Bank Asya 1.Lig, 23.Hafta | SAMSUNSPOR 1 - 2 Karsiyaka (Resimler 40. sayfada)

Başlatan MeL_55, 17 February 2008, 16:05:27

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: Vural temiz - 24 February 2008, 16:04:25
ne isiniz var boluda? gitmeyin bosu bosuna, zaten yenilecekler.

sana göre samsunsporlu olmak nasıl bir duygu merak ediyorum.Biz sadece samsunspor yendiği zamanmı samsunsporu tutuyoruz.önemli olan yensekte yenilsekte samsunsporlu olmak değilmi.futbol bu yenilmekte var yenmekte.peki samsunspor yenildi bugün tutmayalımmı şimdi yenildi diye.küme düştük ve inan benim samsunspora sevgim dahada çok arttı.yine düşse yada yine yenilsekte ben ölümüne samsunsporluyum peki ya sen??

mehmet yılmaz

Maraton üstte bir maç izlerim düşüncesi taşıyordum ama o bölümü kapatmışlar. Maçtan da evvel bahsetmek istediğim bir isim var; Sinan Demircioğlu. Kendisi 34-35 yaşlarında olup uzun süre Süper Ligde forma giymiş, hatta 1992 yazında genç milli takımla Avrupa Şampiyonluğu yaşamış birisi. D.Bakırda oynarken uzaktan attığı goller, firikikleri hatırlıyorum. Ancak bize geldiği 2006'nın eylül ayından beri bir tek Antalya maçında oynadığı oyunu beğendiğimi hatırlıyorum. Ne bir gol atabildi ne bir gol attırabildi. Ama takımda en fazla para lafı edenlerin başında geldiği biliniyor. Bugünkü maçta Celil'in bölgesinde oynuyordu. Arkasında Can vardı. Ama Sinan, ne hücuma çıktı ne geriye yardıma geldi.

Bir müddet futbol oynadığım için "saklanarak oynamayı" iyi bilirim. Sahada varsınızdır ama olmanız gereken yerlerde olmazsınız. Sinan bugün tam anlamıyla öyleydi. Zaten iki golü de onun kanadından yedik.

Tribünler kendisine tepki gösterince de bir değil birkaç kere dönüp küfür etti ve hareket çekti. Her zaman derim, biz Vural'ın ahını alıyorz sanki. Sinan defteri benim için kapanmşıtır. Hem takımı adeta sabote ettiği için hem de tribünlere yaptığı büyük saygısızlık için.

Solda Sinan, sağda Fatih berbat bir performans çizince aslında pek de birşey oynamayan Kafkaf iki gol buldu. Hele ilkinde yine bir Ercüment klasiği yaşandı. Bu sezon boyunca yan toptan yediği birbirinin aynısı kaçıncı gol oldu böyle?

KSK ilk 6 hedefi olan bir takım ama ben çok da iyi bir takım odluklarını düşünmüyorum. Tabii bu tek maçlık bir gözlem, yanılıyor da olabilirim.

Eğer Celil ve Serkan olsa idi biz bu maçı alırdık...

2. golü atan Olcan'ın yaptığı bir terbiyesizlikten de söz etmek lazım. Tribünler arasında en ufak bir gerginlik yokken golü atıp KSK tribününe koştu. Buraya kadarnormal. Ama orada tek başına yarım dakika kadar kalıp, gol sevincini abarttı. Kendi arkadaşları bile onu çağırmaya başladılar. Futboldaki şidderin tek suçlusu tribünler değil, bazen futbolcular çanak tutuyorlar buna.

Neyse ki, yine de bir gerginlik olmadı. Devre arası Forza Şimşekler ile KSK Çarşı arasında epey bir atkı takası oldu. Maçı 100 kadar Karşıyakalı seyretti.

Devrenin başında Hakkı tribünlere gelip, "lütfen destek olun" tarzında birşeyler söyledi.

İkinci devre Sinan çıktı ve Feridun da sağ içe geçti. Emre sağ bekte idi. Sercan maaalesef solda sağdaki Feridun kadar etkili olamadı. Ama Feridun'un her atağı tehlike oluşturdu. Bu arada Edmontdante'nin dediği gibi Feridun'un 1. dakikadaki anlaşılmaz tavrı maça 1-0 önde başlamamıza mani oldu, o da ayrı bir konu...

45 ile 70. dakikalar arası baskılı bir oyun oynadık. Orta sahadaki Feridun, Sefa ve özellikle Zafer, çok iyiydiler. Ancak 70'den sonra hızımız kesildi. Son 5 dakika tekrar yüklendik. Pozisyonlar da bulduk. Bilhassa Emre'nin şutu çok kritikti. Bu devre 90. dakikaya kadar Kafkaf'ın kaleye şutu olmadı. Ama uzatmalarda çok net iki kontratağı değerlendirmediler.
Hatta birinde 5'e 1 yakaladılar ama atamadılar.

