Bank Asya 1.Lig, 23.Hafta | SAMSUNSPOR 1 - 2 Karsiyaka (Resimler 40. sayfada)

Başlatan MeL_55, 17 February 2008, 16:05:27

« önceki - sonraki »

King Of The North

Panik yok Elazığ yenildi,G.Antep Belediye yenildi,Giresun ve Malatya 1 puan aldı birbirinden,haftaya Bolu'yu yenip geliyoruz.

maviay55

adamı hasta haliyle sinirlendiriolar ya hayret bişi gelen gelir gelmeyen kendi bilir...

hastayım gerekirse saracam atkımı giyecem formamı içine 10 kat giyer gine gelirim gardaşş

SaMsUnSpOr 55

şu taraftara bakın adamlar amatörde bile takımı yanlız bırakmıyolar  vural temiz bu sana kapak olsun .  illa takım yenildi diye maça gitmiceğiz diye bişey yok  BİZ ÖLÜMÜNE SAMSUNSPORLUYUZ

http://www.youtube.com/watch?v=EwP4hUkrA74

veis

samsunsporu tutmak rezillik olamaz yıllardırda olmadıda maglubiyet den dolayı asabi yazıyorsunuz ama kantarın ucu kaçıyor.samsunspor 2.lige düşdü tutduk deplasmanlara gitdik yenildik tutduk 2.b ye gidi yor yine tutacagız amatöre gitsin tutacagız samsunspor bizi bıraksa biz onu bırakamayız çünkü biz samsunsporluyuz.

METE

INS INSALLAH YENERIZDE KURTULURUZ ŞU ALT SIRALARDAN ....  :-[

Vural temiz

baska birsey sev. olumlu birseyler sev, canini sikma yasin 30 nekalmis 40a  ;D

aynisi banada yas 33

Alıntı yapılan: maximum_55 - 24 February 2008, 16:05:45

Ya kardeşim hiç olumlu yazmaz mısın sen?
Bırak giden gider biz gidiyoruz.30 yaşındayım ömrümün yettiği kadar severim Samsunsporu...

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: veis - 24 February 2008, 16:11:14
samsunsporu tutmak rezillik olamaz yıllardırda olmadıda maglubiyet den dolayı asabi yazıyorsunuz ama kantarın ucu kaçıyor.samsunspor 2.lige düşdü tutduk deplasmanlara gitdik yenildik tutduk 2.b ye gidi yor yine tutacagız amatöre gitsin tutacagız samsunspor bizi bıraksa biz onu bırakamayız çünkü biz samsunsporluyuz.

BEN ÖLÜMÜNE SAMSUNSPORLUYUM AMATÖRE DÜŞSE BİLE  İSTER LİGDEN ÇEKİLSİN  HANGİ TAKIMI TUTUYON DİYE SORANLARA İNAT SAMSUNSPOR DERİM 

veis

samsunspor sevgisi ne galibiyet ne maglubiyet sevgisidir samsunspor sevgisinin tarifi yokdur 1965 de dogduk ölümümüz olmadı olamazda.

maviay55

istanbul grubu bolu da görüşmek üzere birlik olalım abicim şurda sayılı kaldık birbirimizi tanıyalım destek olalım takımımıza ben kaçıorum

hakan55

Alıntı yapılan: maviay55 - 24 February 2008, 16:08:47
gelmezsen gelme hakan55 es-es e geldin de naptın abicim!!!
çok şey yaptım abicimde senı tanıyamadım

King Of The North

Ya Vural temiz gibi adamlar hep nifak saçmaya geliyo,biz de biliyoruz neyin ne olduğunu,topçulara sövmesini,şimdi birlik zamanı.
ÖMRÜMÜZÜN YETTİĞİ KADAR SENİ SEVECEĞİZ SAMSUNSPOR.

MeL_55

galibiyet için sevmedikki maglubiyettde bırakalım

veis

samsunsporluyuz grup istanbul55 boluya gidecek.

maviay55

harbisamsunsporlu5517

sonumuz goztepe gıbı olsada biz samsunsporluyuz ama bu duruma dusmemek için elele vermelıyız sıvassporluların forumuna bır bakın bu sızı ateslıyecektır