Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Musti

GENEL KURUL İLANI

Samsunspsor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu;aşağıdaki gündem ile 19.02.2015 Perşembe günü saat 16:00 da çogunluk sağlanamaması halinde çogunluk aranmaksızın 28.02.2015 Cumartesi günü aynı saatte BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SANAT MERKEZİ (YEŞİLYURTAVM YANI) Büyük Salonda gerçekleştirilecek olup tüm üyeler davetlidir.

Tüzük değişikliği ve gelecek sezonun tahmini bütçesi önemli maddeler arasında.

http://samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1806

isa55

Giresun maçında taraftarimiz ne yapti?

Alanya macimiza seyircisiz oynama verdiler i...ler

orhan

Giresun maçında ne oldu ki ekranlara yansıyan bir şey olmadı.Üzerimize oynanan oyunlara tekrar başladılar taraftarlar olarak dikkatli olmalıyız.Çünkü bu camiada bizim bizden başka dostumuz yok.

evolution55

Maçı baştan sona televizyondan izledim ben de ne taşkınlık ne küfür duymadım görmedim!
Ararım sorarım ıssız gecelerde trabzon nerede tezahüratına mı bu cezayı verdi şerefsizler!!!! ??? :-X

ask55

bizde itiraz kültürü yok.
her cezayı kabulleniyoruz.
neye göre kesmişler cezayı ? bilen yok mu ?
itiraz edemiyor muyuz ?

beşnumara

Alıntı yapılan: ask55 - 06 February 2015, 00:32:36
bizde itiraz kültürü yok.
her cezayı kabulleniyoruz.
neye göre kesmişler cezayı ? bilen yok mu ?
itiraz edemiyor muyuz ?

İtiraz edilecek zaten ama yarın akşam açıklanacak tahkim kararlarında cezanın son kararı verilecek. Ya kaldiracaklar ya onayacaklar ya da artıracaklar. Bilindiği üzere tahkim artık itirazda ceza artırımı da yapıyor. Komik ama gerçek :(

SametYılmaz55

Bir olay olmuş olsa illa kameralara yansirdi,yada sosyal medyada illa bununla ilgili bir şeyler yazılırdı.yalandan yere ceza kesmişler.Hani passoligle bu tarz cezalar olmayacaktı ? Takımın biraz kıpırdanmasi,Sirinlerin tribune donme kararı alması ve üstüne verilen bu ceza.pis kokular geliyor burnuma nedense.Bu cezanin ustune tribunden bir cok kişiye de saçma sapan cezalar gelebilir

desperate1

Benim anlamadığım passolig cezanın tüm taraftara değil bireye verilmesini sağlamıycak mıydı?
Bütün stadı kapatcaksan passolig in ne anlamı kaldı?

özkan

deplasmanda yapılan suçun cezası bir sonraki deplasman maçında çekilir diye bir şey var mı ?

ErkÇay55

Giresun maçı öncesi tribün girişinde şirinler taraftar grubundan bazı kişiler tel örgüyü aşıp biletsiz içeriye girdiler bundan dolayı ceza almış olabilirmiyiz :( :( :( :( diye düşünmeden edemiyorum.

beşnumara

Alıntı yapılan: özkan - 06 February 2015, 10:27:23deplasmanda yapılan suçun cezası bir sonraki deplasman maçında çekilir diye bir şey var mı ?
Benim bildiğim o çirkin ve kötü tezahürat için geçerli. Saha olayı olursa demek ki ic sahaya yansıtıyorlar.
Ayrıca usulsüz seyirci girisinden para cezası verirlerdi tellerden giren olduğunda. Olayı sadece yapanlar yakın cevreleri ve polis biliyor. Biz bile mactan 2 gün sonra öğrendik. Tff haklı kardeşim. Bıçaklanma olayı olmuş. Cezası ağırdır. Hem de turnikeden girer girmez. Girmeden yapsalar kulüp ceza almaz ama olay artık Samsunspor tribününde olmuş oluyor. Zor ama inşallah ertelerler.

özkan

bıçaklanma işi dışarda oldu diye biliyorum ben.yerel basında dışardaki görüntüler mevcutmuş.itiraz için bugün dilekçe 1.000 tl ile birlikte verilmesi gerekiyormuş.inşallah yaparlar.sonuçta adamlar kendi içlerinde olay çıkarmış bu stada yada trübüne sirayet etmediki.ne bileyim aman ya daraldım vallaha işler bi yolunda gitse şaşırırım.

Kadir ÇELEBİ

nedir bu bıçaklanma mevzusu giresun maçındamı gerçekleşiyor olay ?

muzaffer4

Stad cevresinde cıkan olaylar cezaya dahil oluyor  :(