Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

Yeni bir ortama girince Samsunluyum deyince herkes biraz temkinli yaklaşıyor ;D hatta geçenlerde bir ortamda sakasina takıldılar mermiye kafa atiyormussunuz diye :)

evolution55

Ntvsporda emek ege Türkiyeye gelen en iyi afrikalı yabancılarda kaleye allum bukeri koymuş,ne severdim o adamı bee  :'(

Raqua55

Milyonda bir görülen "Epidermolizis Büllüzo" hastalığına yakalanan ve bütün vücudunu yaralar saran Samsunlu 13 yaşındaki Emirhan kardeşimiz için bir yardım kampanyası başlatıyoruz. Ailenin ve bu küçük kardeşimizin tek ihtiyacı , "Coresatin" isimli krem ve temiz bir kaç parca kıyafet. Günde 3-4 tüp kullandıkları bu kremin fiyatı ise 27.5 TL. Tüm Samsun halkının, iş adamlarımızın, Belediye Baskanlarımızın bu küçük kardeşimiz için düzenleyeceğimiz yardım kampanyasına katılımını bekliyoruz. Bu şehir kendi evladına her zaman sahip çıkmıştır ve çıkacaktır da. Bundan şüphemiz yoktur.
Milyonda bir görülen "Epidermolizis Büllüzo" hastalığına yakalanan ve bütün vücudunu yaralar saran Samsunlu 13 yaşındaki Emirhan kardeşimiz için bir yardım kampanyası başlatıyoruz. Ailenin ve bu küçük kardeşimizin tek ihtiyacı , "Coresatin" isimli krem ve temiz bir kaç parca kıyafet. Günde 3-4 tüp kullandıkları bu kremin fiyatı ise 27.5 TL. Tüm Samsun halkının, iş adamlarımızın, Belediye Baskanlarımızın bu küçük kardeşimiz için düzenleyeceğimiz yardım kampanyasına katılımını bekliyoruz. Bu şehir kendi evladına her zaman sahip çıkmıştır ve çıkacaktır da. Bundan şüphemiz yoktur. Yardım etmek İsteyenler Üni Samın Facebook Sayfasından İletişime Geçebilirler

Ertuğrul Sağlam

Alıntıİbrahim de alacak büyüyor!
Bilindiği gibi Sadri Şener, 176 milyon borçla devretmişti Trabzonspor'u.Mali Kongrede İbrahim Hacıosmanoğlu, üyelerin gözünü boyamak amacıyla borcu 3 milyon düşük göstermişti.
Emst&young denetleme şirketi marifetiyle...
Bugün Borsa'da açıklanan rakam itibariyle borç, 220 milyon...
Bu rakamın İki ay sonra 270 milyonu bulması bekleniyor...
Peki, nasıl oluyor da Aralık ayında 173 milyon olan borç, 4 ayda 37 milyon artışla 220 milyona çıkıyor?
Üstelik piyasadan 80 milyon civarında para toplandığı konuşulurken...
Devre arası da ciddi bir transfer yapılmamışken...
Bilindiği gibi Hacıosmanoğlu, bir önceki yönetimi yanlış transfer yapmakla suçlamıştı.
Trabzonspor'un parasını har vurup harman savurmakla eleştirmişti.
Fakat seçimi kazanır kazanmaz, Malouda, Aykut ve Bosingwa'yı aldı.
Bu üç futbolcunun maliyeti 50 milyon civarında.
Eğer borcun büyümesi bu yanlış transfer politikasına bağlanacaksa, inandırıcı olmaz.
Çünkü bu transferler sezon başında yapıldı.
Doğal olarak da mali kongrede bilançoya yazıldı.
Erdoğan Bayraktar desteğiyle piyasadan hatırı sayılır bir para toplandı.
Bu konuda çok farklı rakamlar telaffuz ediliyor.
Sonradan dili sürçtü denilse de, biz resmi ağızdan yapılan açıklamayı dikkate alıyoruz.
Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan; "80 trilyon (80 milyon) kaynak yarattık. Bu tarihi bir paradır Trabzonspor için. Bunun başka bir örneği yok. Türkiye'de hangi kulüp 4 ayda 80 trilyon para bulup, ödedi?" diye açıklama yaptı.
Aslan, ayrıca da ekledi:
"Başkanımız para buluyor ya, nerden bulursa bulsun!"
Trabzonspor Kulübü'nün, Aslan'ın açıklamalarını niçin yalanladığını biliyoruz.
Resmi işlem farklı, gayri resmi işlem farklıdır.
Para Bakan desteğiyle veya farklı yöntemlerle toplansa da, eğer yasal değilse baş ağrıtır.
Bırakın Trabzonspor'u, Başbakan da olsanız bedelini ödersiniz.

