Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

jean

beşnumara

Allah analı babalı büyütsün kardeşim. Sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.

cembaba

Allah analı - babalı büyütsün kardeşim.

berusa55

Kulübümüz, Çanakkale Şehitleri'mizi unutmadılar...

beşnumara

Yönetim fifalik olan borclar için oyuncular ile anlaştı ve borçlar yapılandırıldı. Puan silme ve transfer yasağı cezası olmayacak deniyor. Ayrıca kulüp şuanda ekonomik olarak zor durumda. Siyasiler tarafından verilen sözlerin hicbiri tutulmadi. Tutulmadigi gibi bu kişilere hiçbir sekilde ulaşılamıyor.
Adana Büyükşehir Belediyesi her ay spor fonundan Ads'ye 600 bin lira verdiği gibi tanesi 100 bin lira olan destek paketlerinden 30 tane alarak 3 milyon tl daha destekte bulundu. Bunun yanında merkez ilçe seyhan ve Yüreğir belediyeleri toplam 800 bin lira destekte bulundu. Niye veriyor bu desteği? Süper lige bu kadar yaklaşmışken elinden gelen her şeyi yapmak için. Süper ligi istiyorlar. Ya biz?
Seçim öncesi çıkıp destek verecek bu söz verenler ama geç kaldıktan sonra neye yarar. Bakın işte Samsunspor'a bizden başka kimse destek vermiyor demeye getirecekler. Söz verdikten kaç ay sonra destek verecekler acaba?

jean

Destek verilmedigi surece erkut baskanda birsey yapamaz ins ciktigiliz senedeki destekler gelir en kisa zamanda

Desiqner

10 maçın 6 sını kazansak play offtayız demiş habergazetesinde bir yöneticimiz...
Pekala o zaman umarım bu maç yeniliriz ve Erhan Altın gider milli maç arasına da kafamız rahat gireriz...

Aslankaya

Ligde 3 Haftalık Program Belli Oldu

6 Nisan Pazartesi
19.00 Şanlıurfaspor - Samsunspor (Şanlıurfa GAP Arena)

12 Nisan Pazar
16.00 Samsunspor - Orduspor (Samsun 19 Mayıs)

19 Nisan Pazar
13.30 Gaziantep B.B. - Samsunspor (Kamil Ocak)

http://www.gazetegercek.com.tr/haber-detay.asp?H=10914&Haber=ligde-3-haftalik-program-belli-oldu

eprianu

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner diye boşuna demedik. Puan durumuna baktım da zamanında "Samsun kümeye" diye bağıranların ligin dibine yerleştiğini gördüm. Evet karabük düştü sayılır. Darısı Sivasspor'un da başına gelecek inşallah.

jean

Bende isterim ama dusmez sivas dusenler belli asagi yukari

korayxyz

Bu ADS kadar şanslı bir takım yok ligde. yine hakemin ve şansın desteğiyle kazandılar :((

Stoper

Manisa - Urfa maçı başladı. Manisa'nın kazanması gerek umarım çelme takarlar.

GurbetciFanatik

ula urfa iki haftadir 90 + atiyor bala sansa bak.
A.Demir 90+ atiyor.

Adamlar maci birakmiyor. Hersey ters gidiyor

jean

Olamaz ya urfa atti uzatmada 2-1 beraberlige bile raziydim isimiz zor yenemezssek

samsunum

Rakiplerimizin hepside son dakika golleriyle kazandilar. Sevemedim ben bu haftayı  :( :(