Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Pozitif düsünelim. Yani bu Takim Barcelonaylada berabere kalir en azindan. :D :D

Saka bi yana Tutu  YZY Ofeodu  Transfer ler fena gitmiyorda.
En önemli Erhan Altina bi care bulamdi yönetim.
Bu Hoca nasil o kadar kendini sevdirmis eski ve yeni yönetime ben anlamadim.

Denizli ve Giresun deplasmanlarindan sonra yol haritasi belli olur Hocanin

Duško Milinković

Yine berabere kalan sayın altını tebrik eder gözlerinden öperim.Onu kovmayıp kendilerini riske atan yönetiminde kulaklarını çınlatıyoruz.

SametYılmaz55

Adamın belli bir çizgisi var ve o çizginin dışına çıkmıyor :) Maç falan da secmiyor kendisi.Resmi maçlara,hazırlık maçlarına hep aynı ciddiyette çıkıyor :)

fanatik samsunsporlu

bir iki maç kötü gitse de hocayı değiştirse yönetim

jean

Orduyuda yenemedik hazirlik macida olsa kazanmak lazimdi

Musti

Adilovic'in başlığı kilitlenebilir artık sanırım.  :(

orucreis

16 January 2015, 12:13:43 #42381 Son düzenlenme: 16 January 2015, 13:09:53 orucreis
Sivassporun ismi 1.5 yilligina medicana sivasspor olmus

jean

ngonge

Belki hazırlık maçları sonucunda Erhan Altın'ı yollarlar. Umut değil mi bekliyoruz işte.

Atakumlu

ptt 1. ligde yabancı sınırı 10 olmuş  ...

orucreis

Duško Milinković

Doğru bir karar olmuş.Yerlilere milyarlar vereceğimize nijeryadan 10 adam getirelim daha ucuza gelir.

Sadece Samsunspor

Ayberk

Iyice cılkı çıktı hele de ptt liginde 10 yabancı hakkı olursa bütün Saatçiler dolar artık lige. Tabi bu arada urfa gbb osmanli kayseri antalya vb paralı takimlar iyice çıtayı yukseltirler bu ligin de rekabet ortamı son yıllarda azalmisken, tamamen yok olur... sonumuz hayır olsun ne diyelim

eprianu

İlk 18'de 5 yabancı bulunabilecek diye okudum. Hepsi birden aynı anda ilk 11'de oynayabilecekmiş.
Ben de böyle okudum. Ama tam sınırı bilmiyorum.