PTT 1. LİG 27. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Orduspor

Başlatan Kaya, 06 April 2015, 19:59:26

« önceki - sonraki »

berusa55

İlk 11: Soner Şahin, Ercan Yazıcı, Fatih Kılıçkaya, Ahmet Burak Solakel, Musa Aydın, Hasan Kılıç, Mustafa Sevgi, Chico Ofoedu, Eren Tozlu, Taha Yalçıner, Sezer Özmen

mehmet yılmaz

Vural temiz

maviay55

mehmet yılmaz

Bu Eren'den umutluydum ama 2 yılda top oynamayı unutmuş adeta

maviay55

Canberk ve Alperen 18 de yok. Ercan bek oynuyor. Böyle bi maçta gençleri 18 e almıyorsun hoca  :-X

SametYılmaz55

Giresunspor'a sovmekteki amaç nedir acaba ? Takımı yalnız bırakmayın diye passolig çağrısı yapanlar ceza almamız için sovup duruyor.

Duško Milinković

Çok rezil bir maç.İki takımda çok berbat.

GurbetciFanatik

Simdi geldim ve dk.42 sonuc 0-0 saka mi bu ?

55.hakan

mehmet yılmaz

Bu özensiz futboldan deyirci bunaldı. Protesto sesleri çıkabilir. :(

Duško Milinković

Böyle rezillik olmaz. Adam herifi biçti ve kırmızı kart. Sizin oynayacağınız futbola ne diyeyim ben.

Sol Açık

Bizim takımımızın bir kültürü geleneği var. Mücadele ile, inat ile, zor olanı sevmek üzerine bir kültür. Oyuncular değişse de temelde bu yapı değişmiyor.

Ama değiştirmemiz gereken bir şey var. "Rakibe saygı göstermek" dendiğinde, mücadele ve inadı içermeyen bir oyun oynuyoruz. Yani kendi kültürümüzden uzaklaşıyoruz ve saçmalıyoruz. Maç içinde rekabet güdümüzü yitiriyoruz.

"Rakibe saygı göstermek" maç içinde elinden geleni tüm kazanma hırsınla yapmakla olur. Real Madridle oynasak ve bize karşı böyle bir oyun oynasalar, "helal adamlara, nasıl da bize saygı gösteriyorlar" demez, üzülür, inciniriz.

Böyle olmaz!!!

SametYılmaz55