Bank Asya 1.Lig, 23.Hafta | SAMSUNSPOR 1 - 2 Karsiyaka (Resimler 40. sayfada)

Başlatan MeL_55, 17 February 2008, 16:05:27

« önceki - sonraki »

METE

BEYLER BENCE BU TARTISMALARI BRAKIN ANLIYORUZ HEPINIZ GERGINSINIZDE BOŞ BOŞŞ KONUSMANIN MAGNASI YOK GELEN GELIR GELMEYEN KENDI BILIR...KIMSE KIMSEDEN SORUMLU DEILDIR...

Vural temiz

haklisin.

insan sinirleniyor iste.

Alıntı yapılan: maximum_55 - 24 February 2008, 16:14:16
Ya Vural temiz gibi adamlar hep nifak saçmaya geliyo,biz de biliyoruz neyin ne olduğunu,topçulara sövmesini,şimdi birlik zamanı.
ÖMRÜMÜZÜN YETTİĞİ KADAR SENİ SEVECEĞİZ SAMSUNSPOR.

veis

beyler tamamdır ısrar etmeyin yenildik bırakan bırakır bırakmayan zaten adamdır.

King Of The North

Alıntı yapılan: Vural temiz - 24 February 2008, 16:12:24
baska birsey sev. olumlu birseyler sev, canini sikma yasin 30 nekalmis 40a  ;D

aynisi banada yas 33
İyi işte ne güzel 33 e gelmişsin boş boş sevmişsin,neyse uzatmaya gerek yok.Kimseyle şu pozisyonda tarışmaya girmem doğru olmaz zaten herkes gergin,bana müsade ben son sözümü Bolu'da söylicem aramızdaki fark da bu olsun kardeşim.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: veis - 24 February 2008, 16:16:31
beyler tamamdır ısrar etmeyin yenildik bırakan bırakır bırakmayan zaten adamdır.

ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR luyum SAMSUNSPOR  U HİÇBİR ZAMAN BIRAKMAM  yaşım 15  50 YAŞINA GELSEM BİLE SAMSUNSPOR  U SEVECEĞİM

veis

boluda kırmızı polarlıları görürseniz şaşırmayın onlar samsunspor sevdalılarıdır.

maviay55

AlıntıKimseyle şu pozisyonda tarışmaya girmem doğru olmaz zaten herkes gergin,bana müsade ben son sözümü Bolu'da söylicem aramızdaki fark da bu olsun kardeşim

seckin55

Arkadaşlar Göztepe taraftarının isyan marşı bu....izmirde 1.amatorde oynuyorlar ve her hafta en az 3-4 bın kışıye oynuyorlar.takım sevdası çok başka.bizimde samsun aşkımız başkaa.......HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SAMSUN

ozkan17

UGRUNA ÖLÜNCEK BİR SEVGİDİR SAMSUNSPOR SEVGİSİ,UGRUNA ÖLENLERİN TAKIMIDIR SAMSUNSPOR,SAMSUNSPOR BİZİMDİR BİZİM KALACAKKK!!!

MeL_55

Karşıyaka dolu dizgin: 1-2

Bank Asya 1. Lig'de 23. hafta mücadelesinde son haftaların formda ekibi Karşıyaka, deplasmanda Samsunspor'u 2-1 mağlup etti. Ligde oynadığı son 3 mücadeleden galibiyet ile ayrılan İzmir ekibi bu sonuç ile zirveye iyice yaklaşmış oldu. İlk yarısı da Karşıyaka'nın 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada konuk ekibin golleri 10. dakikada Savaş ve 44. dakikada Olcan'dan gelirken, Samsunspor'un tek golü 55. dakikada Zafer'den geldi.

Bu galibiyet ile Karşıyaka puanını 38'e yükseltirken, Samsunspor 24 puanda kaldı.

24.02.2008   

Kaynak : Sporx.com

alperen_55

elin ksk sı sıfırdan takım kuruyo takır takır top oynuyo bizim kiler paraaaaa paraaaa.(bunları parayla tartsan oynayamazlar çükü kapasiteleri bu kadar).

veis

saglık olsun yapacak bişey yok boludan puan çıkartmakdan başka çaremiz kalmadı.

Lazoli

ben berabere kaliriz diye ümid ediyordum olmadi boluyu mutlaka yenmeliyiz!!!

METE

ben bızım futbolcuları anlamadım zaten para alsalarda oynamıo para almasalarda... ne iş çözemedim yaw....

MeL_55