Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

Lig tv an itibariyle süper  lige doğru programi var izlemek isteyenler e duyrulur. Özetleride almışlar.

Musti

Alıntı yapılan: lucarelli - 10 February 2015, 22:28:09
forma tasarım konusunda yardımcı olabilecek var mı? bildiğiniz program vs

smart shirt designer 2

55.hakan

King1965

Maçlara gelin passolig alın diyorsa bu para aldıgı anlamına gelmez..
Ne desin stadyumları boşaltın passoligi protesto edin (dedi diyelim kimse de gitmedi passolig kalkacak mı ? hayır..) O yüzden mecburen passolig alacağız almalıyız hocam takımı desteklemek için tribüne girmek gerek tribüne girmek içinse passolig almak gerek.

5trawberry

Valla ben sonuna kadar direnecektim bu Passolig konusunda ama pes ettim. Cikarttim kartimi çünkü olmuyor  o havayı solumadan biseyler eksik gidiyor. Passolig konusunda şehirlerde standlar kuruldu bir cok programlara sponsor olundu, maddi bi cok harcama yapıldı bu saatten sonra bu sistemin kaldirilmasi mümkün değil.

Süper lige çıkarsak herkes alacak, super lig yolunda da alalım da herkes mutlu olsun.

55.hakan

Alıntı yapılan: King1965 - 13 February 2015, 12:11:30
Maçlara gelin passolig alın diyorsa bu para aldıgı anlamına gelmez..
Ne desin stadyumları boşaltın passoligi protesto edin (dedi diyelim kimse de gitmedi passolig kalkacak mı ? hayır..) O yüzden mecburen passolig alacağız almalıyız hocam takımı desteklemek için tribüne girmek gerek tribüne girmek içinse passolig almak gerek.
Passolig kendi alması ayrı.Düzenli bir şekilde reklam metinleriyle içerik çıkması ayrı.Ben passolig almayın demesini beklemiyorum.Bu passolig aldırmaya yönelik reklamvari içeriklerin profesyonelce yayınlandığını görüyorum.Sadece bilen var mı diye sordum.Avukatlığını yapmana gerek yok.

Musti

Passolig'in kalkmayacağını neye dayanarak iddia ediyorsun?

O kadar haksızlığa uğrayan bir kulübün taraftarı olarak, halen daha nasıl Passolig alabiliyorsunuz, ben de bunu anlamıyorum.

celebi

süper lige çıksak bile kesinlikle almayacağım. gerekirse deplasmana yine giderim dışarıda kalırım ama yine de almam.

evolution55

Shane_Falco

Elimde biletle beni Kadiköydeki Mersin maçında dışarı atan sistemin oyuncagini almam. Ister Süper lig ister TFF 3.lig farketmez. Bu sistem paşa paşa kalkacak. Hele bir ilgili kurum hedefledikleri müşteri sayisina ulaşsinda görelim o zaman nasil kalkiyor...

samsunum

beşnumara

Bu kadar basit bir tasarım yakışıyor mu Allah aşkına. Resmen madridin stadının fotosuna bu aşkın romanı yarım kalmayacak koreosu fotomontaj yapılmış. Kim yaptı bu tasarımı bilen vardır mutlaka. Hiçbir şey bilmiyorsanız Kulüpte bu işten anlayan taner tiryaki var ona yaptırın abi. Bu nedir yaa. Bu foto ile gurur mu duyacağız yani ne bu şimdi?

evolution55

benim de ilk dikkatimi çeken stat oldu sonra plakaya baktım  :-X

emre__ss

Hayatlar 19 mayıs hayaller santiago barnabeu adlı çalışma :(

Tufan

Alıntı yapılan: celebi - 13 February 2015, 13:31:20
süper lige çıksak bile kesinlikle almayacağım. gerekirse deplasmana yine giderim dışarıda kalırım ama yine de almam.

Almadim almayacağım. Webtvye mahkum olsam bile sisteme bireysel olarak tepkime devam edeceğim. Giresun'dan 4 yerken, Karşıyaka maçında ısınmak için karton yakarken oradaydım bi sezon izlemesem ölmem sanırım.