Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Resmen milletle alay etmişler. Alpay Özalan da İzmir 2. Bölge 2. sıradan aday gösterilmiş.  :D

Kaya

Çok tuhaf bir topluluğuz malesef çok.

Bu kulüple ilgili neden kimse bir şeyler yapmıyor deriz ; biri çıkar çalıştay yapacağız dediği zaman da bu mu kurtaracak bizi yeaa diye söyleniriz.

Eski futbolcular neden kulüp hakkında söz sahibi değil ya da sahip çıkmıyorlar deriz ; Ercan Celil ismi geçmeye başladığı anda Ercan Celil ile olacak iş mi yeaa diye söyleniriz.

Samsunspor'a sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun der takımı dibine kadar siyasete teslim ederiz; milletvekilliği listeleri ortaya çıkar eleştirir,siyaset kirli ellerini futboldan çek diye söyleniriz.

Söylenmek,eleştirmek kolay da bir şeyler katabilmek ?

özkan

Adam celile bok atıyor,la sen celilin sıçtığı bokun rengi olamazsın.Önce bişeyler kat,sonra celil ile ilgili yorumda bulunma lüksüne sahip ol,bak bok at demiyorum hakkında konuşma lüksüne sahip ol diyorum.

Kaya

Yine de birbirmize karşı kırıcı olmayalım Özkan. Şirazemiz kaydı. Küme düştük,iki playoff finali kaybettik ve küme düştüğümüz yerden de düştük. Kimse şu sıralar normal düşünemiyor ve kimseye güvenemez halde.

ea55

Alıntı yapılan: özkan - 22 May 2018, 00:40:45
Adam celile bok atıyor,la sen celilin sıçtığı bokun rengi olamazsın.Önce bişeyler kat,sonra celil ile ilgili yorumda bulunma lüksüne sahip ol,bak bok at demiyorum hakkında konuşma lüksüne sahip ol diyorum.

Ne diyim ki ne konuşsak boş. Şu üslubun ile bir ton adam uzaklaştırdın bu siteden. Anket yapılsın eminim en sevilmeyen isim çıkarsın. En büyük Samsunsporlu Özkan.

eprianu

22 May 2018, 10:45:43 #46535 Son düzenlenme: 22 May 2018, 10:50:34 eprianu
@Kaya, Hocam ben Allah izin verirse çalıştaya da katılacağım kongreye de. Ben İshak Taşçı'yı savunmuyorum ama Taşçı'nın böyle bir şeye ihtiyacı yok.
Kaldı ki şehirde Köktaş'ın başını çektiği ekip açık açık Samsunspor'u istemediğini ortaya koyuyor. Adam risk alarak bir şeyler yapıyor.

Çalıştay sonunda ne çıkar bilemiyoruz. Belki koca bir sıfır, belki olağanüstü bir şey. Yine de katılmamız lazım. Samsunspor'a olan ilgi dibe vurdu. Yürüyüş, organizasyon,
çalıştay, kongre ne varsa düzenleyip, katılmamız gerekiyor. "Biz buradayız" mesajı vermemiz gerekiyor.

Celil meselesine gelince ben şimdilik destekliyorum, gelmelerini istiyorum. Celil Sağır futbolu bıraktı ama futboldan kopmadı. Amatör liglerle arası iyi.
Hiçbir şey yapamasak bile her yıl bir topçu çıkarsak yine ayakta dururuz. Ayrıca Haluk Tan ve Vali Bey'le birlikte maçları izlemesi de avantaj. Vali Bey, tahminimce
Celil'i destekleyecektir. Adam Uyanık ile görüştü, Kazım Yılmaz ile görüştü, bir şeylerin derdinde. En azından Kosif'ten daha iyi olacağı kesin. Ama sonunu bilemiyorum.

Sadece Samsunspor

Nuri Asan

Tahsin kosif başkan, İsmet Taşdemir teknik direktör. şimdilik bu kadar yazıyorum arkadaşlar.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 22 May 2018, 13:08:54
Tahsin kosif başkan, İsmet Taşdemir teknik direktör. şimdilik bu kadar yazıyorum arkadaşlar.

yalan oluruz. celil ve oluşumu bence daha iyi olacaktır en azından hepsi futboldan gelme. ismail uyanık ve kazım yılmazında tam desteğini almışlar. tahsin gelirse fuatın kuklası olur takım. zaten fuat yeniden aday gösterildi iyice dibi boylarız. küçülcez falan derler tsli alt yapı oyuncularını bedava getirdik derler tekrar düşeriz. amaç bu. ben eğer 2 aday varsa tercihim celilin grubudur.

eprianu

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 22 May 2018, 13:08:54

Bu bir temenni veya tahmin mi yoksa bildiğiniz bir şeyler mi var?

Nuri Asan

hocam bildiğimiz bişeyler var ama entrika bir camiamız var. herkes birbirinden bisey sakliyor. ama ismet hoca ile baya baya görüşmüş tahsin kosif.iki aday çıkar mı bilmiyorum çıkarsa tercihim celilden yana. tek isteğim bütün Samsunsporlular in bir araya gelip takımı ayağa kaldırması fuatsiz bir oluşum ile. Biz belki celil ve kosif i ayrı düşünüyoruz. kim bilir belki de hepsi bu yeni yönetimin içinde olacak. sonuçta hepimiz Samsunsporluyuz gelin güçlerimizi birleştirelim işte ama sanki gizli bir el sürekli engelliyor. He eskiden bu gizli el belli değildi ama şimdi fiilen belli.tek temennim bütün Samsunsporlular birleşip gücünü ortaya koysun.

Sadece Samsunspor

denetçiler kulüpte başlamış inceleme

Nuri Asan

yarına konulurlar yada herşey tertemiz diye rapor ederler bişey çıkmaz. kim bir kuruş Samsunsporumun parasını yedi ise şu mübarek günde Allah iki cihanda da hesabını sorsun burunlarından fitil fitil gelsin inşallah.

Shane_Falco

Bu denetleme ne kadar sürecek bir bilgisi olan var mı ?

ea55

İşin aslı 15-20 güne ortaya çıkar ama denetleme raporu oluşturulması 3 ayı bulabilir. Sümen altı edilmesi ise 5 dakika.