Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

jean

Sadece Samsunspor

Organizasyon guzel ancak oraya kocaman cumhurbaskani basbakanin resmi falan olmamis. Ne alaka yani. Parasizliktan yalakligin dibine vurduk bizi bu duruma dusurenler utansin. Eskiden gizli gizli yapilirdi simdi her sey acik acik

Sadece Samsunspor

155bi  forma deyince bugun hepsi satilcak sandim. 30bin forma satilmis 1.6 milyon tl gibi bi rakam. 30 mayisa kadarmis 155bin forma hedefi ama satilacagini sanmiyorum.

samsunum

O 30 bin forma da satılmadi  sözü  alındı sadece .  bu sözde  kalır gibime geliyor. Gerçekten  satilsinda 155 bin yerine  100 bin olsun o da yeter.

Ahmeti

Dün Ercüment Gül'ün programında duydum
Mesela 1000 forma aldığını söyleyen kişi 1000 forma parası veriyor ama temsili 1 forma alıyormuş.

Sadece Samsunspor

Cumhurbaskani pazar antepe gidiyor diye antebin maci pazartesoye ertelenmis. Boyle sey olurmu. Iyice sacmaladilar. Bizim macin saatini bari 19 yapsalar 18.30 ne

Mert

Yönetimin sesini çıkarması lazım en azından 7'de olsun maç.Olmaması için engel yok

Sadece Samsunspor

Yusuf ziya yılmaz belediye başkanlığından gidiciymiş beyler bi kaç şey duydum belki referandumdan sonra olabilir

jean

Ahmeti

bayfa55

Bunca yıldır Belediye Başkanı ne yakanladı ki kendisi hakkında referandumdan sonra gönderecek merak ettim

Karabudun

15 February 2017, 19:12:25 #44876 Son düzenlenme: 15 February 2017, 19:16:30 Karabudun
Yerine gelecek olan Samsunspor'u umursayacak mı? Hepsi bir kenara Samsun'un seçmenleri oy verirken camiayı ne kadar umursuyor? Samsun'da yaşayan arkadaşlar siyasileri eleştirmeden evvel bir etraflarına bakmalılar hatta kimisi kendisine de bir yoklama çekmeli. Oy verirken spor kulübünü kıstas almak ne alaka diyenleri de anlarım. Adayların niteliğe bakın, ona da tamam ama mümkünse şehri Samsunlular yönetsin. Samsunlu olmayan adamlara verilen oylar sayesinde başta Trabzon fanatikleri olmak üzere pek çok güruhun maskarası oluyoruz.

Sadece Samsunspor

Kendisi gokdelen kulelerde ortakmis orayi yapanlarda fetoden alindi

Cumhurbaskani trabzonda stad acilisindayken yzy ona ulasmaya calismis ama ulasamamis pesine cigdem karaaslani aramis cigdem hanimda Tayyip Erdoganin gorusmek istemedigi soylemis

Kar yaginca belediye baya tepki aldi 3 gun yollar acilmadi oncelikler koy dendi

Ladik ve 19 mayis belediyeleri 2 3 gundur buyuksehire sallamaya basladi biri 4 ay once biride 1 yildir yazdiklari yazilarla ilgili cevap alamamislar. Neden biri 4 ay biri 1 yil bekledide son 2 3 gundur sesleri buyuksehire ulasmaya basladi

Samsunspor gecesine gelmedigini duydum Cigdem Karaaslan orda diye olabilir

Yani her sey gidici gosteriyor

Bunlarin hepsi duyumdur kesinlik veremem mesul olamam

Bakalim gorecegiz

ata55

yzyden hazetmem. samsunspora büyük zarar verdi. ama akp kafasında yerine gelecek olan kimse gerçek samsunsporlu olmayacağı hatta büyük olasılıkla trabzonlu olacağı için bize bir faydası olmaz.

sadece55

Yzy önce bir gitsin de sonrasına bakılır. Kim gelirse gelsin bu adamın Samsunspora verdiği zarar kadar zarar veremez. Bu resmen düşman sanırsam en çok sevmediği Samsunspordur.

Bu arada seçim olmadan gideceğini de düşünmüyorum. Bizim 2. kurtuluş yılımız seçimin olacağı yıl 2019... Kurtuluşun 100. yılında belki bu adamdan da kurtuluruz.