Bank Asya 1.Lig, 23.Hafta | SAMSUNSPOR 1 - 2 Karsiyaka (Resimler 40. sayfada)

Başlatan MeL_55, 17 February 2008, 16:05:27

« önceki - sonraki »

edmontdante

Maçın daha 1.dakikasında 3 e 1 yakaladığımız pozisyonda FERİDUN topu aptalca ceza sahası dışından kaleye vurmayıp soldaki Turgut yada Sinan'la buluştursaydı maça 1-0 önde başlayacaktık.Feridun'un yaptığını  anlamak zor.Bir adam ancak gol atmak istemese bunu yapar.Madem kendin vuracaksın biraz daha yaklaşıp vur neden ceza sahası dışından vuruyorsun bomboş topu.Bana kalırsa maçın dönüm noktası daha ilk dakikaydı.FERİDUN'un yaptığı tek kelimeyle takıma ihanetti.İlk golü biz atsak herşey farklı olacaktı.Hemen peşine TURGUT'un yakaladığı bir pozisyon var ama o da olmadı.

Yediğimiz ilk gol için ofsayt itirazları oldu ancak her ne olursa olsun  6 pasa düşen topu kalecinin yumruklaması gerekiyordu.İyi toplar çıkarmasına rağmen ERCÜ bu golde hatalıydı ve her zamanki gibi güven vermedi.Yenilecek golleri ye yenilmeyecekleri yeme senden başka bir şey istemiyoruz

2.Yarının ilk 25 dakikası Karşıyaka'yı boğduk ancak tek gol bulabildik.Bu yarıda FERİDUN'un kanat bindirmeleri ile etkili olduk ancak her seferinde yanlış tercihlerinden ötürü golü bulamadık.Vuracağı yerde orta yaptı,orta yapacağı yerde kaleye vurdu.

Son saniyede Emre BALAK'ın vuruşu kaleye giderken adama çarptı ve kornere gitti.Kaleye gitse kaleci de seyrediyordu.

Fatih AYTEKİN'in bu takımda yeri olmadığı bu kez netleşti.Kendisini bazı özelliklerinden ötürü tutuyor olsamda bence kredisini tüketti.Zaten Orhan hoca da onu hemen oyundan aldı.

Taraftar Sinan DEMİRCİOĞLU'na  haklı olarak tepki gösterdi.Çünkü Can'ın önünde hiç yardım etmeden oynadı.Yardım etmemesinden çok umursamazlığı nedeniyle taraftar tepki gösterdi.O da el kol hareketiyle karşılık verince hoca devre arası oyundan aldı ve yerine Sercan'ı koydu ve Sercan bence çok daha iyiyidi.

Maçın hakemi kötüydü.Saçma sapan faul ve sarı kartlar ile takımın baskı kurduğu anlarda hızımızı kesti.

KARŞIYAKA taraftarını tebrik ediyorum.Maç boyunca takımlarını desteklediler ve en ufak bir küfürlü tezahurat ve sataşma yapmadılar.Maç sonunda da SAMSUN diye tezahuratta bulundular.Kocaelili şarlatanlar  anlasınlar kendilerinin ne  mal olduklarını.

SEFA ve ZAFER iyi mücadele ettiler.Özellikle SEFA çok savaştı.TURGUT mu CANER mi deseler düşünmeden TURGUT derim.Bu TURGUT'un çok çok iyi olmasından değil CANER'in çok kötü ve hareketsiz olmasından kaynaklanıyor.TURGUT sağa-sola boş koşuları ve gelentopu yanındakilere indirmesiyle  takım için daha  iyi diye düşünüyorum.Mesela maçın başında yakaladığı topu Caner yakalasa  hareketlenene kadar adam gelir topu alırdı ama TURGUT cesa sahasına kadar girdi ve yaptığı vuruşu kaleci çıkardı.

2.Yarıdaki oyun seyircinin tepkisini azalttı.Çünkü ilkyarıda özellikle Sinan ve Feridun'un gamsız davranışları seyirciyi epey sinirlendirmişti.

