2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Romanya'da aynen biraz daha fazla piyasa var ve Cluj son yıllarda oranın yukarılara oynayan takımlarından. Maaş ücret konusunda ne verirler ederler pek bilgim yok. Fakat orada büyük futbolcu diye sayılan Stancu, Culio gibi adamlar ülkesine gidip zirveye oynamaktansa burada Ordu, Mersin gibi takımlarda oynamayı tercih ettiler. Buda para konusunda çok üst düzey olmadıklarını gösteriyor olsa gerek.

Hatta bi ara nette okumuştum futbolcunun biri daha çok para veriyorlar diye Romanya 2.liginde oynarken futbolu bırakıp İspanya'ya inşaatda çalışmaya mı ne gitmişti. Haberi buraya koymak için nette aradım ama bulamadım.

Sonuç olarak para her kapıyı açar fakat bizde de ondan fazla yok :)

ngonge

Bana hiç alınma ihtimali yok gibi geliyor, bir de kusura bakmayın ama şimdi oyuncu mu izlenir Allah aşkına.

Yok mu hiç Avrupa liglerinden kiralanacak genç bir oyuncu.

Shane_Falco

Biz teklifimizi yapariz 600-700 futbol topu veririz onlarada uyarsa aliriz adami artik...

SSKLA

AlıntıGELMEK İÇİN CAN ATIYOR
Fransız golcü Gregory Tade ile Romanya'da transfer görüşmesi yapan Erhan Altın, Samsun'a güzel haberlerle döndü

MAÇTA YILDIZLAŞTI
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Fransız golcü Gregory Tade'yi seyretmek için gittiği Romanya'dan güzel haberlerle döndü. Cluj ile Gaz Metan Medias arasında oynanan maçta Tade'yi seyreden Altın, karşılaşmanın ardından ise futbolcuyla biraraya geldi. Maçta iki kez fileleri havalandıran ve ligde 5 maçta 4 gole ulaşan Tade'yi tebrik eden deneyimli teknik adamın daha sonra transfer görüşmesi yaptığı öğrenildi. 

TEK SORUN CLUJ
Gregory Tade'nin bu görüşmede Erhan Altın'a, Samsun'a gelmek istediğini belirttiği ifade edildi. Ancak tek sorun Tade'nin kulübüyle 2016 yılına kadar sözleşmesinin olması. Fransız futbolcunun kulübüyle olan bu sorunu çözmek için çaba harcadığı sızan bilgiler arasında. Bir süredir adı Samsunsporla anılan Tade'nin Samsun şehri Teknik Direktör Erhan Altın hakkında bilgi topladığı  öğrenildi. Gece geç saatlerde Samsun'a  dönen Erhan Altın'ın Başkan Kar'la biraraya gelip bilgi verdiği öğrenildi.

http://habergazetesi.com.tr/spor/30845/gelmek-icin-can-atiyor/

AlıntıUMAR'A SÜPER TEKLİF
Eski adıyla Ankaraspor yeni adıyla Osmanlıspor yöneticileri Umar Aminu'nun transferi için Samsun'a geldi.

Başkan Kar ve bazı yöneticilerle görüşen Başkent temsilcisinin yöneticilerinin Umar'a karşılık 2 milyon lira ve Tonia Tisdell, teklifinde bulundukları öğrenildi

KARAR BUGÜN
PTT 1. Lig'de şampiyonluk için kadro oluşturan eski adıyla Ankaraspor yeni adıyla Osmanlıspor, Samsunspor'un Nijeryalı oyuncusu Umar Aminu'nun peşine düştü. Transferde ısrarcı olan Mavi-Beyazlı kulübün yöneticileri, Umar için dün Samsun'a geldi. Samsunspor Başkanı Emin Kar ve bazı yöneticilerle görüşen Başkent temsilcisinin yöneticileri, tekliflerini iletti. Osmanlıspor yöneticilerinin Umar için Samsunspor'a 2 milyon lira ve Tonia Tisdell, teklifinde bulundukları öğrenildi.  Ancak bu müthiş teklif karşısında Samsunspor kanadından net bir cevap çıkmadı.
Başkan Kar ve ekibinin düşünmek için zaman istediği sızan bilgiler arasında.  Başkan Emin Kar'ın Teknik Direktör Erhan Altın'la görüştükten sonra karar vereceği ifade edildi.  Osmanlıspor yöneticilerine ise kararın bugün bildirileceği belirtildi.

http://habergazetesi.com.tr/spor/30837/umar-a-super-teklif/

bu teklif doğruysa ve karşılığında tisdell varsa bence satalım

beşnumara

Aynı gazete yarın farkli bir isim yazacak adım gibi eminim :)

elexir

Transfer işi olmayacak gibi görünüyor, son dakika dandik bir golcü alınır  o da oynamaz zaten biz yine kanser pozisyonda devam bu takım bizim ömrümüzden ömür çalıyor başka açıklaması yok :(

yavuzselim

bu teklif çok iyi bir teklif eğer doğruysa bence transfer için onay verilmesi gerekir ancak işin içinde haber gazetesi olunca haberin güvenirliği tartışılır malum koskoca transfer dönemini haber gazetesi ve emin kar tarafından al gülüm ver gülüm yaparak kapattık da

Stoper

1 Eylül de bitecek transfer dönemi. Alabilirsek 1 forvetle kapatacagiz sanirim. Bu gurbetçi Mücahid ile anlaşma saglandi mi? Hem stoper hem de sol bek oynayabiliyormuş belki iyi bir alternatif olabilir.

amisos5506

gregory tade twitter hesabında kim çıkarıyor bu söylentileri diye yazmış.

Ned Stark

tisdel iyi topçu bizede fayda sağlayabilir, umar ın yerini doldurabilirmi hayır ( doldursa Ankara niye göndersin) ama telafuz edilen rakam iyi  :rulet: :( :rulet: :(

evolution55

para + futbolcu bize pek yaramadı bu sene malum hala sivastan bir futbolcu alacağız  :(

amisos5506

sivastan topçu alacağımızı sanmıyorum.istenilen ahmet aras takımda kalır.hazırlık maçlarında hep gol atıyor.

55.hakan

Teklif güzel ben olsam satarım hiç olmazsa sol kanat işi de çözülmüş olur.Gelen parayla da iyi bir forvet alırsın.

Ayberk

Bu Gökçek önce turguta karşılık vereceği oyuncuları yollasin ;)

Ollivanders

Kesinlikle guzel teklif. Umar bu sene bize fayda saglamaz.