PTT 1. LİG 27. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Orduspor

Başlatan Kaya, 06 April 2015, 19:59:26

« önceki - sonraki »

binikalamadım

3 atarız 5 atarız derken halimize bak yaa  >:(

Duško Milinković

Samsunspor azalan dakikalarla panik halinde tel tel dökülüyor.

Sol Açık

Helal sana Sezer! Devre arası gelmiş gibi değil, eski bir oyuncumuz gibi!

Bu çocuğu kaybetmemeliyiz!!!

Duško Milinković

zorla 1 gol attık.Klasik hastalığımız depreşir de yeriz diye korkuyorum açıkçası.

binikalamadım

orduya gol attık diye sevinmekte varmış  :-X

Duško Milinković

Ahmet Burak-Fatih ve Sezer paslaşmasıyla gol geldi.forvet atamayınca Defans attı.Bu teknik yetersizlik ve teknikdirektör yetersizliğinden kaynaklanan bir durum.

seskat

Hataya bak !

ngonge

Asıl rezillik kendi sahanda Ordu'ya karşı vakit geçirmeye çalışman. Daha ötesi yok bunun.

Duško Milinković

Çok kötü futbol.Bu takıma ne oldu? Adamlar az becerikli olsa bize fark atacaklardı. 2 topları direkten döndü.

GurbetciFanatik

su macin uzatma dakikalarinda bile ecel terleri döktürüyon ya bana Samsunspor sana ne söylim ben.

Sol Açık

Ne diyelim, en azından kazandık ve yola devam ediyoruz...

binikalamadım

az daha rezil oluyorduk ülkeye...çok şükür bitti  ???

Ellibeş Numara

Belli ki; 'biz bu maçı öyle veya böyle alırız' düşüncesiyle maça çıktı takım. İlk yarı da bu düşünce devam etti. 45.dakika da on kişi kalınca ilk yarıya bakarak, ikinci yarı daha disiplinliydiler. Zorda olsa sezerle golü bulduk ama sezerin geri pasında az kalsın golü yiyorduk. Ordu bizim sahamıza geldiği birkaç pozisyonda direklere takıldı. Şansımız yaver gitti.

Maç öncesi kolay geçmesi beklenen bir maçta, zor bela bir gol bulup yendik ama ecel terleri döktük.

Vural temiz

jean

Mbilla bende cezali diye biliyordum su maci bu kadar zor hale getirdiler ya vallahi laf bulamiyorum en rahat maci en zora soktular neyseki galip geldik oyke yada boyle belki hayirlara vesile olur ilerleyen haftalardaki maclara daha ciddi cikarlar