Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Yine bir belediye takımı süper lige çıktı.Gerçi Antep çıksın istemezdim ama Erzurum'a da belediye takımı olmasından dolayı sempati duyamadım hiçbir zaman.

jean

3 yilda 3 lig birden ciktilar helal olsun adamlara sevindim dadaslara turkiyenin vatan sever insanlari insaallah kalici olurlar

eprianu

Celil Sağır ve Tahsin Kosif'in hazırlık yaptığı yazılmış gazetede. Emin Kar'ın ise başkanlık hedefi yokmuş.

http://www.habergazetesi.com.tr/haber/5208170/samsunsporda-kaynak-arayisi

Nuri Asan

Teknik direktör Celil olsa birde ne güzel olur. Yeni bir Ertuğrul neden çıkmasın. içimden bir ses güzel şeyler olacak diyor. He Tahsin kosif gelirse fuat a ne kadar bağlı olur bilemiyorum. Kafam karışık istedim tek şey bu düşüş aramızdaki böcekleri temizlemek için fırsat olsun. Zaten bu sene stadda sadece arma sevdalıları kalır.

Nuri Asan

Arkadaşlar Ankaragücü yönetiminde olan bir arkadaşın mesajı :

Zor biliyorum ama Ankaragücü, sakaryaspor, Altay... 2. ve 3. lig de taraftarın mücadelesi ve bunun sahaya yansıması ile bu günlere geldi. Kocaelispor örneği var önümüzde şuan... kaç yıldır uğraşıyorlar bataktan çıkmak için. Taraftar var, iyi niyetli yönetim de var ama bazen bütün denklemler bir araya gelmiyor işte. Siz taraftar olarak takımın sahaya çıkması için elinizden geleni yapın yeterli bence. Altyapıdan A takıma oyuncu kazandırarak takımı ligde tutmaya bakın. Kayyum geçmiş başkanlara yaptıkları harcamalardan dolayı borç çıkarsa bile bunun tahsil edilip takıma etki etmesi bir kaç yıl da sürebilir, bu süre zarfında olan Samsunspora olur. Ayrıca fifa davalarını kapatmak için şehirde kampanyalar filan başlatın mümkünse, Şirketlerden bağış toplayın. Eksi puan cezası alırsanız işiniz çok zor. Ne varsa Altyapı kökenli gerçek Samsunspor'lu futbolcular ve gönülden bağlı Samsunspor Taraftarında var, bu ikisi dışındaki herkes yalan, dolan. Haklı Davanızda başarılar.

forzasirin55

Galatasaray'ın şampiyonluğu Samsun'da kutlandı Galatasaray'ım Spor Toto Süper Lig şampiyonu olmasının ardından şampiyonluk kutlamaları Samsun'da da yaşandı. Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Çobanlı İskelesi'ne akın eden Galatasaray taraftarları meşale yakarak şampiyon olmanın sevincini doyasıya yaşadılar.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda oyndığı Göztepe maçını 1-0 kazanması ile Süper Lig şampiyonu oldu. Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Galatasaray taraftarları Çobanlı İskelesi'nde buluşarak şampiyonluğu kutladılar. Galatasaray taraftarları iskelede meşale yakarak şampiyonlu doyasıya kutladılar. Galatasaray lehine uzun süre tezahürat yapılırken, kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>https://www.samsunhaber.com/samsun-haber/galatasaray-in-sampiyonlugu-samsun-da-kutlandi-h35790.html

Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İçinde bulunduğumuz durumdan belkide daha acısı budur..  >:(

ea55

İsimlere bakıyorum da Ercan Koloğlu ismini düşünsenize başkan soyunma odasına iniyor  :D Kan gövdeyi götürür. Zaman geçiyor artık bir yönetim oluşmalı.

cakir55

Ne Ercan'ı Allah aşkına ? Konuşulan isimlerden kim gelirse gelsin hiçbir şey olmaz bizden.
Mehmet Sepil gibi bir adam bulamadık ona yanarım.

eprianu

Bir başkanın iyi mi kötü mü olduğunu gidince anlarız. Mehmet Sepil görevi bırakınca anlarız ne olduğunu. Ben paralı başkana karşıyım. Kulüp için cebinde bir kuruş veren 5 kuruş olarak geri alıyor. Bunu anlayın artık. Dışardan bakınca "saf" diye nitelendirilen Erkurt Tutu ve Dursun Özbek gibi insanlar bile takımı kendine borçlandırmış. Tutu 1.7 Milyon TL parayı nerden bulmuş da takıma borç vermiş?

Altınordu'da paralı başkan yok ama sistem var. Biz bunu geçmişte yapmış bir camiayız yine yaparız. Hala kurtuluşu paralı başkanda, Kazım Yılmaz'da, Galip Öztürk'te, siyasette görüyoruz. Hiç akıllanmadık. Siyaset ve paralı başkanlar yüzünden bu haldeyiz.