Maç sonunda taraftar ikiye bölündü. Bir bölümü "Samsun" diye bağırırken -ki ben de o bölümdekilerdenim. Diğerleri yuhaladılar.

Hakem konusunda artık birşey demeyeceğim. Bu ligin hakemleri ggenel anlamda yetersizler zaten. Bize çok basit sarı kartlar gösterdiğini düşünüyorum.

Herşeye rağmen takımda bir iyi niyet ve çaba gördüm. Ancak kapasite sorunu var. Bu takımın şu an en çok ihtiyacı olan şeyin adı; Serkan Aykut!..

cembaba

serkan aykut neden bu kadar mactır yok abi ya :( serkan aykut oynamadıgı zaman bız mac kazanamayacagız mı :( adam a baglı hale geldık ya :(
Burdan sesleniyorum... KraLLL iyiLeş Bi An öNce :(

MeL_55

serkan sakat falan degil sakat olsa idmanlarda olmazdi. gecen senede öyledi. neyi var bende bilmiyorum

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: sempatik bengülü - 24 February 2008, 18:26:11
sana göre samsunsporlu olmak nasıl bir duygu merak ediyorum.Biz sadece samsunspor yendiği zamanmı samsunsporu tutuyoruz.önemli olan yensekte yenilsekte samsunsporlu olmak değilmi.futbol bu yenilmekte var yenmekte.peki samsunspor yenildi bugün tutmayalımmı şimdi yenildi diye.küme düştük ve inan benim samsunspora sevgim dahada çok arttı.yine düşse yada yine yenilsekte ben ölümüne samsunsporluyum peki ya sen??

yüreğine sağlık zeynep ablacım bazıları heralde samsunspor u hafta sonu eğlencesi sanıyo bi yenildimmi tamam artık bu takımı tutmuyorum demekle olmuyo  ÖLÜMÜNE TUTACAN TAKIMINI              ''BİZ ÖLÜMÜNE SAMSUNSPORLUYUZ ''

CeLiL_55

Sanki Serkan Daha yeni geldi bizede tanımıyoruz adamı serkan böyle biri deyil adam demekki sakat hemen Adnanı Geri Alsınlar ortasahanın dinamosu !

edmontdante

Ya arkadaş Feridun'un pozisyonu aklıma geldikce deliresim geliyor.Yazacağım düşüncelerimi buraya ayıp olacak.Yazmasamda içimden söylüyorum.Maçı izlemeyen arkadaşlar ne oldu bu pozisyona bu kadar takıldın diyeceklerdir ama öyle böyle bir şey değil yaptığı.

2.Yarı iyiydi diyoruz hepimiz ama ilk yarı kasten oynamadı.Kenan dalacaktı neredeyse ilk yarı bir kaç pozisyonda.

hakan55

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 24 February 2008, 20:50:32
Sanki Serkan Daha yeni geldi bizede tanımıyoruz adamı serkan böyle biri deyil adam demekki sakat hemen Adnanı Geri Alsınlar ortasahanın dinamosu !
yha kardesım hala adnan dıyorsun allahını sevım sus mılletınn tepkısını almak hosuna gıdıo galıba

CeLiL_55

Ne Tepkisi kardeş ya Adnan bize çok lazımdı Samsunluydu adam Yönetim adam olsaydıda tutsaydı elinde yada SamsunSporun Sürünmesi herkesin dahamı hoşuna gidicek

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 24 February 2008, 21:53:36
Ne Tepkisi kardeş ya Adnan bize çok lazımdı Samsunluydu adam Yönetim adam olsaydıda tutsaydı elinde yada SamsunSporun Sürünmesi herkesin dahamı hoşuna gidicek

samsunlu olabilir ama adam trabzon gibi takıma karşı sattı bizi

CeLiL_55

ozkan17

CeLiL_55

Ayne Öyle Samsun Tekkeköy netten araştırdım bende Trabzonlu filan deyil

hakan55

nerelı olursa olsun hem trabzona sattı hemde eğer gercek samsunlu olsaydı samsunsporu icraya verirmıydı

ozkan17

Alıntı yapılan: HaKaN55 - 24 February 2008, 22:09:24
gercek samsunlu olsaydı samsunsporu icraya verirmıydı
wallahamııı adnan hee ıcrayamı vermıs??? eminsin demi vayy anasınııı beeee allah belanızı versın hepınıuzın..bogazınızdan gecen ıkı lokmanın biri samsunsporun sayesınde lan bu kadarmı sadakatsız bızım oyuncularımız beee