Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Aslankaya

samsunu hiç bilmeyen birisi hüseyin karataşların programını 2 defa izlese, karataşın facebook sayfasında 30 dk gezinse,hüseyin karataşla galip öztürk arasında çıkar ilişkisi olduğunu düşünür.tamam galip öztürk'ü çok sevebilirsin,ona hayran da olabilirsin ama basın kartına sahip,tvlerde program yapan biriysen ve "taraftarın sesi" olacaksan bazı şeylerin dozajını iyi ayalarsın. ben ne zaman izlesem,galip öztürk,galip öztürk.. özel video bile hazırlamışlardı galip öztürk için.. karataş iyi samsunsporlu olabilir ama kusura bakmasın dışardan izleyenler,yalaka da der,galip öztürk'ün adamı da der.

##kdc##

Samsunspor amacımız olmalı ama taraftar topluluğumuzun yarısından fazlası için Samsunspor bir şeylere veya bir yerlere ulaşmak için araç olmuş.

minci

Şair ne demiş "Lafa bakılır laf mı diye, söyleyene bakılır adam mı diye?" Bu adamın programını "Hüseyin Karataş" salt Samsunspor'umuzdan
bir haber alabilmek umuduyla sadece birkaç kez izlemek zorunda kaldım. Haber almak şöyle dursun adeta işkence çektim.
Yaptığı program vıcık vıcık Galip Öztürk'e yağ kokuyordu. Ondan sonra bugüne kadar hiç izlemedim. Aslında bu tür adamları hiç ciddiye almamak gerekiyor. Hele hele bu sitede eleştirel de olsa kesinlikle sözünü etmeye değmez.

sadece55

Alıntı yapılan: Aslankaya - 30 August 2014, 00:23:41
samsunu hiç bilmeyen birisi hüseyin karataşların programını 2 defa izlese, karataşın facebook sayfasında 30 dk gezinse,hüseyin karataşla galip öztürk arasında çıkar ilişkisi olduğunu düşünür.tamam galip öztürk'ü çok sevebilirsin,ona hayran da olabilirsin ama basın kartına sahip,tvlerde program yapan biriysen ve "taraftarın sesi" olacaksan bazı şeylerin dozajını iyi ayalarsın. ben ne zaman izlesem,galip öztürk,galip öztürk.. özel video bile hazırlamışlardı galip öztürk için.. karataş iyi samsunsporlu olabilir ama kusura bakmasın dışardan izleyenler,yalaka da der,galip öztürk'ün adamı da der.

Kardeşi de zaten Galip Öztürkün yanında Engin KARATAŞ.Eh Galibin yanında olmak elbette güzel.Bkz.Fatih ÖZTÜRK bu ülkede milletvekilliği yaptı :)

usare

manisa:0
alanya:3
manisa mı çok kötü, alanya mı çok iyi?

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: usare - 30 August 2014, 21:52:25
manisa:0
alanya:3
manisa mı çok kötü, alanya mı çok iyi?

Tam aynısını soracaktım.Çok sürpriz bir sonuç oldu

sadece55

Manisa kadro olarak bu sen gerçekten çok kötü

samsunum

Bu arada u21 takımımız  fark yemiş bugün  :(

Sadece Samsunspor

aynen ya 6 0 ne. mehmet banka sormak lazım altyapı sorumlusu ya ;)

muzaffer4

Mersin final macindaki olaylardan dolayi neden ceza almadi?

evolution55

Kesin ertelenmiştir  :kafa: >:(

Tüpçü de çıksın ahkam kessin!!

Raqua55

Alıntı yapılan: ekigho55 - 31 August 2014, 10:09:50
Mersin final macindaki olaylardan dolayi neden ceza almadi?

İlk önce ceza verdiler ama sonra Bütün takımların cezasını kaldırdılar Onlarda arada kaynadı  :kafa:

SametYılmaz55

Ordu-Kayseri maçında hakem evlere şenlik penaltı verdi.Yok böyle bir sey,yazıklar olsun gerçekten

fanatik samsunsporlu

bu sene çıldırdı osmanlıspor: ahmet şahin-bakary soro-muhammet reis-mehmet yıldız-ahmet görkem görk-erdal kılıçarslan-marek sapara

muhammet reis yazdı yine

cezayir55

Antalyanın kadrosuda çok iyi  ileride emrah bassan ve diarra  var  ayni şekilde karşıyakada ofoedu ve juninho bayağı etkili  bu ligin hücum hattı en vasat ekiplerinden biriyiZ