Samsunspor üzerinden sidik yarışı yapan Galip Öztürk ve Kazım Yılmaz şimdi can ciğer pozlar veriyor. Derdini kül çekiyor Samsunspor. 6 yıldır tüm TFF gelirleri Yılmaz'a gidiyor ve hala 10 Milyon alacağı var. Gözünüzü seveyim paralı başkan demeyin artık.

ea55

Altınordu da Göztepe de başkanların satın aldığı kulüpler. Onların bizle durumları çok farklı. Bu arada Erkut beyin 1.7 milyon tl alacağı var ama daha ilginci de 15 milyon verip 13 küsür almış geriye bu 1.7 kalmış... Bu 13 milyon büyük ihtimal el altından gelen bağışlar malesef kulübe uğrayıp Erkut beyin kasasına geçmiş.

eprianu

Erkut Bey bu işleri tek başına yapabilecek kapasiteye sahip değil. Şimdi anladınız mı İstanbulspor maçı sonrasında, taraftarlarımız Vali Bey'e "Vali Tutu'yu Yargılasana" diye bağırdığında neden Akif Çağatay Kılıç'ın rahatsız olduğunu ve hararetli bir şekilde taraftarla tartıştığını?

Bu iş siyasete dokunduğu için ört bas edilmeye çalışılıyor.

cakir55

[/S
Alıntı yapılan: eprianu - 21 May 2018, 12:46:59
Bir başkanın iyi mi kötü mü olduğunu gidince anlarız. Mehmet Sepil görevi bırakınca anlarız ne olduğunu. Ben paralı başkana karşıyım. Kulüp için cebinde bir kuruş veren 5 kuruş olarak geri alıyor. Bunu anlayın artık. Dışardan bakınca "saf" diye nitelendirilen Erkurt Tutu ve Dursun Özbek gibi insanlar bile takımı kendine borçlandırmış. Tutu 1.7 Milyon TL parayı nerden bulmuş da takıma borç vermiş?

Altınordu'da paralı başkan yok ama sistem var. Biz bunu geçmişte yapmış bir camiayız yine yaparız. Hala kurtuluşu paralı başkanda, Kazım Yılmaz'da, Galip Öztürk'te, siyasette görüyoruz. Hiç akıllanmadık. Siyaset ve paralı başkanlar yüzünden bu haldeyiz.

Samsunspor üzerinden sidik yarışı yapan Galip Öztürk ve Kazım Yılmaz şimdi can ciğer pozlar veriyor. Derdini kül çekiyor Samsunspor. 6 yıldır tüm TFF gelirleri Yılmaz'a gidiyor ve hala 10 Milyon alacağı var. Gözünüzü seveyim paralı başkan demeyin artık.
Sepil kulübü satın aldı ve yaptıkları ortada.Kulübü satın aldı zaten.Kulup için vermiyor kendi için veriyor Chelseanin Abramovici gibi düşün.
Ayrıca sadece parası olduğu için değil böyle vizyoner insanlara ihtiyaç var dedim.

Lusage

Hadi geçmiş olsun...

SAMSUN 1 AKİF ÇAĞATAY KILIÇ

SAMSUN 2 ÇİĞDEM KARAASLAN

SAMSUN 3 AHMET DEMİRCAN

SAMSUN 4 FUAT KÖKTAŞ 8/10

SAMSUN 5 HASAN BASRİ KURT

SAMSUN 6 ORHAN KIRCALI

SAMSUN 7 YILMAZ HOCAOĞLU

SAMSUN 8 HÜSEYİN AVNİ ÇATAL

SAMSUN 9 ADEM TUNCER

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

samsunum

Alıntı yapılan: Lusage - 21 May 2018, 17:11:42
Hadi geçmiş olsun...

SAMSUN 1 AKİF ÇAĞATAY KILIÇ

SAMSUN 2 ÇİĞDEM KARAASLAN

SAMSUN 3 AHMET DEMİRCAN

SAMSUN 4 FUAT KÖKTAŞ 8/10

SAMSUN 5 HASAN BASRİ KURT

SAMSUN 6 ORHAN KIRCALI

SAMSUN 7 YILMAZ HOCAOĞLU

SAMSUN 8 HÜSEYİN AVNİ ÇATAL

SAMSUN 9 ADEM TUNCER

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yanlış liste doğrusu;

AK Parti Samsun Milletvekili Adayları listesi...

1- Ahmet Demircan
2- Yusuf Ziya Yılmaz
3- Çiğdem Karaaslan
4- Fuat Köktaş
5- Orhan Kırcalı
6- Bekir Keleş
7- Elif Coşkun Bilgin
8- Caner Göktepe
9- Muhammet Yasir Okudan

Nuri Asan

kapatın kulübü. bu göz verenler takıma yönetim secilmemesi için ve amatore dusurmek icin ellerinden ne gelirse yapacaklar. bu saatten sonra 1 samsunsporlu bunlara oy verirse en adidir. kapatın gitsin boşuna işkence çekmeyelim. ne güzel ya Yusuf ile Fuat buluşu. emeği geçen herkesin ta çıktığı yere sokayım. ne istedik lan biz şampiyonluk mu uefa mi.neden çok gördünüz lan bize bu takımı