PTT 1. LİG 27. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Orduspor

Başlatan Kaya, 06 April 2015, 19:59:26

« önceki - sonraki »

Kaya

06 April 2015, 19:59:26 Son düzenlenme: 06 April 2015, 23:10:07 Kaya

Tarih: 12/04/2015 Pazar

Saat 16:00

Tek farkla kazanıp yolumuza devam edelim...

samsunum

Bu arada Osmanlı maçı hafta içine denk geliyor.Bu kötü oldu

samsunmania

Ofoedu sarı kart görüp bu maçta cezalı olsaydı daha iyi olurdu. Neden kart görmedi anlamadım.

yasemin 5516

Bu maç pazar günü değil mi? ben mi yanlış biliyorum acaba?

Forvetim

iyi oyunla galibiyet, motivasyona, sıralamaya ve son haftalara yaklaşırken herkese iyi gelecek. sabırlı olup garantiye oynayalım. her ne kadar lig de son sırada da olsa kimse yenilmek için çıkmaz sahaya.

mehmet yılmaz

Rakibe saygısızlık yapmadan farklı kazanalım bence. İlk 6 işi averaja kalabilir.

GurbetciFanatik

jean

Millet averaj duzeltiyor orduyla oynarken ins bir kaza olmaz

celebi

GençKozluklu

Bir facia yaşamayız inşallah. İçerde Antep'e 4-1 yenilmiştik adamların nal topladığı dönemde. Ankaragücü maçını söylemiyorum bile. Atabiliyorsak ta fark atmalıyız kesinlikle.

amisos5506

hocaya dedik ofoedu kart görsün cezasını doldursun diye.ama kime diyon.tribünlerde kardeşlik olsun yeter.fark atalım.

Shane_Falco

Alanya ve Urfa ile ikili averaj gibi bir durumumuz söz konusu değil. Artık bu iki takım ile genel averaja bakar durumdayız. Hakeza Osmanlı ile oynayacağımız maçta da berabere kalırsak onlarla da genel averaja kalacağız. Antalya karşısında da ikili averajda avantaj onlardan yana puan eşitliği halinde üstümüzde kalacaklar.

Öncelikle 1-0 olsun bizim olsun diyorum. Fakat Urfa'nın 5 Manisa'nın 6 attığı Orduspor'a 5 fark atmamız gerek. Lig sonunda averajlar çok önemli bir konuma gelecek.

muzaffer4

Sanlıurfaya ikili averajda üstün değilmiyiz icerde 0-0 dısarda 1-1

berusa55

samsunum

Belki kimse fark etmiyor ama alttan Karşıyaka çok sağlam geliyor.Fikstürlerine baktımda zorlu geçebilecek 2 tane maçları var birisi Alanya diğeri ise o zamana şampiyonluğu kesinleşen Kayseriyle oynayacaklar. İlk 2 ümidini yitirdik derken playofftan olmayalım.