Rakipler puan kaybetmiş olsada işimiz çok zor.Çünkü bu kadronun  oyun oynayacak kapasitesi yok.Ancak savaşıp,mücadele edersek puan alabiliriz.İnşallah  önümüzdeki deplasmanlardan puan toplarız

Lazoli

su ise baka anasini satimm eskiden süper ligde alisik oldugumuz görüntüyü simdi 2. lig de görüyoruz :-[ :-[ :-[

MeL_55

MeL_55

24 February 2008, 16:45:26 #588 Son düzenlenme: 24 February 2008, 16:49:35 MeL_55
MAÇTAN DAKİKALAR
1. dakikada Feridun'un yerden sert şutunda kaleci Emrehan topu kontrol etti.
7. dakikada kaleci Emrehan'ın degajı kısa düşünce top Turgut'un önünde kaldı. Bu futbolcunun yerden sert şutunu kaleci yatarak bloke etti.
12. dakikada Karşıyaka'nın kazandığı serbest vuruşu kullanan Olcan'ın ceza sahasına ortasında iyi yükselen Şehmuz, kafayla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 0-1
43. dakikada Samsunspor ceza sahasında yaşanan karambolde topu önünde bulan Olcan'ın düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu. 0-2
47. dakikada Feridun'un ceza sahasının dışından sert vuruşunda top kaleci Emrehan'da kaldı.
55. dakika Can'ın ceza sahasına ortasında Turgut, kafayla topu Zafer Şakar'ın önüne indirdi. Bu futbolcu, sert ve düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-2
80. dakikada Zafer'in pasıyla topla buluşan Feridun'un sert vuruşunda kaleci Emrehan, son anda topu kornere çeldi.

90. dakikada ani gelişen Karşıyaka atağında İnanç, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun plase vuruşunda kaleci Ercüment, topu ayaklarıyla kornere çeldi.

SAMSUNSPOR: 1 - KARŞIYAKA: 2

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Gökhan Güneşer, Özgür Çetiner, Mehmet Cem Hanoğlu

Samsunspor:
Ercüment, Sinan (Dk. 46 Sercan), Hakkı, Kenan, Marciel (Dk. 82 Ramazan), Zafer Şakar, Fatih (Dk. 39 Emre), Can, Sefa, Feridun, Turgut

Karşıyaka: Emre Han, Ozan, Savaş, Ahmet, Zafer Uysal, Mustafa, Cihan, Özgür, Olcan, Aydın (Dk. 72 Uğur), Şehmuz (Dk. 82 İnanç)

Goller: Dk. 55 Zafer Şakar (Samsunspor), Dk. 11 Savaş, Dk. 44 Olcan (Karşıyaka)
Sarı Kartlar:Dk. 32 Sinan, Dk. 64 Can, Dk. 78 Hakkı (Samsunspor), Dk. 83 Ozan (Karşıyaka)

tolga

cenk turgut sonuna kadar haklısın işlerine gelmiyor bazılarının ondan zorları var takım bugünde yenildi hala  adamlar utanmadan  o koltukta oturuyorlar geçen sezon kıravatlı hırsızlar diye bağıranlar bu sezon susuyor çok garip el altından bişimi var yoksa  takım göz göre göre eriyor kimsenin çıtı yok bu durumu bilmiyorlarmıydı neden geldiler politika yok ya ne kadar güzel ama hepsinin hesabı sorulur kimse samsunspordan büyük değildir ve şanlı kulübümüz kimsenin oyuncağıda değildir ben bıraktım başkanlığı sonra caydım  geldim  samsunspor kukla değildir olamazda

nomak55

Orhan hocaya sunu anlatmak lazım her zaman da soyluyorum butun yazdııım mesajlar da da var..Bu takımı takım içindeki para gozluler değil yurekli gencler bir yerlere getirebilir onun icin sercan olsun sefa olsun turgut olsun bunlar surekli oynatılmalı oynatılmasına tamamen karsı olduum su feridunun su takımın tribününde bile oturmaya hakkı yok adam hem bencil hemde kendini futbolcu sanıyor..Paf takımın kalecisinii koysak bu kadar gol yemez yahu..Baskı yapıp su gencleri oynatmanın bi yolunun bulunması gerekir zaten transfer yok..Orhan hocanın mail adresi falan yokmu arkadaslar yada orhan hocaya goruslerimzin gidebileceği bir yer..Yıllardır bu takımı biz izliyoruz ve takımın neye ihtiyacının olduunu biz daha iyi biliyoruz taktik falan lazım depil takıma bu takıma hırs lazım mucadele lazım formanın kıymetini bilecek adamlar lazım bunların hepsii genclerde mevcut..sizden rica ediyorum eger bulabilen varsa su Orhan hocaya ulasmanın bi .yolunu bulalım ltfen

