Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

melih

Samet Kardeş bizburada 'YILDIZ' ı oynadığı basketbolla yıldızlaşan anlamında kullanmıştık .Sen yanlış anlamışsın bizi.Sen oynanan oyuna değil onu oynayan oyunculara ''çıtı pıtı'' takılmışsın. Yakışır genç adama ne diyelim.

samsunengelligücü

Samsunda artık bir takım var oda süper lige oynayan Samsun Engelligücü diğer samsun besk samsunu temsil etmekten öte diğer illerin tarihi yerlerini gezmek için bir hedefi var bu sene samsun besk te hedef düşmemek biz yani SAMSUN ENGELLİGÜCÜN DE hiç kimsenin beklemediği süprizler yapmak tabii bu boş tribünlerle olmuyor
bir örnek 10 şubatta yani 2 gün önce muş deplasmnına gittik ama takımdan korkmadan bizim korkumuz taraftarıydı yok böle taraftar tıklım tıklım takım macı alamayacak ama tribünler bize öle küfürler ediyorkiler sahaya tükürük yağmuruna boğmalar kürtce anamısa sövmeler muş garnizon komutanı olmasa bizi yiyecekler diyeceğim biz samsun için kendimize sövdürüyoruz ama SAMSUN- TRABZON macı oynanıyor kendi sahamızda samsun taraftarından çok trabzon taraftarı bize sözlerle saldırıyor
bize şu gerek kiminle irtibata gecelim yaşardoğuyu dolduralım. en azından burdan okuyanlar gelsein destek versin gelenler var ama organize olamıyolar.
HAFTA SONU CUMARTESİ GÜNÜ İŞİNİZ YOKSA BOŞ BOŞ DIŞARLARDA SOĞUKTA GEZMEYİN GELİN KAPALIYA ŞU İSTANBULUN   .........  EVİRE CEVİRE YENELİM..
HEP DESTEK TAM DESTEK

samsunengelligücü

ACIKLAMA :
SAMSUNENGELLİGÜCÜ SPOR KULÜBÜ 1.LİG DE MÜCADELE EDİYOR BİR ÜST LİG DAHA VAR BU LİG DE BÜYÜK PARALARIN DÖNDÜĞÜ GALATASARAYIN   BEŞİKTAŞIN  İZMİR NBELEDİYESİNİN   KENT BURY  IN     DEMİR CELİK KARABÜĞÜN  OLDUĞU LİG BU LİG COK MASRAFLI Bİ LİG AMA KALİTE BİR LİG 
YANİ SAMSUN DA SPOR KULÜBLERINDEN HİÇBİRİ SÜPER LİG DE DEĞİL BİZ ÇIKARSAK TEK BİZ OLMUŞ OLACAĞIZ SAMSUNDA SÜPERLİG DE OYNAYAN TEMSİLCİ OLARAK

melih

DEĞERLİ SAMSUN TARAFTARI ARKADAŞLAR:
     Bu çağrıma kulak verin lütfen. Ben bir basketbolsever olarak bu arkadaşların da maçlarını seyrediyorum. gerçekten iyi maçlar çıkarıyorlar. Ama sizlerin desteğine çok ihtiyaçları var. Arkadaşın dediği gibi gecen hafta bir Trabzon maçı oynadılar.Trabzonlu oyunculardan bi tanesi hemde samsunlu olmasına ve bu takımda daha önce oynamış olmasına rağmen bizim oyunculara yapmadığı pislik etmediği küfür kalmadı . Ben eminim sizler en azından bir kısmınız orada olsaydı. BU ADİ ADAM BUNLARIN HİÇBİRİNİ YAPAMAZDI. SİNERDİ. İşte hem bir daha bu tür şeylerin tekerrür etmemesi hemde sizlerin destiğiyle daha iyi maçlar çıkarmaları için eğer cumartesi yapacak daha iyi bir işiniz yoksa gidin bu maça. Sonuçda bu takım bir samsun takımı. Ve ben biliyorum ki arkadaşlar sizler sadece bir samsunspor hayranı değil aynı zamanda bir Samsun hayranısınız Yine ben biliyorum ki Samsuna ait her türlü değere sahip çıkarsınız.
    Son sözüm  ben aslında bu maça giderim de şu T-Mac'e gıcık oluyorum o gelin dediği için gitmeyeceğim diyenlere. Kardeşim her ne yapıyor yada yazıyorsak bu samsun ve samsun'un iyiliği için. Hem öyle bile olmasa GAVURA KIZIP ORUÇ BOZMAK OLMAZ değil mi ama.
    GELİN SİZ BU MAÇA GELİN GELİN

veis

ESASINDA şimdi yıldız diyince latasha geliyor aklımıza çünkü hem yaş hemde kalite anlamında tecrübesiyle sbk ya çok şeyler kazandırdı.ama onun ayarında bi yabancıya ihtiyacımız var bence.

veis

t maç ama başdan söylemişsiniz trabzonda oynuyorsa kansızlık tüm bedenini sarmışdır.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 13 February 2008, 09:04:20
t maç ama başdan söylemişsiniz trabzonda oynuyorsa kansızlık tüm bedenini sarmışdır.

ayneeeennneee ;)

celebi

Alıntı yapılan: veis - 13 February 2008, 09:02:56
ESASINDA şimdi yıldız diyince latasha geliyor aklımıza çünkü hem yaş hemde kalite anlamında tecrübesiyle sbk ya çok şeyler kazandırdı.ama onun ayarında bi yabancıya ihtiyacımız var bence.

