Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

muzaffer4

3.turda rakibimiz yeni malatyaspor evimizde oynayacağız.

YaşarDoğu

Onur kalafat altyapımızdan ,  Caner ağca , Ersin Veli , İrfan Başaran ve Anptek ten defasns Ferit Cömert var kadrolarında. Tecrübeli oyuncular.
6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlikleri var.

Shane_Falco

Serkan Çalık atar Yeni Malatya bizi eler ;)

celebi

maçlar hangi gün ve passolig uygulaması  var mı?

muzaffer4

28-29-30 ekim de oynanacak passolig uygulanmayacak

celebi

İnşaallah 29 Ekimde oynanırda maça gelme fırsatımız olur

ChucKeR

pasolıg olmayacagından emın mıyız

Sadece Samsunspor

Samsunspor Böyle Veda Etti

bu videoyu her izlediğimde bize karşı son maçta sanki şampiyon olacakmış gibi köpek gibi oynayan sivasa sövmeden geçmiyorum. hele bide videonun altına yorum yazan onun bunun çocukları tsliler yok mu çıldırmamak değil. çıkın lan şu lige anasını ağlatım sivasında tsninde :kafa:

orucreis

brigand

Forumda, kurallar çerçevesinde her konunun konuşulabileceği başlıklar mevcut. Bu başlıklar dışında özel bir konuda (siyaset veya kişisel konular) tartışılırken lütfen özel mesajlarınızı kullanmaya özen gösterin. Sade ve rica içeren bir dille yazıyorum. Ancak gerçekten bu olaylara ilişkin son uyarıdır. Forumun sağlıklı bir şekilde kullanılabilmesi için bu şart ! Özel mesajlarla ilgili kişilere ulaşmamıza rağmen aynı durumun tekrarlanması üzücü. Umarız tekrardan bu tür durumlarla karşılaşılmaz.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 02 October 2014, 21:36:03
Gazi caddesindeki tsclubın sahibi atakum belediye baskani ishak taşcınin olduğu soyleniyor bilgisi olan varmi ?

doğrudur. biz hala oranın açılışına nasıl izin verdik ve hala nasıl katlanıyoruz anlayabilmiş değilim. aç bakim trabzonda Samsunspor store başına yıkarlar başına. ama metropol şehiriz diye biz kapatmaya çalışcıkta gerici oluyoruz.

k3ukEr

beşnumara

İşletme sahibi farklı biri ama mülk sahibiyse bilemem.

özkan