PTT 1. LİG 27. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Orduspor

Başlatan Kaya, 06 April 2015, 19:59:26

« önceki - sonraki »

deado

arkadaş böyle saçmalık olmaz. bırak adamı vursun zaten büyük ihtimalle atamayacaktı golü bile.hadi atsın diyelim sen sonra bu takıma 2-3 atamıyorsan yazık zaten. bence 10 kişi kalmak en kötüsü. ciddiyet lazım ciddiyet

ngonge

İyi oldu bu kırmızı kart biraz akıllanın. Hoca mıymıy konuşuyorsun biraz da şu eyyamcılığı bıraksan da işine baksan. Bak 2 hafta kaybetmiş oldun adamı. Hasan'a da ayrı laf etmek lazım da neyse..

Vural temiz

Denilecek bir söz kalmadi

10 kisi kalmamiz iyi oldu belki akillari baslarina gelir

isa55

Taraftarın maçı çantada keklik görmesi, fark beklemesi doğaldır. Ancak hoca ve topçular boyle düşünemez.

maviay55

Hasan kırmızı gördü diye demiyorum oynatma Hasanı Masanı rakibin hep 94,95,96 doğumlu bebelerle dolu. sen niye as oyuncularını oynatıyorsun he fark atacaksan bişey demem ama görüntü ortada. hırs yok laubalilik var.
koy kemali,burhanı,doğanı,alpereni,canberki,furkanı niye 18 de bile yok bu çocuklar?

Ellibeş Numara

Yanlış görmediysem ofoedu ve musa aydının fantazisi sonucunda kontra atağa yakalandık. Hasanın mecbur rakibini düşürmesi lazımdı ve düşürdü kırmızı yedi. Sanal alemde hasana yüklenmeler var. İlla suçlu aranıyorsa o pozisyonda ofoedu ve musadır.!

Lusage

Şu Musa denen emekliliği gelmiş. Sahada yürümeye mecali olmayan bastonlu herifte ne buluyorsunuz arkadaş? Yok mu bu takımın kadrosunda Musa kadar oynayacak genç delikanlı yok mu?

Kupa da artistlik yapan gençleri Türk Futboluna kazandırdım diye kendiyle iftihar eden herif. Yırt olum sen o diplomayı. Sana o diplomayı verenin başımıza musallat edenlerin aklına tüküreyim ben. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Gelenin geçenin folloş ettiği takıma karşı varlık gösterememek nedir? Sizin ligin ilk yarısında parasız dönemde oynadığınız top onur gurur adamlıkla alakası yok. Şu an anlıyor ve görüyoruz ki o dönem işiniz gücünüz devre arası döneme piyasa yapmakmış. Karaktersizler ordusu..

ALİ55

Shane_Falco

city ultras

Bu maci yurtdisinda idaa oyunlarindan cikardilar gecenlerde var bu isde birseyler :o

GurbetciFanatik

korkuyorum beni az yatistirin .
Alacagiz deyin maci

55(tuncay)55

Duško Milinković

bu maçı alamazsak tüm türkiyeye rezil oluruz.

Duško Milinković

Sol Açık

Bu maçta esas tel tel dökülen Mustafa! Oysaki, futbolun şakaya gelmediğini çoktan öğrenmiş olması gereken bir oyuncu!