cembaba

ewet ya samsunun genclerine donme vaktidir bu vakit. :(

tolga

bu gün halk gazetesini okuyan varsa incelesin bir yerde gece yapılmış başkandan yine veciz makaleler öyle ucuz ve bedava kahramanlıkla olmaz bu iş evet bu iş profesyonel bir işi para işi  parayı bir miktar verirsin topçu oynamazsa eleştirirsin sen  hiç vermicen birde topçuları taraftarın önüne atacan  öyle 3 köfte 5 kuruş yok başkan efendi bilmiyormuydu samsunspor un halini artık başkanlık gibi kutsal makama saygıda kalmıyor yazık bırakmak enbüyuük erdemliktir seneye araklı arsin sebat of  yogatlamı oynuyacaz benim zoruma gidiyor aksini idda eden vaarsa yazsın arkadaşlar

Lazoli

Alıntı yapılan: tolga - 24 February 2008, 17:12:59
bu gün halk gazetesini okuyan varsa incelesin bir yerde gece yapılmış başkandan yine veciz makaleler öyle ucuz ve bedava kahramanlıkla olmaz bu iş evet bu iş profesyonel bir işi para işi  parayı bir miktar verirsin topçu oynamazsa eleştirirsin sen  hiç vermicen birde topçuları taraftarın önüne atacan  öyle 3 köfte 5 kuruş yok başkan efendi bilmiyormuydu samsunspor un halini artık başkanlık gibi kutsal makama saygıda kalmıyor yazık bırakmak enbüyuük erdemliktir seneye araklı arsin sebat of  yogatlamı oynuyacaz benim zoruma gidiyor aksini idda eden vaarsa yazsın arkadaşlar

adnan ölmezin yaninda calisiyon sen anlasilan. düssek bile serefimizle düseriz senin gibi bordo-mavi beyinli öküzlerin eline kalacak kadar haysiyetsiz degiliz.

bafradan55

Alıntı yapılan: Vural temiz - 24 February 2008, 16:04:25
ne isiniz var boluda? gitmeyin bosu bosuna, zaten yenilecekler.

BİZ SENİ TUTMAYALIM O ZAMAN  >:(

MeL_55

tolga

Alıntı yapılan: KOS - 24 February 2008, 17:44:42
adnan ölmezin yaninda calisiyon sen anlasilan. düssek bile serefimizle düseriz senin gibi bordo-mavi beyinli öküzlerin eline kalacak kadar haysiyetsiz degiliz.
sende başkanın yanındasın herhalde ama ben adanan ölmezle değilim tribündenim  senin ciğerin kaldırıyorsa şu anki tabloyu  bişi diyemem ben samsunsporluyum sezgin gümüşcü değil

Lazoli

@tolga

politika yapiyosun. rant pesinde kosuyosun. ben puan durumuna degil niyete bakarim. sezgin gümüs iyi niyetle yönetiyo takimi ve ben onu kötü niyetli trabzonlulara degil 1, 1000 kere tercih ederim.

tolga

niyet küme düşürmekse kusura bakma saygı duyamam o zaman sen ofluyum deme sende trb lusun  size ihtiyacımız yok  maalesef ki puan durumu ilgilendiriyor beni niyet değil düştükten sonra iyi niyet hikaye  aslında  oniyette bile siyasset var  kos  zamanla nalrsın

mehmet yılmaz

24 February 2008, 18:20:27 #599 Son düzenlenme: 24 February 2008, 18:37:58 samsuni

Maraton üst tribünde maç seyretmek nasip olmadı; giriş yasaktı.

İstiklal Marşı

KSK tribünü

Devre arası, atkı takası

Maratonun tamamı ile kale arkalarının yarısı dolu idi.

ikinci devredeki baskımız puana yetmedi