Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Celil Sağır : Kimisi bir belediye başkanına güvenerek yola çıkıyor,kimisi diğer belediye başkanından icazet bekliyor..Yani ipleri yine başkalarının elinde...Aynı senaryo devam edecek onlara göre..Biz ise ilk önce Yüce Yaradana sonra da kendimize güveniyoruz arkadaş..Bu sefer öyle kolay olmayacak işiniz..

jean

Takimin sahipsiz kalmasindan iyidir tahsin kosif kulubun icinden biri sanirim bu sefer kongrede kayyuma kalmayacagiz

eprianu

Kosif gelirse aynı tas aynı hamam devam ederiz. Köktaş istediği gibi borusunu öttürür.
Celil Sağır ve ekibi durumun farkında. Bu sefer bırakmak istemiyorlar. Ama Celil Sağır'a şehirden destek gelir mi muamma.

Bugün Vali, BŞB Başkanı, Kayyum başkanı ve Tahsin Kosif'in katılımıyla toplantı düzenlenmiş. Açık açık Kosif'i düşünüyorlar.

Ben futbolu bilen ve Samsunspor hassasiyeti olan bir kişinin gelmesini istiyorum. Kosif gelse de sürüneceğiz, en az 5 yıl 1. Lig hayal.
En azından Celil Sağır gelirse ezdirmez bizi.

Karabudun

Ne Celil ile ne de Kosif ile yol alabiliriz. Durum iç açıcı değil.

ea55

Celil Sağır önce yıllar önce ki Hüseyin Başgöl ile bir olup kulüpten ödenmiş senet ile tekrardan para alma çabalarını anlatsın.

eprianu

Bu böyle olmayacak, kendi aramızdan birini çıkaralım. Kimseye güvenemiyoruz bu nedir Allah aşkına :)
Sadece valiye güveniyorum, o varken yiyemezler gibime geliyor ama her şey olabilir.

cakir55

Başkan olmak için gereken şartlar nedir ?

özkan

Alıntı yapılan: ea55 - 15 May 2018, 10:08:24
Celil Sağır önce yıllar önce ki Hüseyin Başgöl ile bir olup kulüpten ödenmiş senet ile tekrardan para alma çabalarını anlatsın.
utanman yokmu senin.nası Samsunspor lusun sen.

Karabudun

Alıntı yapılan: eprianu - 15 May 2018, 10:26:44
Bu böyle olmayacak, kendi aramızdan birini çıkaralım. Kimseye güvenemiyoruz bu nedir Allah aşkına :)
Sadece valiye güveniyorum, o varken yiyemezler gibime geliyor ama her şey olabilir.

Mübalağa etmiyorum bizzat Vali'yi yerler kardeşim. Diğer taraftan Celil'e güvenmiyor değilim. Sürekli polemik arayışlarını bir kenara bırakırsak Celil kesinlikle iyi niyetli ancak Samsunspor'u yönetmek Celil'İn çok üzerinde. "Tutu yönetti de Celil mi yönetemeyecek!" diye kontraya kalkmayın nitekim camianın mevcut durumunu basiretsiz yöneticilere(!) borçluyuz. Uyanık bıraktığından beri bu yükü taşıyamayacak insanlar yönetti kulübü. Kimisi iyi niyetliydi ancak bu gerçeği değiştirmiyor.

Kesinlikle zengin ve nüfuzlu bir başkana ihtiyaç var. Ayrıca başkan Samsun'da değil de gurbetçi Samsunlular arasında aranmalı. Vali'nin Samsunspor'a yapabileceği en büyük iyilik bu tarz bir ismi ikna etmek olur. Esasen adam bunun için uğraştı da. Kaya Aşçı'yı ikna etmek için görüşmeler ayarladı. Şayet Aşçı'yı başkanlık konusunda ikna edebilseydi kulübü soyup soğana çeviren tayfayı ekarte edebilecekti. Gayet akıllıca bir hamleydi ancak Aşçı ailesi ailenin selameti adına Kaya Aşçı'nın başkanlığına sıcak bakmadı.

