Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

bayfa55

Hoca faktörü çok önemli Zenke ve Abdülkadir gibi bitmiş adamları oynatan bir hoca var Şanlıurfada bizde ise İvanov ve Mbilladan verim almayan bir hoca var

55.hakan

Biz 30. Dakika gol atınca koyduk mu diye bağırıyoruz maç bitti sanıyoruz adamlar son dakika gol atınca kızmamak lazım.

ugrass

Neden cuma günü kongre kararı alındı? Yine iyiye giderken bişeyler çıkıyor?

Shane_Falco

Alıntı yapılan: bayfa55 - 22 March 2015, 15:58:55
Hoca faktörü çok önemli Zenke ve Abdülkadir gibi bitmiş adamları oynatan bir hoca var Şanlıurfada bizde ise İvanov ve Mbilladan verim almayan bir hoca var

Bizimkilerin oynatılamamış olmasına bir şey demiyorum ama Abdülkadir'e bitmiş demek haksızlık olur.

özkan

Alıntı yapılan: farUqras - 24 March 2015, 01:17:50
Neden cuma günü kongre kararı alındı? Yine iyiye giderken bişeyler çıkıyor?

Kardeşim sadece divan seçimi yapılacak,seçimden sonra divan yenilenmesi gerek.Bu seçimede kongre üyeleri katılamaz,25 yıl ve üzeri üye olanlar ile protokol katılabiliyor sadece.Yani özetle olumsuz bi durum yok.

ugrass

Son günlerde verilen sözler tutulmadı ile alakalı birçok haber cıktıgı icin mi diye düşünmüştüm :)
Alıntı yapılan: özkan - 24 March 2015, 11:31:32
Kardeşim sadece divan seçimi yapılacak,seçimden sonra divan yenilenmesi gerek.Bu seçimede kongre üyeleri katılamaz,25 yıl ve üzeri üye olanlar ile protokol katılabiliyor sadece.Yani özetle olumsuz bi durum yok.

mehmet yılmaz

24 March 2015, 18:09:42 #42651 Son düzenlenme: 24 March 2015, 18:26:58 mehmet yýlmaz

Haftasonu Kırgızistan ve Kazakistan'daydım.
Dağları ve atları sevenler için harika yerler oralar.

maraton

yeniden dilaver diye golcümüz olsa ; " o değil de birader nasıl koydu dilaver" diye bağırsak.. yok mu dilaver diye bir uşak çevrenizde altyapıya versek on seneye golcü olsa ;D

evolution55

facebookta hafta sonu trabzonla hazırlık maçı var deniliyor. doğruluğu var mıdır arkadaşlar

beşnumara

Maç trabzonda oynanacak deniyor. Ne gerek vardı ki şimdi. O kadar kufredecekler. Başka takım mı yoktu? Rize ile yap bolu ile yap giresun ile yap ne işin var trabzonla?

evolution55

ben de onu anlamadım,ne alaka?

Levent ÖCAL

Dostluk köprüsü kuracaklarmış!

GurbetciFanatik

iyi ya hem belli olur DOSTLUK macinda bakalim bizi alikslicaklarmi yoksa söveceklermi.

Mactan sonra bizde yorumumuzu yapariz Köprü üzerine.

Desiqner

Ptt 1.Lig takımlarına karşı iki pas yapamayan takımı götürün Süper Lig takımının yıldız oyunlarına gol provasına...
Atsınlar Manisa gibi bize de ondan sonra göreyim dostluğu :)

Stoper

Suat abileri rica etmiştir.
2010'a geri döndük.
Ulan Erkut.