Samsunspor'da İki Futbolcu Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı

Başlatan berusa55, 26 February 2008, 18:20:34

« önceki - sonraki »

tolga

yine trajetik bir olay asıl kadro dışı bırakılması gerekenler varken kenan kadro dışı bırakılıyor ama bu takımda sorumsuz ca iş yapanlar varken başta celil o bu takımda bırakılıyor takım ölüğm kalım savaşı verirken yalandan yere hakeme hakaret ağzı alınmayacak küfürler sonunda 3 maç cezaalacaksın  ondan sonra çıkıp gfazetelerde  günah çıkartacaksın lazım olduğında yoksun  ama işin entrika bölümünde hep varsın kendi pğaranı kurtaracaksın yazık ya bu kulüp bundan dolayı bitmiş oynadığı maçlardada iki hareket yapıp seyirciyi bağlayacaksın şimdi konuşmuyorum süper ligten düştüğümüz sene diyarbakır maçı sırası geldiğinde konuşacam bu siteden celil bunu çok iyi bilir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

samsunmania

Bu arada Celil 2 maç ceza almış. Bolu maçında yok. Kahretsin.

berusa55

Bir kötü haber daha mı?celil serkan caner kayıplarda samsunsporumuz kayıplarda.hem de en zor dönemde...Geldi mi üstüste gelir derler ya

bregenz

kzey55 ne nanköru lan ,,kenani kimse almadi icin bizde kaldi kaliyor.....hey yavrum hey sen uyu ayakda,,,,,kenana  papaz papaz

atakumlueray

kenana karşı fazla acımasızlık yapmayalım.kimse almıyor zaten demek saçma.türkiyede her topçu takım buluyor.tolga doğantez bile hala süper ligde oynuyorsa kenanı kimse almıyor zaten o yüzden bizde oynuyor falan demek mantıklı değil ama kadro dışı kaldıysa illaki bir sebebi vardır.hayırlısı..

celebi

Alıntı yapılan: bregenz - 27 February 2008, 00:43:46
kzey55 ne nanköru lan ,,kenani kimse almadi icin bizde kaldi kaliyor.....hey yavrum hey sen uyu ayakda,,,,,kenana  papaz papaz

bak arkadaşım sürekli değişik şekilde konuşuyorsun ya konuşmasını bilmiyorsun yada bir sıkıntın var >:( her konuda insanlara değişik şekilde konuşman nedir anlayamadık.banada lanlı lunlu veya değişik kelimeler de bulunacaksan cevapta yazma.
bunun yanında sinanı bilemem fakat kenan büyük yanlış olmuş derim.

veis

kenan samsunsporun enzor günlerinde kaldı takımla takımı kampa götürürken ve herhafta takımdaki arkadaşlarını kampa götürmek için nekadar ugraş verdigini biliyoruz oyüzden haksızlık yapılmış bence.ama şuda bir gerçekki disiplinsizlik açıklaması akıllara parasınımı almak için sıkıntı yaratıyoru getirmiyorda degil.umarım öyle degildir.ayrıca kenanı şuan transfer sezonu devam etseydi eminimki süperligden çok takım kadrosuna katmak isterdi.

Atakumlu

senelerdir takımdan kovulup donme moda oldu serkan 5 kere kovuldu 6 kere geri dondu keza celil de ole simdi de kenan kurban olmus hayırlısı olsun takımın bana gore ayaktaki tek oyuncusu konumundaki kenan ı da kaybettik hayırlı olsun.bolu macında celil in de olmaması bizi sadece genclerden medet ummaya itti ama genclere ben kendi adıma inanıyorum bu mactan puan alacagız...

