Bank Asya 1.Lig, 23.Hafta | SAMSUNSPOR 1 - 2 Karsiyaka (Resimler 40. sayfada)

Başlatan MeL_55, 17 February 2008, 16:05:27

« önceki - sonraki »

MeL_55

berusa55

samsunsporumuz tff 1.ligde kalma mücadelesi veriyor ve tvde trabrumun bir süper lig macı daha baslıyor. eziyetlerin en büyüğü bu olsa gerek su an :-[

Vural temiz

ne isiniz var boluda? gitmeyin bosu bosuna, zaten yenilecekler.

maviay55

METE

MeL_55

King Of The North

Alıntı yapılan: Vural temiz - 24 February 2008, 16:04:25
ne isiniz var boluda? gitmeyin bosu bosuna, zaten yenilecekler.

Ya kardeşim hiç olumlu yazmaz mısın sen?
Bırak giden gider biz gidiyoruz.30 yaşındayım ömrümün yettiği kadar severim Samsunsporu...

maviay55

başka sitelerde de bitmedi die gösterior  ::)

seckin55

Arkadaşlar hani 1. ligden dusmemeye oynuoduk ya. o gunlere donduk yıne....şirinler felan super dı ozaman..stad hep fulll.heyya heyya heyya unga unga unga unga......ne gunlerdı bee........şimdi de 2 ligden dusmemek için gıtcez heralde

veis

sevgili vural temiz sen samsunsporu bırak dostum galip gelmeye başlayınca tutarsın olurmu.

maviay55

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar faceboktan gorusun su genc oyuncularlarla belkı adam gıbı oynamaya baslar hepsi

hakan55

Eskişerin sitesınde dolastım vatandaşın biri eskişehirspor enerji içeçeği yapmış piyasaya sürmüş geliri klübe veriliyor ilk aşamada klübün kasasına sadece ilk aşamada dikkat edin 40.00 ytl girmiş böle bir sey olabilirmi yha bana en cok koyanda bu oluyorr hadi vatandasın bırı yaptı dielim kalıbımı basarım 1000 tane bıle alan olmaz bu derece duyarsızız yazıklar olsun artık ben küme düştük gözüyle bakıyırum ne bolusu kardesım gıdıoz gıdıozda ne oluyor rezıl olup gerı gelıyoruz bıktım rezıl olmaktan artık yeter hepsını allah ıslah etsin diyorum başka bise demıyorum...!

maviay55

gelmezsen gelme hakan55 es-es e geldin de naptın abicim!!!

METE

ABİ ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR  >:(  >:(  >:(
BAŞKA DİYE SORARLARSA...ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL DİCEMMMMM...