Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kamuri

doğan  barcelonada doğsan da senden bı cacık olmazdı merak etme

sadece55

Doğan için en güzel Atasözü "Cin olmadan adam çarpmak"

kavak_55

'cin olmadan adam çarpmak'atasözü doğan için değil asıl umar için söylenebilir. diyeceksiniz burada umarın suçu yok diye ama ben ce çok kurnaz ve sinsice gitti bizden birilerinin mutlaka eli olabilir ama UMAR denen adam da hiç masum değil. o yüzden kendi öz çocuklarımıza sahip çıkmamız lazım. Doğan dan birşey olmaz diyenlerin o kendi yorumları ama bence Doğan yıldız olmasa da çok iyi bir orta saha olabilir bu ışık o çocukta var. pas hatası yaptı diye 18 yaşındaki oyuncunun üzerine gitmek ağza alınmayacak sözler söylemek samsunspor taraftarlarına hiç yakışmıyor. herkez gider gemiyi terk ederler ama kendi çocuklarımız kolay kolay gitmezler. onlarda diğer oyuncular gibi alacakları ücretlerini almalılar yabancıya verip genç çocuğuna para vermezsen bu haksızlık olur. Erhan Altın doğandan başka gençlere önem vermiyor deniyor nasıl vermiyor. Ercan ı oynattı kırızı kart yiyince Mecburen formayı Tuna aldı sonrada adamı birden kesmedi hepsi bu yoksa ercanı da oynatır. Alperen, Kaleci furkan , oynuyorlar diğer gençler kupa maçlarında oynadılar. Canberk sakat olmasa oynayacak. Erhan altının avukatı değilim ama fanatik samsunspor taraftarı olarak Erhan Altın a haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Erhan hoca ve kaptan Musa olmasa bugün Umar la birlikte oyuncuların %90 sını giderdi. bütün zorluklara rağmen erhan altın hüseyin kalparla karşılaştırıldığında geçen yılın 16. haftasıyla bu senenin 16. haftasındaki puan farkı sadece 1 yani kalpar 1 puan fazla almış. Erhan Altın nasıl başarısız oluyor birde son 5 haftada en iyi oyuncusu takımı terkedip gitmiş ne yapsın adam çıkıp kendimi oynasın. son olarak fedakarlık yapan insanlara fedakarlık yapılmalı ve yönetim Erhan ALTIN la devam etmesi verdiği en doğru karar olmuştur.

Forvetim

umar karaktersizi ve onun bu davranışı sergilemesine sebep olanlardan hesap soran olmayacak mı, kulübün 2 milyon lirası uçtu gitti. paran mı kalacak sandın Samsunspor'da ..t umar. diğer oyuncular bedava mı oynadı, sen insansında onlar ne yada onlar insansa sen nesin, ..sin işte ortada (çok özür dilerim arkadaşlar çok kızgınım bu ...e) tepkimi dile getirmem şart çıldıracağım yoksa, çok daha ağır yazmamak için kendimi zor tutuyorum. şu kulüp adam gibi yönetilir inşallah bundan sonra, her önüne gelenin istediği gibi hareket edeceği sıradan bir kulüp değil Samsunspor bunu herkes hatırlamalı. sözleşmede yada kanunlarda madde varsa var bazı yazılı olmayan maddeler daha önem arzeder yerine göre.

Shane_Falco

Doğan belki iyi futbolcu olur ama anlamadığınız kısım Doğan'dan bize hayır gelmez. Adam bi kere yanlış yerde doğmuş ;)

muzaffer4

doğana soven amca neden ercana alperene  sövmuyor

özkan

Doganı savunup yalandan ınsanları bolmeyın.sırf muhalefet olsun başka bısey degıl.bızım cocugumuzmusmus. Dogancılara sormak lazım çocuğunuz babasını değiştirmek ıstese evını begenmese naparsınız çok merak edıyorum.yeter bence artık bu pas vermeyı bilmeyen çocuğun muhabbetı

orucreis

Bu aksam toplanti yapilmis yzy falan. Hayirdir insallah bana cok samimi gelmedi ama bi karin agrilari var galiba.

