Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

a sporda şu an bursayla içerde oynadığımız maç var izlemek isteyenler için.

evolution55

Nedir bu yılmaz vuralın çektiği

SametYılmaz55

Ertuğrul Sağlam Kayserispor'la sözleşme imzalamadıysa getirmeye çalışacaklardır bence.

Sadece Samsunspor

Suan trtde Erdogan Arikanin teknik analiz programinda. Pttnin en iyi taraftari olarak 2 yorumcuda direk Samsun taraftari dedi sonrada sirayla adanademir ve ksk dediler. Ilk akla 2sininde Samsun gelmesi farkimizi gosteriyor. Tribunumuz superlig ama takimimiz ptt :(

Ellibeş Numara

Şifo mehmet k.erciyesspor'la, mustafa reşit akçay osmanlı ile anlaşmış.

fanatik samsunsporlu

o
Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 10 January 2015, 15:38:01
mustafa reşit akçay osmanlı ile anlaşmış.

osmanlısporla uğur tütüneker anlaşmış

holigan5565

taraftar olarak Doğan a çok acımasız davranıyoruz bunlar bizim çouklarımız altınordu maçında hemen arka sıramdaki bir adam maçın başından oyundan çıkana kadar doğana söylemediğini bırakmadı bu çocuklar kolaymı yetişiyor ayıptır ya sen altyapından yetişen çocuğa ağzına geleni söyle recep niyazdan umut bekle soruyorum şimdi recepin serdarın ne fazlası varki doğandan.ne yaptı recep hnagi maçta ama ona tepki yok doğana ağzına geleni say sonra top oynamasını bekle keşke daha fazlaları oynasa doğan gibi Erhan altın daha geldiği ilk gün bu adamla hedef belirlemenin bir anlamı yok dedim  ama yaptığı tek olumlu şey gençlere şans vermesi.bu çocuklar oynaya oynaya gelişecek ve tabiki hata yapacaklarda.Tribünde en fazla sabrı alt yapıdan gelen bu gençlere göstermemiz gerekecek.19- 20 yaşında çocuğa laf edenler sahaya çıksa aynı yaşta o taraftarın önünde kendileri ne yapar acaba.

beşnumara

Bizim çocuğumuz dedigin şahıs gs tesislerine milli takım için gittiginde biz yanlış yerde doğmuşuz diyordu. Doğan kimin çocuğu iyi düşün.

sadece55

Doğandan bize bir yarar gelmez zaten biraz alternatifli bir kadro da oynayamaz Cin Doğan

holigan5565

ben onu bilmeme iyi recep niyazdan mı umut beklicez o onu dedi bu bunu dediyle elindeki adamıda harcarsın başka bişey olmaz

beşnumara

Bahsettigin kişi kendini hic buraya ait hissetmedi ki. Hayaller farklı. Benim icin ekigho ne ise mehmet pank recep hun ne ise doğan da aynı karakterde.

özkan

La hala doğan diyen varmı bu avrupa kıtasında..

SametYılmaz55

11 January 2015, 15:23:53 #42343 Son düzenlenme: 11 January 2015, 15:29:22 SametYýlmaz55
Sadece Doğan'ı oynatarak Erhan Altın gençlere şans veriyor tezine nasıl ulaşıyorsunuz acaba ? Doğan'dan başka oynattığı genç var mi takımda ? Gençlere şans veren adam Ercan gibi çocuğu yedekte oturtup Tuna'yi oynatır mi hiç ? Son maçtan geriye doğru giderek G.Antep Belediye maçına kadar baktım öyle genç olarak kimseyi göremedim doğru düzgün.Doğan'i saymaya gerek yok zaten.Genç oynatacağım diye Doğan'i oynatmak ne kadar doğru ne kadar yanlış görüyoruz.Eskiden su kadro Erhan Altın'in elinde olsa safsatasi vardı simdi de Erhan Altın gençlere şans veriyor safsatasi çıktı.

holigan5565

Kimseyle tartışmaya girmeye çalışmıyorum benim fikrim belli yazdım.ben en çok tartışılan doğan olduğu için yazdım.ben bütün altyapıdan gelen oyuncular için fikrim aynı demek istediğim şu bu gençler çok kötüde dışarıdan gelen recep örneğini verdim diğerleri çok mu mükemmel oyuncular.ama görüyorum ki sizin fikri belli bende şunu diyorum bu düşünce yapısıyla altyapıdan oynatacak adam bulamayız.herkesin fikri kendine ne diyim daha