Bir İbrahim Ersöz vardı hatırlar mısınız? Tutu'nun karşısına çıkmış ancak seçimi kaybetmişti. Kendisinin Samsunsporluluğundan ziyade Fenerbahçeliliği konuşulur lakin kibriyle, egosuyla yamyam tayfayı o da ürkütebilirdi. Hatta o zaman da epey ürkütmüştü. Tutu beklenmedik bir destek almıştı, Ersöz karşısında. Ersöz, bana ürküttüğü heriflerden daha tehlikeli gelmiştir orası ayrı.

Servetten de servet sahiplerinden de zerre haz etmem. Her servetin ardında kir, pasak olduğuna inananlardanım ancak Samsunspor'un selameti servet sahibi ve iş bilen adamların yönetimlerine bağlı. Maalesef günümüz şartları bunu gerektiriyor.

ea55

Alıntı yapılan: özkan - 15 May 2018, 19:53:19
utanman yokmu senin.nası Samsunspor lusun sen.

Niye ne oldu ? Olayın aslını tam bilsek zarar mı olur ? Sen niye bu kadar dert edindin

Sadece Samsunspor

Valiligin 19 mayis fener alayi yuruyusunu yasaklamasini Osman bey e yakistiramadim

ugrass

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 16 May 2018, 17:09:51
Valiligin 19 mayis fener alayi yuruyusunu yasaklamasini Osman bey e yakistiramadim

Yasaklama olayını yalanladı.

"@osmankaymk
Fener Alayı ve Gençlik Festivali yürüyüşünün iptali söz konusu değildir. Konu ile alakalı çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşümüz planlandığı gibi 18 Mayıs Cuma günü saat 21.00'da başlayacaktır. Bütün hemşehrilerimiz davetlidir"

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: ugrass - 17 May 2018, 08:30:37
Yasaklama olayını yalanladı.

"@osmankaymk
Fener Alayı ve Gençlik Festivali yürüyüşünün iptali söz konusu değildir. Konu ile alakalı çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Fener Alayı ve Gençlik Festivali Yürüyüşümüz planlandığı gibi 18 Mayıs Cuma günü saat 21.00'da başlayacaktır. Bütün hemşehrilerimiz davetlidir"

evet okudum ama çok geç kaldılar yayımlamak için anında açıklama yapsaydı daha iyi olurdu

özkan

Alıntı yapılan: ea55 - 16 May 2018, 09:13:28
Niye ne oldu ? Olayın aslını tam bilsek zarar mı olur ? Sen niye bu kadar dert edindin
O dönem celile fazla para ödeniyor,dönemin muhasebeciside senet yapalım sözleşmeni yenileyelim bu fazla parayı hakedişine yansıtalım şeklinde ççözüm bulunuyor.Olay bu kardeşim.Celili Serkanı Ercanı çıkarsak ne kalıyor geriye ?

Sadece Samsunspor

Alıntı10 ENERJİ LİSESİ
Protokolü imzalanan projeye ilişkin bilgi veren Albayrak, "Bu hiçbir maddi yatırımla ölçülemeyecek bir yatırım. 16 derslikli 10 okulun yapımı gerçekleşecek. Bunlardan 3'ü yenilenebilir enerji lisesi, diğer 7'si tabii kaynaklar lisesi olacak. İstanbul, Hatay, Trabzon, Zonguldak, Kütahya, Artvin, Kahramanmaraş, Balıkesir ve Sivas'ın da yer aldığı illerimizde atölye, laboratuvar, pansiyon ve kapalı spor salonlarıyla tam donanımlı liseler kurulacak.

Samsun yine yok. Her şeyi kaçırıyoruz. Hadi bu şehir sanayi olarak bitik bari böyle şeyleri alın Samsuna yazık günah ya.