Kaldı ki Aslan, Tıp Fakültesi'ni bitirdi.
Neyi konuşacağını, neyi konuşmayacağını bilecek kadar mürekkep yalamış biri.
Üstelik bu açıklama yazılı metinden yapıldı.
Üstün körü ayaküstü yapılmadı.
Ayrıca açıklamayı yaparken Hacıosmanoğlu'nun onayını aldığını düşünüyorum.
Üstelik karşınızda Fenerbahçe gibi bir düşmanınız var...
Konuyu irdeleyebilir...
Zaten bu açıklamadan sonra, ''nerden buldunuz?'' diye hemen sordular.
Mali sorumluluktan kaçma adına en doğrusu inkar yolunu seçmektir...
Trabzonspor, Rıza Sarraf'ın ''sponsorum'' beyanından sonra yazılı bir açıklama yaptı;
"Kulübümüz ile Royal Denizcilik Endüstriyel Makine ve Kıymetli Madenler Sanayi Ticaret A.Ş. arasında, 2013-14 futbol sezonu için, 1.000.000 (Bir milyon) Euro artı KDV bedelli reklam anlaşması yapılmıştır"
Bir kere her iki açıklamada çelişki var.
Royal Denizcilik, reklam mı verdi yoksa sponsor mu oldu?
Rıza Sarraf, verdiği bu 1 milyon Euro dışında başka para verdi mi?
Yine önümüzde ki dönemde para verecek mi?
Bir de bu ortalıkta dolaşan iki hediye araba hikayesi ne?
Kamuoyu bu soruların cevabını merak ediyor...
Onur İncehasan'ın bağış toplanırken yaptığı konuşmaları şimdilik saklı tutuyoruz.
''Hacıosmanoğlu 6 trilyon alacaklı'' diye daha önce yazmıştım.
Bunu da Denetleme Kurulu Raporları'na dayandırmıştım...
Zaten yaptığı açıklamalarla da bunu doğrulamıştı.
Kaldı ki böyle bir para verme gücü yok.
Maddi imkanları sınırlı.
Seçimden önce yaptığı mal bildiriminde bu görülecektir.
Araştırmalarımıza göre ticari geçmişi parlak değil.
Görev yaptığı kulüplerde ki icraatı ortada.
Bağışladığı ciddi bir para yok.
Kendisinden para istendiğinde, söylediği sözler komedi filmlerine senaryo olacak cinsten.
Hal böyleyken, alacağı şu an itibariyle 9. 8 milyona çıkmış durumda.
Allah'ı var, dengeli bütçe yapıyor!
Kendi alacağı büyüyor...
Trabzonspor'un da borcu artıyor...
Her şey bir tarafa, Divan Kurulu'nun yaşanan bunca olumsuzluklara sessiz kalması kabul edilir gibi değil.
http://takaonline.com/sporyazisi/trabzonspor-da-borc/

Türkiye'de bütün kulüpler(2-3 istisna hariç) parasızlıktan kıvranırken bunlardaki bu kaynağı belli olmayan paranın incelenmesi lazım. Uyuşturucumu satıyorlar. P......mi yapıyorlar. Karaparamı aklıyorlar belli değil nereden geliyor bu değirmenin suyu?

jean

Her ne kadar sevmesemde adamlar bir sekilde islerini yuzduruyor biz bunlarin topladigi paranin yuzde birini toplayamayiz

bayfa55

Trabzonsporun harcadığı paralar çok anormal rakamlarda mutlaka bu paranın araştırılması lazım

Sadece Samsunspor

trabzon 5 yila kalmaz muthis bir borc batagina girecek bence. Ayrica ilerleyen senelerde iktidar degistiginde de baslari cok agriyacak bu gelen paralardan
Ins odeyemeyip kapanirlar.

Ptt ile ilgilide Huseyin Kalparli Alanya alttan cok fena koptu geliyor. Playoff rakibimiz oldu artik.

samsunum

Süleyman  abay dün de Kasımpaşayı yakmış. Bu adama hala nasil superligte maç veriyorlar anlamiyorum

ngonge

Alıntı yapılan: samsunum - 01 February 2015, 11:51:46
Süleyman  abay dün de Kasımpaşayı yakmış. Bu adama hala nasil superligte maç veriyorlar anlamiyorum

Süleyman Abay bilinçli kullanılıyor diye düşünüyorum.

Bu arada Hüseyin Kalpar Alanya'da ciddi işler yapabilir. Ayite gibi adamı var, o tip oyuncuları çok iyi kullanır. Play off için bizden daha şanslılar.

Sadece Samsunspor

Sampiyon olalim bu sene
Cikalim superlige.
Koyalim cimboma fenere.
Bir cizik atalim gecmise.
Inlesin tum sehir SAMPIYON SAMSUN diye.

Oooo Ooooo :D

evolution55

Trtsporda bizi çok övüyorlar,taraftarın da yavaş yavaş stada gelmesiyle ilk 2yi zorlayabileceğimizi söylüyorlar

Hadi inşallahh

isa55

Bizim gencler hemen hemen as kadrolu Bursaya karsi çok iyi mücadele etmişler gercekten. Adamlar cin conu oyun olarak dagittilar.

evolution55

maçın sonunda giresunlular ordu kümeye diye mi bağırdılar bana mı öyle geldi

özkan

korayxyz