Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

gekasın ,bahianın ödemeleri geldi.kazım yılmaz haricinde kimse bu paraları ödememeli.zaten ödemezlerde

fanatik

07 October 2014, 17:22:23 #41956 Son düzenlenme: 07 October 2014, 17:25:32 fanatik
Emin kar bu borçların olduğunu biliyordu ve bunları kazım Yılmaz'ın ödemeyeceğini de biliyordu doğrusu evet kazım Yılmaz'ın ödemesi gerekli fakat ödenmeyeceğini herkez biliyordu bunları bile bile aday olduktan sonra kimse yardım etmiyor bu kadar borç var ben yapamıyorum demeyeceksin diyeceksen aday olan kişinin önünü açacaksın sonra taraftar seni eleştirip protesto edince dönüp taraftara sövececeksin kimsede sana bişey demiyecek  çok iyi transfer yaptı deniliyor alınan adamların yarısı sakat halen daha düzelmediler bu nasıl iyi transfer ben anlayamadım.Sakat adamları transfer edeceksin sonra ben transfer yaptım diyeceksin

Musti

Emin Kar maddi zorluklar yüzünden değil, manevi olarak artık bazı şeyleri kaldıramadığı için "başkanlıktan" istifa etmiş, yönetim kurulundan değil. Yani mevcut yönetimin ilk dönemlerinde İbrahim Ersöz'ün "basın sözcülüğü" görevinden istifa etmesi gibi.

Bu yönetim "olağan" genel kurula kadar Recep Hun başkanlığında devam eder. Genel kurulda ise Emin Kar ile veya Emin Kar olmadan yeniden liste çıkarıp yoluna devam eder.

yavuzselim

Timsahda avını yerken gözyaşı dökermiş...
Son kongrede aday olmayacağım bundan sonra yokum derken Tanju üzerine basarak aday olacak dedi sen onu bile haklı çıkardın şimdi kalkmış mağdur edebiyatı yapıyorsun Emin Kar...
Eski futbolcu alacaklarının geleceğini en iyi sen biliyordun çünkü bundan önceki dönemde sen başkandın bunları bilerek geldin şimdi ne değiştide istifa etme gereği duydun kulubü çıkmaza sokmak isteyebilirsin ama biz yine küllerimizden doğarız bize sözünün arkasında duracak adam lazım Kazım Yılmazda sözünü yedi sende yedin hiç farkı yok gözümde...
Bide ayrıca basın açıklamasını son paragrafına baktım ;
^^-Bu zaman kara bize destek veren eski bakanımız Suat Kılıç'a, yeni bakanımız Çağatay Kılıç'a, Fuat Başkanımıza, Cemal Amcamıza ve ismini sayamadığım bazı işadamlarımıza teşekkür ediyorum.^^ bu ismini sayamadığın takımın içine etmiş kişi adnan ölmez mi bir başkasıysa kimden korkuna isimlerini söyliyemiyorsun

Ertuğrul Sağlam

Emin Kar'in goz yaslarina birisinin timsah goz yasi diyebilmesi icin bir yerlerde menfaatlerine cokmak sokmus olmasi lazim. Ve buna ses cikarmayip burada sacma sebeplerden dolayi millete salca olan atari bol arkadaslarada yaziklar olsun. 2012 den onceki 30senelik  Emin Kar ismini zihinlerden ve gonullerden silip atmak bu kadar kolaymi? Eger kolaysa bu camia'da vefa var diyenin ..........

Ollivanders

Her şeyi unutabilirsiniz ama Emin Kar'ın Samsunspor için hayatını verdiğini , sakatlandığını unutamazsınız . samsunsporlu bu vefasızlığı gösteremez . Ayıptır , günahtır .

5trawberry

brigand

Emin Kar'ın ve başkanlık yaptığı yönetimlerin hataları oldu. Belki de hiçbir yönetime yapılamayan eleştiri, hakaret haklı yada haksız onun dönem yönetimlerine ve şahsına yapıldı. Kendisinden beklediğim hiçbir şeyi saptırmadan bir bir her olayı açıklaması. Bahsettiğimiz hatalardan dolayı belli zararlar görüldü belki ama hiçbiri ondan önce görev yapan bazı kişilerin ki bu isimleri herkes biliyor, bu kulübe verdikleri zarar kadar olmadı. Hepsi bu kulübü kullandılar, menfaat elde ettiler. Ve giderken borçlar, davalar bıraktılar. Mevcut durumda bakıyoruz dönemlerinde hiçbir oyuncu ödemesi yapılmamış görünüyor. Ayriyetten neredeyse hiçbirinden bonservis bedeli bile kazanamadık. Ne bir kazanç kaynağı ne de kulübe ait bir oyuncu bıraktılar. Dönüp bu tabloya baktığımızda hiçbirinden hesap sorulamaması çok acı. Son olarak bu düşünceleri paylaşan kim olursa olsun olayın tamamına bakıp sadece Samsunspor'u düşünerek hareket etmiştir. Emin Kar'ı savunmak için değil. Dediğim gibi her birinin hataları olduğunu biliyoruz. Ve kim olursa olsun kulübe verilen zararlar belgelenmeli, kanıtlanmalı ve hesap sorulmalıdır. Diğer türlü her senaryoyu zaten yaşadık. Biraz dejavu olur tekrardan kahrolan taraf oluruz.

