Samsunspor'da İki Futbolcu Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı

Başlatan berusa55, 26 February 2008, 18:20:34

« önceki - sonraki »

Lazoli

hani kenan bu takimin devrilmez kayasi idi? noldu simdi? yönetim bunu ne diye yapti ki? ama merak etmeyin bolu macinda 5-6 tane yersek seve seve alinir yine kadroya baska adam yok cünkü

tolga

bunların altında şu an kulüpte bulunan takıma hiç bir fayda sağlamayan futbolcu var kulübü istediği gibi yönettiriyor milleti kendine aşık etmiş ama zaman da onu yargılayacak hiç bir sorumluluk almayacak bu takım Allah korusun düştüğünde ilk bırakıp kaçacak da kendisi  zaten zamanın birinde  de bırakıp gitti ama o seneyi bile Allah ona reva etmedi geldi şimdi takım yine karıştı acınacak hali var bunu herkeste biliyor

Baþkent_55

arkadaşlar halen kimse hiçbişeyin farkında deil yaa....halen yok onu göndersen takım ne yaparmış seneye bütün futbolcular kaçıp gidermiş sktr gitsinler ya bu camia onlara muhtaç kadı demi ......yazık yazık yazık.......HİÇ KİMSE KUSURA BAKMASIN BOLUYADA ELAZIĞADA ANTEPİDE YENELİM NE DEĞİŞECEK TAKIM LİGDE KALACAK 3-5 ÇAPULCUNUN ELİNDE OYUNCAK OLMAYA DEVAM EDECEK ........BEN BU TAKIM LİGDE KALSA DEĞİL ES KAZA PLAY OFF BİLE KALSA YEMİN EDERİM BU FUTBOLCULARA Bİ TON ZOPA ÇEKERİM ........SİZ KİMSİNİZ YAA SAMSUNSPORUN ONURUYLA OYNAMAYA NE HAKKINIZ VAR ........ARTIK HİÇBİRİSİNİN DEĞERİ YOK GÖZÜMDE ........SON OLARAK NE OLMASINI DİLERDİM BİLİYORMUSUNUZ İLK SAMSUNDAKİ MAÇTA 54 DK. SUSUP 55.DK GÖRÜLMEMİŞ Bİ TEPKİ KOYULMASINI İSTERDİM .......SAMSUNSPORUN SAHİPSİZ OLDUĞUNU ZANNEDEN HAİNLERE TOKAT GİBİ CEVAP VERİRDİM ..........BEN SAMSUNSPORUN AŞIĞIYIM LAN SİZLERİN DEİL......LÜTFEN SAHAYA ÇIPLAK ÇIKINIZ......

cenkturgut

Can Aydın istifa etti
Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Dr. Can Aydın, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Konu ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Basın Sözcüsü Dr. Can Aydın, "Büyük umutlarla başlayarak gururla yapmış olduğum yönetim kurulu üyeliğinden, görev yaptığım süre içinde yaşadığımız olanların etkisiyle daha fazla faydalı olamayacağım düşüncesi ve işlerimin yoğunluğu sebebiyle istifa ediyorum" ifadelerini kullandı. Aydın, Samsunspor'a ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına başarı dilediğini sözlerine ekledi.

Gıderler dedım bır kısı daha ıstıfa etmıs .Ikı mac yenıldımı bu takım daha kımse dogrultamaz belını

MeL_55

AlıntıKENAN-SİNAN KADRODIŞI

Samsunspor'un 2 tecrübeli ismi Kenan Yelek ve Sinan Demircioğlu disiplinsiz davranışları nedeniyle yönetim tarafından süresiz kadrodışı bırakıldı

HOCA RAPOR VERDİ

Kırmızı-Beyazlı yönetim radikal kararlar almaya başladı. Karşıyaka maçının ilk yarısında taraftara el kol hareketi yapan Sinan Demircioğlu ve maç sonrası soyunma odasında Futbol Şube Sorumlusu ile tartışan Kenan Yelek, Teknik Direktör Orhan Kapucu'nunda raporu doğrultusunda yönetim kurulu tarafından süresiz kadrodışı bırakıldı.

