2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Erdinc - 04 August 2017, 10:49:07
Samaras ile anlaşılmış ptesi burdaymış. İnşallah bomba çıkmaz.

Hocam şahsına münazır söylemiyorum ama tam bugün aklımda olan duyum :)
Dün başkan görüşüyoruz dedi. Bugün de pazartesi Samsun'da diye haber çıkar diye düşünmüştüm.
Gerçekleşeceğine inanmasam da bekleyip göreceğiz artık.

samsunum

Alpay hocanin basın  toplantısını  izledim az önce  basından bir kez daha nefret ettim karşında seversin sevmezsin ama  Samsunspor  teknik direktörü  var her şeyden  önce.   saygılı ve üsluplu olacaksın  resmen hocaya  fırça  çektiler.  Bi yer de Alpay hoca patlayacak dedim  iyi dayandı. Neyse asıl söyleyeceklerim bundan sonra;

Samaras   için  " o benim samimi dostum, onu bizzat kendim ikna ettim hatta ona program  verdim onu uyguluyor  pazar ya da pazartesi buraya gelecek  dedi.  10 15 güne  hazır  ederim onu dedi.  Ayrıca  Samarassin gelmesi diğer  transfer  edeceğimiz yabanci oyuncular  içinde  önemli  dedi. Samarasla birlikte fransiz kaleci geliyormuş   yanlış  duymadiysam bu aksam da  sabah muhabbeti  gecen mohamed labriydi yanılmıyorsam  o  geliyormuş.

yirmiuc

Sadece Samsunspor

Evet bende izledim. Bu basin mensuplarini tesise sokmasinlar. Neymis hocayi her aradiginda ulasip soru soracakmis. Oldu aq baska. Neymis beinsports a la birebir riportaj yapmis bizle niye toplu basin toplantisi yapiliyormus. Bak sen sunlara ya. O yayinci kurulus siz nesiniz. Adam acik ve net 10 15 gunde 1 yapacam diyor. Ben boyle basin hic gormedim. Nefretlik hepsi. Hocanin dedigine gore tunuslu labri samaras ve kaleci geliyormus

Sadece Samsunspor

2 oyuncu ise Samsuna gelmis daha konusmadan baska avrupa kulupleri ile anlasmislar. Hala hocaya yukleniyorlar. Bu basin Samsunsporu batirir arkadaslar. Bunlara da ayar vermek lazim. Gerci Alpay hoca iyi ve sert konusuyor ama onuda yalniz birakmamk lazim. Sen kimsin hocaya firca atar gibi konusuyorsun.

Sadece Samsunspor

04 August 2017, 17:50:04 #620 Son düzenlenme: 04 August 2017, 17:54:00 Sadece Samsunspor
Samaras ise cok yakin arkadasiymis onu ben ikna ettim dedi. Basin ise giresunlada gorusuyormus dedi. Hoca acik sekilde Trde ben varken baska takimla anlasmaz dedi. Hocayi buldularda bunuyir bunlar. Yaziklar olsun sizin gibi basina.

Diyolar bu adam is yaparmi. Hocada etoo geldi hagi geldi gekas geldi hepsi yasliydi neden yapmasin diyir.

Ayrica hoca Samaras a antreman programi yollamis 1 haftadir calisiyor gelmeden dedi

Hepsi Alpay in istedigi oyuncularmis

Buraya gelecek yabanci oyuncularin kefili benim dedi

samsunum

04 August 2017, 17:55:41 #621 Son düzenlenme: 04 August 2017, 18:02:35 samsunum
https://www.facebook.com/samsunsporum.net/videos/760609570814421/

Özellikle 9 00dan sonrasi.

Birisi gelmiş ben bir daha basin toplantisina gelmem  diyor ya sen kimsin allah aşkına?

s_uzunkaya

habergazetesi nde 3-5 gündür alpay hocayla ilgili olumsuz haberler yapıp duruyorlardı. belliydi böyle bi terbiyezsizlik yapacakları. samsun dışından gözlemleyebildiğim kadarıyla bu olay ve daha önceki teknik direktörlere karşı samsun basını ve arka destekcileri felaket şımarık, bencil, seviyesiz ve vatan hayini olarak görünüyor.
dik dur alpay hoca diiikkkk....

CoRaqLi55

Antep maçinda yerel basin aleyhine tezahurat yapabilsek keske. Ama o konuda bile bir olamayiz ki.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

davidsavage

Yunanistan milli takımında da 2013 yılında oynamışMichalis Sifakis ilede anlaşıldığını söyledi. 32 yaşında Samarasla birlikte gelecekler gibi hayırlısı olsun.

davidsavage

Mohammed Larbi nasıl topçu bilen yorum yapabilecek olan var mı hakkinda?

tactician

Alıntı yapılan: davidsavage - 04 August 2017, 18:41:27
Yunanistan milli takımında da 2013 yılında oynamışMichalis Sifakis ilede anlaşıldığını söyledi. 32 yaşında Samarasla birlikte gelecekler gibi hayırlısı olsun.
Alıntı yapılan: davidsavage - 04 August 2017, 18:56:39
Mohammed Larbi nasıl topçu bilen yorum yapabilecek olan var mı hakkinda?

Sifakis kariyerli bir kaleci. Üst düzey sayılabilecek bir geçmişi var. 32 yaşında. Tam olgunluk çağında. Zirvesi sanırım 2012 yılı. o sene hem yunanistan'ın Avrupa Şampiyonası elemelerinde 6 maçında kaleyi korumuş hem de Avrupa şamyonasında 2 tanesi ilk 11 olmak üzere kadroda yer almış.

Larbi ise ayakları iyi bir isme benziyor. Özellikle son yıllarda yaşadığımız duran top sıkıntısını çözecek gibi geldi bana.

samsun 55

Olasi transferler sonrasi kadromuz   8)

germencisse

Samaras direkt striker olmayacak büyük iht. Oraya gelecek bomba olabilir.

Shane_Falco

Samaras'dan daha bomba ne olacak :s ?