2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

SSKLA

Alıntı yapılan: ask55 - 28 August 2014, 13:54:55
ben bu adama acayip ısındım ya iki dakikada.
sol ayaklı olması teknik bitirici vuruşlarıyla ptt 1.ligde iş yapabilir.
umarım alabiliriz.

benden demesi bu adam gelirse umar 2 ediyorsa bu 10 eder ki hazır piyasasıda vardır elbet bunun.Benim de çok hoşuma gitti.

ask55

haber sitesine girdim.flemenkçe yorumları ingilizceye çevirdim.ne diyolar anlamaya çalışıyorum.
berkay en az senin kadar kafayı yedim sanırım. :kanka:

SSKLA

Alıntı yapılan: ask55 - 28 August 2014, 14:01:28
haber sitesine girdim.flemenkçe yorumları ingilizceye çevirdim.ne diyolar anlamaya çalışıyorum.
berkay en az senin kadar kafayı yedim sanırım. :kanka:

haber kaynağından da yanlış anlamadıysam çok yakın zamanda gelecek yıllarını Samsunspor'a teslim edebilir diyo :holey: :holey:

ask55

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 28 August 2014, 14:09:43
haber kaynağından da yanlış anlamadıysam çok yakın zamanda gelecek yıllarını Samsunspor'a teslim edebilir diyo :holey: :holey:
hemen hemen hepsi çok yetenekli olduğundan bahsetmişler.bazısı kısa boyundan dolayı güçsüz gibi birşeyler söylemiş.
satılık değilde kiralık olarak verilmesi gerektiği söylenmiş.
patlama yapması için son şansı diyen olmuş.
ptt 1.lige değilde hollanda liginden takımlara kiralanması daha iyi olur denmiş.
kalmalı ve şans bulmalı diyende var.
hayırlısı bakalım.

SSKLA

Alıntı yapılan: ask55 - 28 August 2014, 14:27:45
hemen hemen hepsi çok yetenekli olduğundan bahsetmişler.bazısı kısa boyundan dolayı güçsüz gibi birşeyler söylemiş.
satılık değilde kiralık olarak verilmesi gerektiği söylenmiş.
patlama yapması için son şansı diyen olmuş.
ptt 1.lige değilde hollanda liginden takımlara kiralanması daha iyi olur denmiş.
kalmalı ve şans bulmalı diyende var.
hayırlısı bakalım.

yorum yapanlar haklı ama zaten bu sezon sözleşmesi bitecekmiş kiralasakta olur ama haber kaynağının ingilizce çevirisinde as soon as possible he moves to Turkey for multi-years tarzı bi şey yazıyodu ama şimdi açmaya üşendim iyi düşünüyorum iyi olacak :)

ngonge

Birçok artısı var bize de gelmesi sorun olmaz ama gene de yoğurdu üfleyerek yemek lazım.

Genç, avrupa'da futbol eğitimi almış, kendi takımında forma giyme ihtimali olmayan bir topçu. Bu tip takımlar oyuncu 20 yaşında belirli özellikleri göstermiyorsa artık takımda tutmuyorlar. Müslüman olduğunu tahmin ediyorum o da hem uyum sorununu aşmasını sağlar hem de daha transfer şansımızı arttırır.

ask55

Alıntı yapılan: ngonge - 28 August 2014, 14:36:35
Birçok artısı var bize de gelmesi sorun olmaz ama gene de yoğurdu üfleyerek yemek lazım.

Genç, avrupa'da futbol eğitimi almış, kendi takımında forma giyme ihtimali olmayan bir topçu. Bu tip takımlar oyuncu 20 yaşında belirli özellikleri göstermiyorsa artık takımda tutmuyorlar. Müslüman olduğunu tahmin ediyorum o da hem uyum sorununu aşmasını sağlar hem de daha transfer şansımızı arttırır.
haklısın ama sonuçta feyenoord takımında beğenilmemesi bizim için bir ölçüt olmaz.
adamlar şampiyonlar ligi için oynuyorlardı.
fenerde ve gsde gençlerin şans bulamaması gibi düşünmek lazım.
sonuçta bize gelince oynayacağı ligin kalitesi belli.
azcık top kontrolü olan azcık aklıyla top oynayan bu ligde ve süperligde her türlü iş yapar.
hayırlısı olsun.

Shane_Falco

ngonge

Alıntı yapılan: ask55 - 28 August 2014, 14:52:57
haklısın ama sonuçta feyenoord takımında beğenilmemesi bizim için bir ölçüt olmaz.
adamlar şampiyonlar ligi için oynuyorlardı.
fenerde ve gsde gençlerin şans bulamaması gibi düşünmek lazım.
sonuçta bize gelince oynayacağı ligin kalitesi belli.
azcık top kontrolü olan azcık aklıyla top oynayan bu ligde ve süperligde her türlü iş yapar.
hayırlısı olsun.

Ben yoğurdu üfleyerek yiyelim derken transfer haberlerinin gerçekliğini kastettim. Yoksa oyuncu hakkında en ufak şüphem yok. Bu tip takımların altyapılarından oyuncu kiralık bile gelse en akıllıca iştir bence.

Tamer55

AJANSSPOR-Groningen forması giyen golcü oyuncu Género Zeefuik'in transferinde mutlu sona ulaşamayan ve Samsunspor hakkında Hollanda'dan bir iddia daha geldi.

Hollanda basınında yer alan haberde , Género Zeefuik'i Willem'e kaptıran Samsunspor'un yeni hedefinin , Feyenoord'un golcüsü Anass Achahbar olduğu ileri sürüldü.

SametYılmaz55

http://woisio.com/tr/turkiye-spor/53585510e4b0e146ba0c7455/anass-achahbar-skills-goals-201314-full-hd-1080p
Buraya koyulan videolari acamadim ama bende şöyle bir video buldum.Alabilirsek güzel bir iş yapmış oluruz bana göre.Bu ligde biraz hızlı olan biraz teknik olan her turlu 14-15 gol atıyor zaten.Adilovicin yanına çok iyi olur alabilirsek.Kulenin yonlendirecegi jet lazımdı bize onu da bulduk insallah  :)

samuray

bence umara yapılan teklif iyi 2 milyon tl artı tisdel üstelik tisdel bu ligte umardan daha tecrübeli bi oyuncu

cezayir55

Sadece Samsunspor

Sadece Samsunspor

Normalde kabul edilirdi ama umari satip paralari yonetimdekilere verecek lafi yuzunden kabul edilmemistir yoksa verirlerdi