burada merak etmeyin devre arasını bekleyin ve görün bakın nasıl bir SAMSUNSPOR geliyor az kaldı sabredin

Alıntı yapılan: tolga - 20 November 2007, 20:48:21
berusa ben yazıyorsam takip edin kardeşim ALLAHIN izniyle müthiş bir SAMSUNSPOR geliyor ama azdaha sabredin ve desteğe her zaman devam  şu 4 haftayı az kayıpla kapatalım sonuçlar ne olursa olsun alabilceğimiz maksimal puanları alıp devreyi kapatalım  2.yarı göreceksiniz ben camiayı iyi tanıyorum gerekenler başladı yapılmaya ama şu an yazmam doğru değil hak verin  yücel hoca bu işi kıvıracak çünki istediği adamları sevgili yönetim alacak bu kadar söyleyebilirm hayıyırlı akşamalr

27 kasım
Alıntı yapılan: tolga - 27 November 2007, 20:30:57
sevgili samsunspor .biz üyeleri hepinizi saygıyla selamlıyorum sitemizde gezinirken hep yıkıcı söylemlerle karşılaştım şu an hepimizin ve şanlı kulübümüzün desteğe ihtiyacı olduğu kanısındayım.Kesinlikle bağcıyı dövmek yerine üzüm yemek felsefesi daha doğru bence .Çünki bizim sitemiz örnek bir site ve insanlara doğru mesaj lar vermekle yükümlüdür kanısındayım. Bakıyorum bazı kesimler Yücel hoca istifa gibi söylemleri oldukça dile getiriyorlar vermeden almak Yüce ALLAH a mahsus.Biz sezon başı hocaya hangi kadroyu sunduk son hafta gelen bir hocadan ne isteyebiliriz.Muhakkak eleştiriler olacak ama transferi yapacaksın istediği oyuncuları alacaksın ondan sonra isteyeceksin unutmayın ki geçen sezon LEVENT ERİŞ istediği bütün oyuncuları aldı sonuç koca sezonda 4 tane hoca değiştiren ve deplasmanda karşıyakayı yenerek kümede kalmayı başaran bir takımımız vardı.Ama şimdi roller çok değişik elinizde geçen sezon geldikleri takımlarda bile forma giyememyen geçen sezon bu takım bünyesinde olsa bile forma şansı bulamayan bir toplulukla mücadele ediyoruz.Tabiki bunların hepsi sezon başındaki yönetimsizliğin eseridir. Şimdi soruyorum sizlere paramız olsaydı yönetim olsaydı  bu futbolcularmı olrdu yoksa taş gibi takım mı kurardık bence 2. şık olurdu .Onun için hocayla falan alaklı değil futbolcu yapısıyla bu limondan bu kadar su çıkıyor inşallah içerdeki maçlarımızı kazanıp takıma yarar sağlayacak transferlerle 2. yarıhedefi yakalayacağımızı düşünüyorum güzel günler yakında saygılarımla............

12 Aralık
Alıntı yapılan: tolga - 08 December 2007, 22:59:58
ewet körfez  adamlarda takıntı başlamış neredeydiler acaba geçen sezon LEVENT ERİŞ BU takımı ve biz taraftarları kandırırken böyle insanlara levent eriş gibi hoca lazım taraftarı uyutacak yönetimi kandıracak .Geçen sezon ki takım şimdi olsa şampiyon olur bu sene takım yoktu 3 ay önce transfer yoktu  para yoktu halada yok ve takım lig 2. ile 7 puan fark var geçen sezon o müthiş takımla ilk yarı 20 puanı zor topladı ve 6.takımla 9 puan fark vardı ne çabuk unuttular yücel hocaya sallayan bu insanlar bu gerçekleri ama maşa bunlar belli zaten bazı kesimin insanları bunlar bizim gibi 3 ay önce takımın durumunu bilmeden konuşan kesim boş ver

Ve 17 aralıktan sonra 180' dönüş...

Alıntı yapılan: tolga - 17 December 2007, 08:32:13
arkadaşlar ne transferinden bahsediyorsunuz takım devre arası  ve bayram tatiline girmiş mevcut sezgin gümüş başkan ve bir kaç yanındaki yönetici  şafak falan takıma haçlık dahi verememişler futbolcular kampa gitmeyecekler ne transferinden bahsediyorsunuz bu takımı zor günler beklitor akşam ayırılırken futbolcular kulüpten paralar verilmezse kampa gitmiyoruz demişler  yönetim hala hayal satıyor .bu çocuklara helal olsun  bu zamana kadar ağızlarını açmadılar antrenmanlara çıkmamazlık yapmadılar diğer takımlar gibi 17 maç başı alacakları duruyor seslerrini çıkarmadılar alınlarından öpmek lazım yazık taraftar olarak ta biz hala neyin peşinde koşuyoruz anlamıyorum tesis çalışanları 4 aydır maaş alamıyor bayram geldi çoluk çocuğuna bişler alamıyorlar ama ucuz kahramanlar boy göstermektende geri kalmıyorlar yazık bu takımın futbolcusuna teknik heyetine ve çalışan emekçilerine yazık .birde bunları düşünün arkadaşlar

1- 17 aralıka kadar ki tolga ile ondan sonraki tolga aynı kişiler mi?
2- eğer öyleyse ne oldu o kısa aralıkta? ( tam da yönetimde birkaç kişiyle yolların ayrılması dönemi değil mi bu? )
3- hadi bizim hafızamız zayıf ama bu forumda geriye dönkü mesajları okuyabiliyoruz. Nedir bu tam dönüşün sebebi? İnsanda biraz tutarlılık olmaz mı sizce de?

Lütfen açıklayın ki ben de dahil hepimiz bilelim. Yoksa burada aynı cümleleri tekrar etmenizin pek bir manası kalmaz diye düşünüyorum.

Saygılar...