Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

17 May 2018, 17:56:16 #46500 Son düzenlenme: 17 May 2018, 21:19:23 Sadece Samsunspor
Son 10 yildaki Eski yonetimlere kayyum tarafindan savciliga suc duyurusunda bulunulmus

Sadece Samsunspor

Acaba son 10 yila fuat koktasda dahilmi 2008de baskan olmustu yanlis hatirlamiyorsam.

eprianu

Atı alan Üsküdar'ı geçti. Ben şu dakikadan sonra bir şey beklemiyorum. Kayyum Heyeti, özel şirketin görevine son vermeyecekti, o teftişi bitirecekti. Şu dakikadan sonra bir şey olmaz. Kayyım Heyetini de iyi niyetli bulmuyorum artık.

55.hakan

Vay bee bu şehirde öyle bir lobi varki o lobi takımın denetlenmesine bile izin vermiyor. Hem takım küme düştü hem de denetlenmeden sıyrılma niyetindeler.

Nuri Asan

Alıntı yapılan: Karabudun - 15 May 2018, 22:49:18

Kesinlikle zengin ve nüfuzlu bir başkana ihtiyaç var. Ayrıca başkan Samsun'da değil de gurbetçi Samsunlular arasında aranmalı. Vali'nin Samsunspor'a yapabileceği en büyük iyilik bu tarz bir ismi ikna etmek olur. Esasen adam bunun için uğraştı da. Kaya Aşçı'yı ikna etmek için görüşmeler ayarladı. Şayet Aşçı'yı başkanlık konusunda ikna edebilseydi kulübü soyup soğana çeviren tayfayı ekarte edebilecekti. Gayet akıllıca bir hamleydi ancak Aşçı ailesi ailenin selameti adına Kaya Aşçı'nın başkanlığına sıcak bakmadı.

Zihni Şahin ile Kaya Aşçı'nın da arası çok iyi aslında. Bu akşam yine bir araya gelmişler ama hangi konuda olduğunu bilmiyorum. Hani aile ikna edilebilse Kaya Aşçı işi bilen ve iyi bir yönetim ile iyi şeyler yapabiliriz.

Şunu çok iyi söyleyebilirim ki Zihni Şahin çok iyi bir Samsunsporludur, hanım taraftan da yakın akraba. Öğretmenlik yaptığı dönemde çok maça geldik eskiden.

Nuri Asan

Maalesef yılbaşından sonra eski stadımiz yıkılmaya başlanacakmis. Elektronik eşyalar toplanmaya başlanmış arkadaşlar.

ngonge

inanınca herşey oluyor.

İtalya İkinci Futbol Ligi (Serie B) takımlarından Parma, üç yıl aradan sonra Serie A'ya yükseldi.

Ligdeki son hafta maçında Spezia'ya konuk olan Parma, rakibini Fabio Ceravolo ve Amato Ciciretti'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.

Sezonu Empoli'nin ardından 72 puanla ikinci sırada tamamlayan Parma, doğrudan Serie A'ya yükselme başarısı gösterdi.

İtalyan temsilcisi, 2015 yılında iflas etmesinin ardından amatör kümeye düşürülmüştü.

https://www.aa.com.tr/tr/dunyadan-spor/parma-yeniden-serie-ada/1150858

eprianu

Bu haberin aslı var mı acaba? Duyan, gören, bilen...

Eski futbolcular Samsunspor yönetimine talip oluyor
Eski futbolcular Ercan Koloğlu, Celil Sağır, Serkan Aykut ve Cenk İşler, İstanbul'da biraraya geldi. İsmail Uyanık ile de görüşen dörtlü, Samsunspor'u sahipsiz bırakmayacakları mesajını verdi.

https://www.habereporter.com/spor/eski-futbolcular-samsunspor-yonetimine-talip-oluyor-h9665.html

Karabudun

Cenk İşler mi? Denize düştük diye ilk önümüze çıkana da sarılmayalım.

Sadece Samsunspor

Sehrin takimi kume dusmus her yerde sampiyonluk sevincleri. Boyle duzen olmaz olsun

Sadece Samsunspor

Erzurum u tebrik ederim. Ligde nerden nereye gelip superlige ciktilar

Sadece Samsunspor

Sahilde ki Samsunspor yazisinin armasi parcalanmis. Yeter ya bu je hainliktir bu sehirde. Oraya bi kamera koyun kim ne yapmis bilelim.

cakir55

Cenaze evinde düğün oluyormuş demek.

Nuri Asan

İnşallah bu sefer de Barcelona gsye 6 atar.

ne derseniz deyin bu takımlara karşı hep yabancıları tutuyorum, yenilince o kadar hoşuma gidiyor ki, içimin yağları eriyor. Hele hiç unutmam o 8-0 lık maçı ne kadar sevinmiştim. fenerin vardar takımına elenmesine.

bu şehrin tek takımı vardır oda SAMSUNSPOR'dur. gerisi benim gözümde böcekten hiçbir farkı yoktur.

özkan

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 20 May 2018, 02:35:14
İnşallah bu sefer de Barcelona gsye 6 atar.

ne derseniz deyin bu takımlara karşı hep yabancıları tutuyorum, yenilince o kadar hoşuma gidiyor ki, içimin yağları eriyor. Hele hiç unutmam o 8-0 lık maçı ne kadar sevinmiştim. fenerin vardar takımına elenmesine.

bu şehrin tek takımı vardır oda SAMSUNSPOR'dur. gerisi benim gözümde böcekten hiçbir farkı yoktur.
buna kim aksi yorumda bulunabilir ki... 8)