cgr

Alıntı yapılan: lato - 07 October 2014, 16:35:11
Kendi adıma üzülmedim. Zaten beklediğim bir durumdu. Sadece ne zaman olacağını kestiremiyordum. Samsunspor için hayırlısı olsun

mimar55

Hic kimse samsunspor taraftarina kufur edemez
Samsunsporlu olan herkes ilk once tarihini okuyarak baslar emin kar benim icin buyuk kaptan ama kucuk baskantir. Takıma futbolcu aldım diyeceksin ama hoca alacak paran olmayacak güEl yemeği yakmak gibi birşey bu yemeğin dibi tutmuş bu saatten sonra illaki yanık kokusu gelecek ki kongrede geldi bu koku ... Adnanla dobi hasanı kabullenerek ben vefa borcumu ödedim ( mecazi anlamda  yoksa o borc ödenmez) herşeye kabulum başımla beraber emin kar maaş alıyor diyenlerden değilim bentakıma olumsuz yansıyacak herşeyin karşısındayım ama bu takım şehrin takımıdır bazı kişilerin takımı gibi gösterilmesinide kendime kabullendiremiyorum

brigand

O gün aday olduğunu öğrendiğimizde zaten olacakları kestirmiştik. Yaptığı en büyük hatadır o gün tekrar aday olmak. Hem verdiği sözde durmamış oldu hem de çıkmaza soktu tüm süreci. Madem bu hatayı yaptın, şimdi de vazgeçtim diyorsun o zaman neden aday olduğunu detaylı şekilde açıklaması gerekecek. Tahminimce yine bilmediğimiz şeyler olacak, bizde kalsın denecek yine gerileceğiz. Sezon ortasında bunları yaşamak zaten bir ton sorunla uğraşırken toptan köstek olacak takıma.

SametYılmaz55

Valla o kadar karaktersiz insanlar var ki onlara Samsunspor taraftarı demeye utanıyorum.Samsunspor uğruna sakat kalmış birine topal diyecek kadar karakter yoksunu insanciklar var.Samsunsporluyum deyip Emin Kar'a topal diyenler en büyük küfürü hak etmiştir.Eleştirinin bir dozu olmalı.Eleştiri yaparken adamlar ağzına geleni sayıyor,sonra vay efendim başkan taraftara küfür etti diye ortalığı yaygaraya veriyor.Emin Kar'a topal diyen zihniyet ben Samsunspor taraftarıyım demesin bir zahmet

Sadece Samsunspor

Başkanımız Emin Kar, Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyerek, Adanaspor maçının ardından kendisine yönelik yapılan hakaretler nedeniyle görevinden istifa ettiğini söyledi.

Samsunspor'u aldıklarında takımın sadece 2 oyuncusunun bulunduğunu hatırlatan başkanımız Kar, "Samsunspor'un şu an 31 futbolcusu var ve sadece 2'sinin mukavelesi bitiyor diğer 29 oyuncu bizim oyuncumuz. Altyapıdan 7 oyuncuyu A takıma kazandırmışız. Bunların hepsi takımın geleceği olacak. Ama bunları kimse söylemiyor. Bu takımın 40 milyon lirasını batırdılar. Öyle elemanlar aldılar ki elemanlara 300 bin lira peşin ödediler, 80 bin lira maaş verdiler. Menajerlere milyonlarca para verdiler, kulüp başkanlığı yapıp 3,5 milyon lira yolsuzluğa karışan ve bu ayın 21'inde yargı önüme çıkacak olanları  kimse konuşmuyor. Bunlara imkan vermediğimiz için eleştiriliyoruz. Bizi karalamaya çalışanların arkasında kimlerin olduğu da belli. Herkes ne olduysa Adanaspor maçından sonra bizi ağır şekilde eleştiriyor. Evimde bile bu eleştiriler nedeniyle huzurum kalmadı artık" dedi.

Kendisinin göreve geldiğinde takımın 47 milyon lira borcu bulunduğuna işaret eden Kar, şunları kaydetti:

"Benim param mı vardı, bu kulübü alırken, ama borçları aşağıya çektik. Bize teşekkür edeceklerini eleştiriyorlar. Ben aday olduğumda tek aday yoktu. Geçen yıl yaptığımız kongrede de son güne kadar aday yoktu, mağdur edebiyatı yaparak aday olmaya çalıştılar. Bende buna izin vermedim. Şampiyon olacak bir takım kurduk. Şehrin ileri gelenleri bu takıma sahip çıkarsa takımın şampiyon olmaması içten bile değil. Ama artık ben çok yoruldum, görevimden istifa ediyorum, yönetim kurulu ocak ayındaki kongreye kadar görevine devam edecek."

