Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Karabudun

Bu akşamki mağlubiyetten sonra pek makul bir soru olmayacak belki ama tesislerdeki poligon şu an faal mi arkadaşlar? Nette kapalı olduğu yönünde çok da net olmayan yorumlar var. Şayet orası faal değilse başka poligon(lar) var mı?

mehmet yılmaz

Orası çok uzun yıllardır kapalı. Altyapı binasına dönüştürüldü. Başka poligon var mıdır, bilmiyorum.

Karabudun

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 18 February 2017, 00:01:36
Orası çok uzun yıllardır kapalı. Altyapı binasına dönüştürüldü. Başka poligon var mıdır, bilmiyorum.

Eyvallah hocam, sağ olasın.

bayfa55

18 February 2017, 07:44:53 #44898 Son düzenlenme: 18 February 2017, 08:33:43 bayfa55
Bu lig sert ve agresif bir lig.Osman hocanin oyun tarzi yumuşak pas futbolu. 2-3 hafta sonra bazi seyler icin cok gec olabilir. O yuzden yonetim acil karar vermeli. Kimsenin duygusal davranma sansi kalmadi artik.Huseyin hocayi hemen takimin basina gecirsinler. Yoksa iyi futbol diye diye kumeye gidiyoruz

celebi

manisa giresun maçına bakıyorum taraftara bakıyorum Allahım bizim bu ligde ne işimiz var diyorum :( :( :(

sadece55

Abi birde biz bu ligin dibinde yer alıyoruz yazıklar olsun böyle düzene..

celebi

Alıntı yapılan: Erdinc - 18 February 2017, 13:03:07
Abi birde biz bu ligin dibinde yer alıyoruz yazıklar olsun böyle düzene..

hemde ne lanet kardşim

sadece55

samsun 55

Giresun 2-0 onde manisaya karsi ve 2. Siraya yükseldiler

celebi

Kaya

Giresunun kazandığı penaltıda penaltıyı yapan dışında başka manisa oyuncusu olmamasına rağmen son adam felan demeden hakem penaltı+sarı kart verdi

Demek ki neymiş bir eylemin iki cezası olmaz kuralı istenirse uygulanıyormuş. Bildiğin çifte standart.

sadece55

Aynı şeyi spikerde bahsetti büyük ihtimal bizim maçtaki kararın yalnış olduğunu belirtmek istedi.

Sadece Samsunspor

Giresun koptu gidiyor. Manisanin yenilmesi iyi oldu.

orucreis

Simdi bu hafta herkes yenilir biz puan kaybettik ya, manisa yenildi. Antep,urfa,bandirma,elazig bunlarda yenilir sonra da gel gunahkar olma tff ye sovme  >:(

bayfa55

18 February 2017, 17:57:45 #44909 Son düzenlenme: 18 February 2017, 18:03:20 bayfa55
Altınorduya helal olsun. Devre arası bir çok oyuncuyu gönderdiler ama genç çocuklarla maçları kazanıyorlar