Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

ibocan_55

Basketbol Federasyonu kesin tarihi netleştirmemekle birlikte ilk müsabaka deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile 2 Mart Pazar günü oynanacak...

CurvaSudSamsunspor

bizi aydınlattığın için saol ibocan abi o zaman içerdeki maçlara tıklım tıklım dolması lazım ve hiç kimse susmaması lazım lige çıkalım başka birşey istemiyoruz

celebi

TEŞEKKÜRLER ibocan sağolasın.

Çaðrý55

74-67 fark yemedikten sonra sorun yok demekki yenebilirizde aramızda uçurum yok ben inanıyorum biz çıkacağız.Tarsusta yapılanları örtmeye çalışıyorlar herhalde neyse tarsus bıraksın bu işleri bide ilçelerle uğraşmayalım >:(

erkan55

Tarsus bu ligin zaten favorisiydi ve tarsus bence ilk takim olacaktr.Onlar karsisinda alinacak bir galibiyet extra bir galibiyet olarak cok güzel olur.Kocaeli yahyayi her iki macda yeneriz diye düsünüyorum.Asil mücadelerimiz izmir ile olacak bu haftaki Izmirdeki maci kazanirsak müthis bir avantaj yakalamis oluruz

ozkan17

ıcerdekı maclar cok onemlı tabıkı..bılgılendırdıgın ıcın tesekkrler ıbocan

samsunlu_alemdar

tarsus ta yabancı oyuncu var mı acaba

Lazoli

kacinci ligde oynuyorku samsun bk?

celebi

Lazoli

celebi

BİRŞEY DEĞİL KARDEŞİM. ANCAK BU BASKETBOL BÖLÜMÜNÜ TAKİP ETMİYORSUN GALİBA ;)

Lazoli

Alıntı yapılan: celebi - 21 February 2008, 16:14:14
BİRŞEY DEĞİL KARDEŞİM. ANCAK BU BASKETBOL BÖLÜMÜNÜ TAKİP ETMİYORSUN GALİBA ;)

benim internetime ara sira kayiyio abi. o yüzden fazla giremedim son zamanlar. ama oldu simdi artik full konsantre burdayim ins

jean

ibo abi ikarsak kesin katilacakmi lige bana erkek takimimiz gibi oy,ayamicak gibime geliyor

T-Mac

Sitede olmadığım yaklaşık 10 günlük süre içerisinde basketbol forum bölümüne kayda değer hiç bir girişin olmadığını üzülerek gördüm ve geri döndüm. Ama gönül isterdi ki Tarsus'u yenmiş olalım ve buraya güzel ve umut dolu şeyler yazalım .Ama malasef bu mümkün olmadı.Evet. Tarsus maçı hataları ve sevaplarıyla geride kaldı. Biz spor dünyasının o klişe lafını ''Bu maç geride kaldı biz önümüzdeki maçlara bakalım'' diyelim demesine de acaba bu maçla ilgili hiçmi yorum yapmayalım. Bence yapalım.
   Sondan başlayalım ve maç sonrası her iki tarafında yaptığı açıklamalara bakalım. Bir kere Tarsus tarafının verdiği demeçlerin ne insafa ne akla ne ahlaka sığar hiçbir yanı yok. Söylenenlerin çoğu yalan en azından abartılı.
    Bizim tarafın açıklamaları ise biraz trajik. SADECE BİR SU ŞİŞESİ ATILDI ODA TARSUSLU OYUNCULARA DEĞİL HAKEME. Özre bak kabehatten büyük. Ben şimdi aynı zamanda takımın idari menejeri de olan İbocan-55' e soruyorum. Kardeşim İbocan. O su şişesini hangi kendini bilmez hangi bu takımı sevmeyen bu takımın iyiliğini hiç mi hiç düşünmeyen samsunspor düşmanı attı görebildin mi. Bak ben sana bir şey söyleyeyim . Eğer o su şişesi o sahaya atılmamış olsaydı SBK bu maçı kazanırdı. O sırada alınan bir teknik faul herşeyi bitirdi.
    Haaa birde kardeşim eğer yazdıklarımı beğenmiyor yalan yada yanlış buluyorsan beni bir başkasına boş yere şikayet etmek yerine direkt burdan cevaplarsan daha onurlu bir davranış sergilemiş olursun.
    bir sözde sporcu kardeslerime. Sizler ben eminim ki bu şehrin iftaharı olacaksın. Ama ne olur eleştirilere karşı biraz daha hoşgörülü ve teloranslı olun. Nba'yi takip ediyorsunuzdur.Bana göre bu gün dünyanın en iyi oyuncusu durumun da olan kobe'yi bile nasıl yerden yere vuruyorlar. Yani demem o ki eleştiri hep olacaktır. 

T-Mac

21 February 2008, 23:25:47 #434 Son düzenlenme: 23 February 2008, 18:26:30 T-Mac
  Kazanabileceğimiz bir maçı vermenin üzüntüsünü hepimiz yaşıyoruz. Ama niye kaybettik. İşte bunun kritiğini başta teknik heyet olmek üzere herkes yapmalı bence.
  1) Yüzde 38 gibi oldukca düşük bir şut yüzdesiyle oynadık.
  2) Basketbolda bir maçın sadece hücüm ederek değil  aynı zamanda savunma yaparak kazanılacagı gerçeğini unuttuk.Bu kadar düşük şut yüzdesiyle oynarken tüm takım halinde alabildiğimiz  hucum ribaundu sadece 9(dokuz). Oysa rakip senden daha iyi şut yüzdesiyle oynadığı halde 15 hucum ribaundu almış.Toplamda biz 21 ribaund alırken onlar 37 tane almışlar.
3)Bizim yabancı oyuncumuz sadece sayı atarken onların ki hem sayı atmış hem ribaund almış. 
4) Tarsusun en iyi ve uzun oyuncusunu biz ondan en az 10 cm. kısa bir oyuncuyla tutmaya çalıştık ama başarılı olamadık.
  5) Bizdeki uzun oyunculardan hiç faydalanmadık. Oysa özellikle sakatlıktan yeni çıkmış ve tam olarak iyileşememiş de olsa Belgin'den daha fazla faydalanmamız gerekirdi. Bu oyuncu hem pota altına koridoru kapatarak rakip oyunculara bu kadar rahat turnike imkanı vermez hemde ribaund alırdı.Ve yine ağır olmasına rağmen MÜRÜVVET OYNATILABİLİRDİ.
  6) Elinde hem oyun kurabilen hem sayı üretebilen Deniz BOZ varken Fadime BİNBUĞA'yı da onunla birlikte oynatmaktansa bir uzun tercih edilmeliydi.
  7)Rakibin ikili sıkıştırmalarına bizim kenar yönetim bir çare bulamadı.

Ben alınan bu yenilgiye rağmen oyuncuları canı gönülden kutluyorum. Vargüçleriyle sonuna kadar mücadele ettiler. Aslında kötüde oynamadılar. Bence maçın kırılma anı sahaya atılan su şişesi ve akabinde alınan teknik fauldü. Şişeyi fırlatan her kimse şimdi mutlumu acaba.

VE SELVİN.BU YAZI SELVİN'SİZ BİTER Mİ BİTMEZ.
   Var bi derdi bu kızın ama neyse.... İnşallah bir an önce eski günlerine döner.