Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Bilmediğim için soruyorum, af buyrun. Bu 14 Şubat muhabbeti, yardımlar,biletler, formalar nerden çıktı? Bugüne kadar bu camia kaç kere maddi sıkıntı yaşadı
iş adamlarından biri yoktu piyasada. Şimdi bakıyorum biletler, formalar 10 bin 10 bin alınıyor. En zor zamanda gel dediğimiz
Ertuğrul Sağlam bile video çekmiş. Büyük Başkan İsmail Uyanık'ı bile gördüm.

Bu olayı kim başlattı, kim yukarıdan emir verdi, kim organize ediyor ve en çok merak ettiğim de "neden" yapıyorlar?
Yıllardır 5 kuruş yardım alamadığımız insanların bile destek vermesi kıllandırıyor doğrusu...

Levent ÖCAL

Ebay da böyle bi flama ile karşılaştım. Değişik güzel birşey. Ne için kimin yaptırdığını bilemiyorum. 4,50 euro dan satışta. Link

Sadece Samsunspor

Refarandumdan dolayi. Kimse baska bisey aramasin bu kampanyada. Samsunspor senelerdir sikintida simdimi akillarina geldi. Secim var diye yapiyorlar. He kotumu hayir tabiki yapilsin ama ne icin yapildigini biz gayet iyi biliyoruz. Sevdanizdan degil secimden.

eprianu

Hocam bu taraftar, Samsunsporluluğunu her platformda dile getiren Necattin Demirtaş'a sahip çıkamadı.
Bu taraftar hangi seçimde Samsunspor'dan yana tavır koydu. Hayır yardım yapmasalar ne değişecek, %1 bile etkilemez.
İnşallah bu işin sonunda bi hinlik çıkmaz. Mersin gibi destek verip verip sonra dımdızlak ortada bırakmasınlar da.

samsunsporlu1994

155 bin formayı satabilirlerse büyük iş yapmış olurlar. İşadamlarına,Belediye Başkanlarına,Siyasilere piyangoda olduğu gibi toplu olarak satacaklardır.

sadece55

Yzy dışında belediyeler destek verir ama yine taraftarı tam katamıyorlar malesef

Kadir ÇELEBİ

http://www.samsunhaber.tc/samsunspor/samsunspor-icin-kritik-toplanti-sona-erdi-h691141.html bu haber umutlandırsada sonrasında adanaspor macında yenilmiştik sanırım o zaman bir yorum yapmıştım sosyal medyada aynen buydu yorum Boş konuşmayalım bugün bunlar olmuş nasıl olmuş şöyle böyle değil fisimizi çekenler çok uzakta değiller güya şehrin önde gelenleri toplantılar düzenleyip Samsunspor için neler yapabiliriz gösterisiyle hiç birşey yapmadıklari gibi çok mücadele etmişler pozlarını verdiler çoktan neyse bunuda yazar bir kenara büyük Samsunspor taraftarı şimdi derler zor zamanda taraftarda yalnız bıraktı yok onu yapmasalardi iyiydi benim bu sezon gördüğüm en masum olan futbolcular nedense ümit Özat konuşursam yer yerinden oynar diyen başlık kim tarafından ortaya atıldı hatırlayamadım fakat şuan bunu çok merak ediyorum doğrusu. yine çok merak ettiğim bir konu daha var bugun bu saatlerde düzenlenen benimde içimi kıpır kıpır ettiren bu aşkın kahramanı organizasyonu 155 bin formayı sattırsa bile aklımda samsunsporumun hiç layık olmadığı bir lige düşüp düşmeyeceği sorusuna cevapmıdır yoksa yine gösteriden ibraretmi kalacak bunuda merak ediyorum doğrusu kısacası ben halen aynı kanıdayım yapılanlar göstermelik adım adım alt lige hazırlanıyoruz. hazır olun. Umarım yanılırım ve kurmuşumdur..

Raqua55

Şehir dışından nasıl Sipariş verebiliriz Forma için ?

Kadir ÇELEBİ

evolution55

Alıntı yapılan: Kadir ÇELEBİ - 14 February 2017, 20:04:37
https://www.samsunsporstore.org/ buradan sipariş verebilirsin

Ben bugün buradan 3 adet forma siparişi verdim, sorunsuz çalışıyor görünüyor👍👍

Sadece Samsunspor

Kac forma satildi acaba gecede suana kadar

evolution55

MeL_55

yurt disina kargo varmi arkadaslar? bunu bilen varmi

yirmiuc

Ne oldu bitti mi gece? satılabildi mi 155 bin forma?