DİSİPLİNSİZLİĞE İZİN YOK

Dün bir basın toplantısı yaparak kararı açıklayan basın sözcüsü Can Aydın, zor günler geçirdiklerini ve bu tür disiplinsiz davranışlara izin vermeyeceklerini belirterek,"Her iki futbolcumuzun savunulacak bir durumları yok. Yönetim kurulumuz toplandı ve hocamızın da raporu doğrultusunda cazayı verdik. Kimse kendisini Samsunspor'dan büyük görmesin"dedi

Alıntı

Can Aydın istifa etti

Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Dr. Can Aydın, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Konu ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Basın Sözcüsü Dr. Can Aydın, "Büyük umutlarla başlayarak gururla yapmış olduğum yönetim kurulu üyeliğinden, görev yaptığım süre içinde yaşadığımız olanların etkisiyle daha fazla faydalı olamayacağım düşüncesi ve işlerimin yoğunluğu sebebiyle istifa ediyorum" ifadelerini kullandı. Aydın, Samsunspor'a ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına başarı dilediğini sözlerine ekledi.

27.02.2008 

Kaynak : İHA

Baþkent_55

aslında susmak en iyisi ama bıçak kemiğe girdi karşıya geçmek üzere .......bu zaman kadar yönetime laf söylemek istemedim zor zaman da aldılar öyleydi böyleydi .......ya kardeşim dün kulüp adına basın açıklaması yapıyosun bugün istifa ediyorusun.......sayın gümüş lütfen sizde bırakınız hem kendiniz hem de biz çok yıpranıyoruz ........tamam samsunsporu çok sevebilrsiniz ama olmuyo lütfen sizde bırakın ........böyle olacaksa hiç olmayalım kapatalım gidelim amatöre yeniden başlayalım ........zaten MASKARA olduk olacağımıoz kadar

cenkturgut

böyle rezalet hiçbir yerde  görülmedi Başkent  kardeşim sana  sonuna kadar katılıyorum.Bu kulup bitmiş.Bırakın  artık  ıstemıyoruz  bu yonetımı.Bu yonetım ıflas etmıstır  herkes  gordu  bırkere  daha bunu.Dun acıklama yapıp  futbolcuları kadro dısı bırakıyorsun bugun ıstıfaa.Lu ne perhız  bu ne lahana tursusu .YETERRRRRRRRRRRRRRRRR  ARTIKKKKKKKKKKKKK >:(

Baþkent_55

TEK SUÇUMUZ SAMSUNSPORLU OLMAK MI.....dah 7-8 yaşında radyodan samsunspor maçlarını dinleyerk başladı samsunsporluluğum o kadar çok bağlanmıştımki h.çb.r radyo daki maçı kaçırmaz saatlerce samsundan gol sesi beklerdim yaş ilerdedikçe maçlara gitmek istedim babam izin vermezdi oturur ağlardım yolun kenarına oturur taraftarların maçtan dönüşünü izlerdim ......heves ve gıptayla .....ilk maçım antalyaspor maçıydı öyle heyecanlanmıştımki anlatamam teleonlarlarda cıne 5 lerde maç izlemenin havasıda bi başkaydı en ön masay a oturur arkadaşlarla ortalığı inletiedik hele orada başka takım taraftarı olsa ortamı gördükçe pusar otururdu kenara çıtını çıkarmadan .........ilk deplasmanımıda ordu da yaptım ........ve kardeş diye bağrımıza bastığımız taraftarların çirkefliğini görünce daha bi yıkıldım ........gel zaman git zaman ankaraya yerleştim 1 sene oldu şansa bak ligde 1 tane ankara takımıda kalmadı ........gittim dsmart aldım samsunsporun maçlarını kaçırmayayım diye .........yaş 28 ve kendimi bildim bileli hiç bir samsunspor maçından bihaber olmadım .......öylesine çok seviyorumki bu takımı sevdiğim insanı bile bıraktım çünkü o gün samsunsporun maçı vardı onunla buluşmak yerine samsunspor maçına gittim ........delimiyim hayır eğer samsunsporu sevmek delilikse tımarhanelikim .......ben bunları niyemi anlatıyorum böylesine çok sevdiğim takımın oynayan oyuncularının ruhsuzlukları kanıma dokunuyor ........ağladım hastalandım tv kırdım ......benim böylesine çok sevdiğim takımı  o takımın oyuncuları NASIL benim değerlerimle dalga geçebilir.........bi düşünün en değer verdiğiniz bi şeye cümle alem dalga geçiyor.........ŞİMDİ NE OLACAK BEN SAMSUNSPORU MU BIRAKAYIM KESİNLİKLE ONLAR YOKKEN BİZ VARDIK İŞTE ZAMAN BUDUR VAKİT BUDUR İŞTE GERÇEK SAMSUNSPORLULAR ""BEN SAMSUNSPORLUYUM DEMENİN VAKTİ GELMİŞTİR ""..........celil caner serkan adnan musa ercüment feridun ............ve diğerleri gelin okuyun bu yazıyı bizim sevgimiz o kadar büyükki ne siz ne diğerleri samsunsporu bitirmeye gücü yetmez .......hiçbirinizi affetmiyoruzz