Baþkent_55

gerçekler bir bir çıkıyor yüzeye celil efendinin süper ligden düştüğümüz sene malatya maçında kaçırdığı akla aykırı gollerden sonra malatya ya imza atması ..........serkan efendinin baktı takım da iş yok çıkamıcak süper lige deyip sakatım ayağına yatması .........caner efendinin sezon başı ist.bşb transfer olmak istemesi baktılar bunda  bi halt yok sonra ben samsunun çucuğuyum edebiyatı .........daha neler neler .......BUNLAR NE KADAR ETİK ŞEYLER DİMİ ARKADAŞLAR Bİ DE BU ÇOCUKLAR SAMSUNUN ÇOCUĞU ?????DAHA FAZLA SÖZE GEREK YOK SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ .......ZATEN ASLA SAMUNSPORLU OLUNMAZDIR SAMSUNSPORLU DOĞULUR.....BİTTİ

cenkturgut

asıl  felaket  sezon sonu olacak.Çogu  futbolcumuz takımdan ayrılacak zaten.CAner,kenan,zafer şakar,feridun,sinan demircioğlu,hakkı ayrılacak     serkan,celıl  yaslandı   oynamıyorlar     bakalım onumuzdekı sezon napacazz.???

BIrde  su  var kenan veya onun  bunun  kadro dısı bırakılması degıl neden  bırakıldıgı onemlı bence

pitbul055

allah razı olsun yönetimimizden.takımı dibe vurmak için ellerinden geleni yapıyorlar.sinanı anladıkda kenan her ne olursa olsun bu takımda kadro dışı kalmayacak tek adam bence.kardeşim kenan gibi adamı kadro dışı bırakıyorsun,sezon sonundan beri her maçında bizi yakan,karşıyaka maçının ilk yarı bitiminde formasını ve eldivenini çıkarıp atan ercüment angutuna nasıl birşey yapmıyorsun.çıldırmamak elde değil.nekadar olumsuz işler varsa hep bizim samsunsporumuzda yapılıyor.ben şuna inandım.bu takım küme düşecek bu yöneticiyim diye geçinenlerde alayı kaçacak.hüseyin başgöl alt yapı sorumlusu olmuş.böşgöl genç topcular bulup bu külübe kazandıracakmış.artık düşdüğümüz durumlara bakın.yok külübü sahipsiz zamanda teslim almışlarda hep bunun edebiyatını yapıyorlar.acaba sahip çıkmasalardı bu külüp bundan daha nekadar kötü olacakdı.tamam kardeşimparan olmaz zorlanırsın ama bunlar elindekileri kullanmayı bile beceremiyorlar.sezon başından beri bin tane yalan konuşdular.hepsi bir bir çıkıyor işde ortaya.allah sonumuzu hayır eylesin

cenkturgut

kaleci ercümenti  kadro dışı bırakırsan kaleye kim  geçecek?  Adammı  var kaleye geçecek.Samsunspor artık bitmiştir.2-3  hafta sonra  bu taraftar bu yonetıme  dehler  demedı  demeyın.Bız bunları sezon basından gorduk soyluyoruz  ve soylemeye devam edecegız.Kulbe geldıler  para dıye aglamaya basladılar  zor gunde aldık edebıyatı  sonunda  kulubu bıtırdıler.YAzıklar olsun ya ne demelıkı buna.Sunu soyluyorum sezon sonunda  1 tane adam kalmayacak  bu kulupte o zaman napacaksınız  sayın baskan cevap verın . Sız  2.lıge  sartlamıssınız kendınızı ama bız taraftar olarak bunu kabul etmıyoruz gerekırse  kayyuma kalır bu kulup sız gıdersınız. ;Yeter  artık  beaaa  bu kadarmı amator yonetıcılık olur ya

körfez55

kenan sanırım para sorunu çıkarmış maçtan sonra.

ercüment ne kadar kötü olursa olsun alternatifi olmadığı için yorum yapmaya bile gerek yok.ben takımdaki diğer oyunculara güveniyorum.

pitbul055

kardeşim ne demek alternatifi yok.adam vazgeçilmez olur.iyi bir kalecei olurda alternatifi yok dersin.kaleye kazık çaksan ondan ii olur.anlatmak istediğim bu kulüp okadar ucuz değilki kafana göre formanı yere atamazsın.böyle düşünen zihniyetlerin sayesinde takım bu hale geldi

körfez55

kimi koycan kaleye mustafa hoşoğlumu?baska kalecin mi var?iyi kötü bu adam bu sezon kalede duracak..