Kendisinin kulüpten maaş aldığı iddialarına gözyaşları içinde cevap veren Kar, "Samsunspor bir trafik kazası geçidi ve ben bu kulübün futbolcusu olarak sakat kaldım. Bu aylık, dönemin kulüp başkanlarının kararıyla bana sakat aylığı olarak bağlanmıştır. Benim bir ailem var. Bana bu konuda eleştiri yapanlara hakkımı helal etmiyorum. Bu takım için ben çok şey yaptım, bu para benim kaza paramdır. Bu maaş 100 lirayla başlamıştır. 17 ay bu parayı almadım, aldığımı da altyapıdaki çocuklara ayakkabı alarak gönderdim. Artık bunlarla uğraşmaktan sıkıldım. Bugün bakıyorum, birileri Trabzonlu yönetim istemiyormuş. Yönetimde benden başka Trabzonlu yok. Demek ki beni kastediyorlar.Yıllarca 'bizim çocugumuz' olarak hakkımı yediler işlerine gelmeyince böyle oldu demek ki. 29 yıllık evliliğim bu başkanlık görevi nedeniyle sıkıntıya girmeye başladı. Artık yokum. Ancak Samsunspor takımının her zaman neferiyim" diye konuştu.

BAŞKANIMIZIN KONUŞMASINDAN KISA NOTLAR:

-10 sene futbol oynadım, sözleşme imzalarken herkes çatır çatır pazarlık yaptı, bana sen bizim çocugumuzsun dediler, boş kağıda imza attım, kaza oldu, herkes tazminatını aldı, bana sen bizim çocuğumuzsun dediler, sesimi çıkarmadım.

-Bugün bakıyorum, birileri trabzonlu yönetim istemiyormuş. Yönetimde benden başka trabzonlu yok. Demek ki beni kastediyorlar.Yıllarca 'bizim çocugumuz' olarak hakkımı yediler işlerine gelmeyince böyle oldu demek ki.

-Bu takımın 40 trilyonunu batıranlara, 300 milyar peşin 80 milyar maaşla çalıştırılan menejerlere, 3.5 trilyonluk yolsuzluklara sesini çıkarmayanlar, benim kazadan hakettiğim 500 tl maaşımı konuşmaktan, gazetelere manşet yapmaktan utanmadılar.

-Ben bu takıma başkan olduğumda, samsunspordan cenaze diye bahsediliyordu. Bugün beni buradan göndermek için sağda solda ayak oyunları yapılıyor. Oyuncaklarını tekrar cazip hale getirdiğime göre başarılı sayıyorum kendimi.

-Bunu kazadan sonra bile söylemedim ama ne hissettiğimi en iyi bu anlatır diye açıklıyorum, hakkımı helal etmiyorum. Kimseden de helallik istemiyorum, çünkü bu takım için benden daha fazla  emek harcayan, fedakarlık yapan ve seven bir başka kimse olduğuna inanmıyorum.

-Adanaspor maçı sonrası bir taraftar elindeki pasolig kartını göstererek bana küfur etti. Yanıma çağırdım. Bak dedim pasoligle bizim ilgimiz yok. Tamamen bizim dışımızda. Bizde sizin gibi maduruz. Ama elimizden birşey gelmiyor. Bütün kulüplerin başkanlarıyla biraraya geldik ve federasyona bu konudaki şikayetlerimizi bildirdik. Bu bir devlet meselesi. Kulüplerin boyunu aşıyor. Fenerbahçe bile pes etti dedim. Anlayışla karşıladı. Bir kısmı ise küfre devam etti. Bizimde anamız, karımız, çocuğumuz var. Küfür edene, alkış mı yapalım. Ağzının payı tabiki verilir.

-Bu zaman kara bize destek veren eski bakanımız Suat Kılıç'a, yeni bakanımız Çağatay Kılıç'a, Fuat Başkanımıza, Cemal Amcamıza ve ismini sayamadığım bazı işadamlarımıza teşekkür ediyorum.

samsunmania

08 October 2014, 00:20:41 #41968 Son düzenlenme: 08 October 2014, 00:25:10 samsunmania
İnsanlar yanlışlar yapabilir, Emin Abi de kongre sürecinde yanlış yapmıştır. Ama tribünden Emin Abi'ye küfür eden insanların hangi kafada olduklarını anlamak güç. Kızarız, sinirleniriz ama onun şahsına ve ailesine küfür edilmesini kabullenmek mümkün değildir. Ona küfür edenler bu takımı şahsi çekişmeleri ile bu hale getirenlere bir şey demekten acizken, tepki bile göstermezken, hala büyük başkan, kurtarıcı söylemleriyle onları anarken Emin Abiye yaptığı yanlış için küfür edilmesini kınıyorum. Bu insan hayatını adadığı kulüpten küfür edilerek gönderilecek bir insan değil.

sadece55

Küfrettiğiniz kişi ne olursa olsun bu kulübün bence en büyük simgelerindendir.Emin KAR'ın kaptanlığı herşeyden öte kalacaktır.Bizim için en azından benim için hala büyüksün...Büyük kaptansın.