Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

Kahramansporda yaptırıyorduk biz sanırım forma başı 30 lira falandı en son geçen sene yaptırdık. Sponsor vardı gerçi o yüzden tam fiyat hatırlayamadim. Dijital baskı istediğin tasarımı yapıyorlar. İşin daha ucuzuna kaçarsanız kalite biraz daha düşer ama daha ucuzu da bulunur

Sadece Samsunspor

Umar Osmanlı'nın ilk 11inde. Gözümüze soka soka ilk 11de çıkardılar. Aldığınız ahların acısı çıkacak sizden >:(

55.hakan

Şu gidenlerin ardından yas tutmayı bıraksak artık.Kendi önümüzü görelim.Hesaplar gün gelir sorulur.

CoRaqLi55

Çok iyi başladığımız,ilk yarıda 2-0 öne geçtiğimiz ikinci yarıyla beraber 3. ve 4. golleri rahatlıkla atabileceğimiz maçın son dakikalarını yine kabus gibi geçirdik ya daha ne diyelim.Bana göre bugün takımda 2 sorun baş gösterdi.
1)İkinci yarıdaki yoğun baskı karşısında defansımız gram güven vermedi.
2)Yedek kulübesinde ikinci yarıda oyuna alabileceğimiz topu hızlı bir şekilde ileriye aktaracak veya topu ayağında tutabilecek bir isim yok inşaallah sözü edilen 2 yerli transfer gerçekleşir ve bu sorun ortadan kalkar.

Sadece Samsunspor

Altın: "Hedefimiz play-off"
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise, Denizlispor karşılaşmasının kendilerinin hedef belirleme açısından çok önemli olduğunu futbolcularına anlattığını dile getirdi. Futbolcuları galibiyetten dolayı kutladığını belirten Altın, şunları söyledi:
"Hedefimiz play-off, eğer kalabilirsek Süper Lig'e çıkmak için mücadelemizi vereceğiz. Kamp döneminde güzel geçirdik. Sadece bizim takımız açısından değil, Türkiye genelinde maçta öne geçtikten sonra skoru korumak adına geriye çekilmek nedir? Bunu hale çözemedik. Çözmek için hala uğraşıyoruz."

Duško Milinković

Sayın Erhan Altın. Sezon başında bu transferleri sen yapmadın mı? Hedefin şampiyonluk değil miydi? Şimdi play-off hedefine indin. Sezon sonunda ne hedefine ineceksin?

fanatik samsunsporlu

Denizlispor -Samsunspor  maç tekrarı hangi siteden izleyebiliriz?Bilen  varsa yazabilir mi?

yirmiuc

Beyaz tv de osman gokcek derin futbol programina katildi.
Ertem sener nasil yalakalik yapacagini sasirdi.... Yaziklar olsun be..

Sent from my iPad using Tapatalk

Ellibeş Numara

Tv onların, birbirlerininkini yalamaları normaldir. Her pisliği yapıyorlar bu gökçekler, kulübün adını osmanlı yapma ile osmanlı olacağını sanıyorlar.

Sadece Samsunspor

O kadar parayada 6 mactir kazanamiyorlar ya nasil huzur buluyorum :D ertemin ne oldugunu dunya alem biliyor zaten konusmaya bile degmez. Kendi kendini bitiren adamlardan biri.

samsunum

AlıntıTaraftarlarımızın maçlara ilgisinin ve katılımının sağlanabilmesi amacıyla kombine fiyatlarında değişikliğe gidilerek bir kampanya yapılmıştır.

Buna göre; kombine ücretlerinin sezon sonuna kadar Passolig kart bedeli dahil olmak üzere;

VİP A : 250 TL + 15 TL = 265 TL

VİP B : 100 TL + 15 TL = 115 TL

MARATON : 50 TL + 15 TL = 65 TL

KALE ARKALARI : 25 TL + 15 TL = 40 TL

Olarak belirlenmiştir. Kombine alımı Passolig web sayfasından ve 19 Mayıs Stadyumu gişelerinden mümkün olacaktır.

Saygılarımızla

Samsunspor Yönetim Kurulu

Dartagnan

Güzel uygulama . Tanıtımı bilgilendirilmesi iyi yapılmalı. Ayrıca transfer de Şart.

fanatik

Taraftarlarımızın maçlara ilgisinin ve katılımının sağlanabilmesi amacıyla kombine fiyatlarında değişikliğe gidilerek bir kampanya yapılmıştır.

Buna göre; kombine ücretlerinin sezon sonuna kadar Passolig kart bedeli dahil olmak üzere;

VİP A : 250 TL

VİP B : 100 TL

MARATON : 50 TL

KALE ARKALARI : 25 TL

Olarak belirlenmiştir. Kombine alımı Passolig web sayfasından ve 19 Mayıs Stadyumu gişelerinden mümkün olacaktır.

Saygılarımızla

Samsunspor Yönetim Kurulu

pasolig ücreti alınmayacağı belirtiliyor sen burda kart bedelide ilave etmişsin

Sadece Samsunspor

Beyler bu incicaps gibi sitelerde son 1 haftadir samsunla ilgili capsler yapilmaya baslandi. Yok keskin nisanci yok domuz yok selam vermedi vurdu gibi haberlerle eglenceli capsler yapalim derken seyini cikariyorlar. Samsunun bence imajini zedeliyorlar. Bunlara karsi cikmaliyiz. Altlarina yorumlari elestirilerimizi eksik etmeyelim. Gorunce sikayet edelim. Bugunde gelmisler merkezin nufusumu ne azalmis neymis o kadar kisi vurularak olmus bilmem ne. Gta samsun city gibi komik gibi gozuken ama imajimizi cok etkileyen seyler. Haber olarakta ozellikle mynet sitesi hep samsunda asayis haberleri yayimliyor sanki baska sehirlerde birsey olmuyor

cembaba

Valla capslerin güldürdüğü kadar var. Ben de gülüyorum çoğu zaman. İmaj zedelenmesine katılmıyorum. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Trabzonlular belki bizim şehri istila etmeyi bırakır. :)