Sadece Samsunspor

Başkan Yılmaz: Siz Süper Lig'e Çıkın Gerisini Bize Bırakın
11 Ocak 2015 Pazar 22:16

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, PTT 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'da, futbolculara moral yemeği verdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Samsunum1 gemisinde Samsunsporlu futbolcular için düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, futbolculara seslenerek, "Bu takımın Süper Lig'e çıkması için maçlarda, terinizin son damlasına kadar mücadele etmek bir kenara, gerekirse öleceksiniz. Samsunspor, her ne olursa olsun Süper Lig'de olmalı" dedi.
Geçen yıl play-off final maçında Mersin İdman Yurdu'na yenildikleri maçın ardından 10 gün kendine gelemediğini kaydeden Yılmaz, "Geçen yıl Samsunspor'a 19 milyon lira para aktarıldı. Her şey para değil. Başarının sırrı futbolcuların kenetlenmesi. Samsun'un turizmde gelişmesi, medyada daha fazla yer alması için bu takımın, her ne şartta olursa olsun Süper Lig'e çıkması gerekiyor. Bunun için de futbolcuların her şeylerini ortaya koymalarını istiyorum. Siz yeter ki bu takımı Süper Lig'e çıkarın, gerisini bize bırakın" diye konuştu.
Samsun Valisi İbrahim Şahin ise Samsun'un yüzölçümü ve nüfus bakımından Trabzon'dan daha büyük bir kent olduğunu belirterek, "Trabzon, Samsun'dan daha büyük gibi bir olgu var. Bunun nedeni de Trabzonspor'dur. Bizim şehrimizin takımının da bir an önce Süper Lig'de olması gerekiyor. Bizler bu şehri yönetenler olarak her şeyi yapacağız. Teknik ekip ve futbolcularla el birliğiyle bu takımı Süper Lig'e çıkarmalıyız" ifadelerini kullandı.
Samsunsporlu futbolcu Musa Aydın ise 20 gün öncesine kadar morallerinin kötü olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:
"Ekonomik sorunlar bizi çok zorladı ancak takım olarak çok iyi savaş verdik. Samsunspor'daki tüm futbolcular karakterli futbolculardır. Takım arkadaşlarımın özverisi ve gayretiyle buralara geldik. Böyle sorunlar yaşayan bir takımın 10'uncu sırada olması imkânsızdır. Ancak biz sahada elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Samsunspor'u layık olduğu yere taşıyacağız."

jean

sadece55

Vardır bir Plan'ı bunca yıl yaptıklarından sonra samimi değil bence

cembaba

12 January 2015, 10:14:59 #42356 Son düzenlenme: 12 January 2015, 10:19:36 cembaba
Yusuf Ziya Yılmaz, Erkurt Tutu'nun diğer döneminde de ciddi manada büyük destekte bulunmuş. Erkurt Tutu ve ekibine çok güvendiğini biliyorum. Siyaset de Erkurt seçilsin ve yönetsin diye arkasında duruyorlardı. İnşallah play - off oynarız. Bir de şu ifade çok farklı anlaşılabilir:

"İkinci yarıdaki maçların tamamını kazanmanız lazım" demek ki büyük destekle beraber Süper Lig'e çıkmamız için çok çalışacaklar. En azından ben öyle düşünüyorum.

yavuzselim

Erhan ve maç kazanmak ikisi bir arada çok anlamsız geliyor

celebi

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: samuray - 09 January 2015, 13:35:37
   iğrenç dediğin üstteki cumhuriyet parkı içinmi yoksa aşağıdaki karede bordo maviye benzeyen renkleremi pek anlayamadım ? (sanırım cumhuriyet parkı tabelasının altında olan koltukların rengi )

Cumhuriyet Parkı için niye olsun kardeşim, alttaki koltuk renklerini kastettim tabiki parkın tabelasını da neresi olduğunu belirtmek için koydum. Öküz altında buzağı aramaya gerek yok.