hayırlısıyla 1. lige çılaımda o zaman latasha ayarında alırız inşaallah oyuncu veya ayuncular.

jean

abiler ben simdi anlamadim samsun besk hangi ligde tam olarak ?

melih

13 February 2008, 23:03:33 #384 Son düzenlenme: 13 February 2008, 23:08:14 T-Mac
      SON DEFA.........

Admin'den aldığım özel bir mesaj sonunda anlamış bulunmaktayım ki üyeliğim dondurulacak yada tamamiyle silinecek. Bu yüzden son bir kez duygularımı sizinle paylaşmak istedim.
     yazdıklarımı SBK'lı oyuncularında okuduklarını ve bazı ifadelerimden müthiş rahatsızlık duydukları öğrendim.Üzüldüm sadece üzüldüm. Oysa amacım hiç bir zaman onları üzmek taciz etmek yada demorolize etmek olmadı. Ama tüm eğitim hayatı boyunca analitik düşünceye ve eleştirel bakış açısına sahip ve böyle yetişmiş biri olarak hayata da olaylara bu temel düstürla baktım. Başka türlüsü elimden gelmedi gelemedi.Sloganlarla düşünen ve kendini böyle ifade eden biri olmadım hiç.SBK'NÜ taaa Namık Kemal Lisesi olduğu günden beri hep takip ettim yendiklerinde sevindim yenildiklerin de ise üzüldüm.Ve Sevincimi de üzüntümüde bir taraftar sitesinde paylaşmak istedim.AMA OLMADI.
    Bakıyorum da 40 a yakın mesaj çekmişim. bunlardan 10 tanesi eleştiri ise 30 tanesi övgüdür oysa .
Fazla uzatmaya gerek.Sbk hakında yazdığım yazıların birisi hariç hepsine yine imzamı atarım. Sadece Selvin TÜRKMEN hakında söylediğim bir laf için ona özür borçluyum. kusura bakmasın bu kasti aşan bir laf oldu. o da zaten Tarsus maçında beni utandıracak.
      Son olarak SAMSUN BASKET KLÜBÜNE 1. LİGDE BAŞARILAR DİLİYORUM.

BENİ OKUYAN KIZAN KIZMAYAN HERKESE SELAMLAR. HOŞCAKALIN

yönetici

Bugün moderatör arkadaşlarımızdan bir tanesi Samsun BK menajeri İbrahim Canbulat'ın kendisini aradığını ve ilgili başlıkları okuyan Samsun BK oyuncularının rahatsız olduklarını söylediğini belirtti. Bayan sporcu arkadaşlarımız forumumuza girip kendileriyle ilgili konuları okuyorlarmış.

Ben de konuya çok vakıf olmamama rağmen, site admini olarak t-mac'e öm atarak İbrahim Canbulat ile irtibat kurmasını, gerçekte kim olduğunu açıklarsa her iki taraf için de daha faydalı olacağını belirttim. İ.P. mnumarasından kimlik tespiti yapabiliyoruz ama böyle bir niyetimiz olmaz genellikle.

Neticede T-mac sadece basketbola yazan bir üyemizdi, eğer yanlış anlamalar var ise düzeltilebilirdi. Ancak kendisi böyle bir karar almış. Biz onun üyeliğini silmek gibi bir niyet taşımıyoruz; dilediği zaman tekrar foruma girip yazabilir. ( Ümit ediyoruz ki Samsun BK 1. Lige çıktığında zaten sevinç yazıları yazacaktır. ) Fakat bayan sporcu arkadaşlarımızın da kendilerine göre kırıldıkları bazı noktalar olmuş, keşke yüz yüze konuşup anlaşabilselerdi. Nitekim, yazdığı son mesajdan da kendisini iyi niyetli olduğunu bir kez daha vurgulamış.

Neticede burası Samsunspor taraftar sitesi. Futboldaki eleştiri tarzı ile bayan basketbolundaki eleştiri tarzı arasında bazı faklılıklar olabiliyor. Kaldı ki, hiç kimse eleştirilmez değildir. Biz boşuna mı birşey yazmıyoruz basket forumuna? yoksa basketbolda ofsayt olmadığını bilecek kadar anlıyoruz bu işten. :)

Umarım yanlış anlamalar düzelir ve seviyeli bir şekilde Samsun BK konuşulmaya devam eder.

celebi

bu neya işler çığırından çıkmış bence konu kilitlenebilr  :-X

samsunengelligücü

Samsun Besk in oynadığı liğ 1 lig yani SamsunEngelligücü ile aynı ligde oynuyorlar ama engelligücü bu sene samsun besk e göre çok daha iyi SAMSUN ENGELLİGÜCÜ süper lige çıkmak için mücadele ediyor Samsun Besk te  ligden düşmemek için 
Bu cumartesi unutmayın saat 14 de  yaşar doğudayız

samsunengelligücü

veis samsun taraftarlar grubu arasında bir görevin varmı yani derneğinizde aktifmisin

celebi

VEİS İSTANBULDA YAŞAMAKTA VE İSTANBUL SAMSUNSPOR TARAFTAR DERNEĞİ BÜNYESİNDE AKTİF ÇALIŞMAKTA