veis

ya hopbala yönetim neyapsın başkan sende bırak diyenler bu kulübe başkan adayınız varmı acaba.kongre 50 kere iptal oldu ve bi allahın kulu çıkmadı şimdi helede böylesine zor bi durumda kimse çıkmaz butakıma sahip.

cenkturgut

kayyuma  kalsın .Şerefimizle  super genc takımımızla cıkıp oynayalım yeter artık ıstıfa  yonetım ıstıfaaaa

veis

ya ciddimisin cenkturgut yönetimin ne suçu varki budurumda 30 trilyon borcu bu adamlarmı yaptı veya bana bitane aday göstersene başkanlık ve yönetim için sakın şu 69 lar dan bahsetme olurmu.

tolga

kesinlikle doğru diyorsun cenk turgut bu yönetim değil başkan gitmeli bu zamana kadar başgölün verdiği paralarla buralara kadar geldi ama aslında KRAL ÇIPLAK hiç bir şey yaptığı yok onları idere aeden birde celil sağır var adam 1 maç var 3 maç yok kulüp içinde kaosun başında geliyor duyduğumuza göre idda bayii açılmış kulübün içinde hayırlısı bakalım ne olacak sonumuz

veis

samsunspor süperligden düşerkende şerefiyle düştü 3 lige düşsekde şerefimizle düşecegiz cenkturgut sanırım bu kötü gidişimiz seni çok etkiledi herkes gibi ama burada suç atılacak enson yer yönetimdir.

körfez55

burda atıp tutmak kolay?madem samsunsporu bu durumdan kurtaracak adamlar vardı da nerdeler 2 senedir biz neden göremiyoruz.biz 2 senedir trabzonlu yöneticilerden şikayet etmiyormuyduk.şimdi adamlar imkanları dahilinde bişeyler yapmaya çalışıyo istifa diyoruz.evet oldukça başarısız durumdayız ama yönetim gitsin diyecek lüksümüz yok.ben yöneticilerin iyi niyetinden şüphe etmiyorum.varsa daha iyisini yapacak olan çıksın eminim başkan hemen çekilir.ama sanmıyorum ki samsunda samsunspora sahip çıkacak birisi çıksın.ayrıca futbolcuları eleştirebilirz ama gecen seneyi unutmayalım masakarası olmustuk kıçıkırık futbolcu müsveddelerinin.bu yönetimde buna fırsat verilmiyo.ben durumumuzun düzeleceğine eleştirilecek birçok konu olsada yönetime destek verilmesi gerektiğine inanıyorum.

veis

adamlar paramız yok diyor zaten saklamıyorlarki ama verende yok zaten şudurumda şafak başkan veya sezgin başkan gitse durumumuz neolur bidaha düşünün hiç iç açıcı olmaz.