2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Samsunspor, Alanyaspor'dan ayrılan tecrübeli forvet oyuncusu Serdar Deliktaş ile anlaşmaya vardı http://www.transfermerkez.com/2014/06/ptt-1-lig-transfer-dosyas.html

55.hakan

Ben de okudum şimdi Serdar Deliktaş ile anlaşmaya vardığımız yazıyor Twitter da

kaynak: https://twitter.com/akrksmng/status/505320399958470656

özkan

isa55

Dogruysa iyi degil, cok iyi transfer olur. Begendigim bir oyuncu idi.

hayirli olsun diyelim.

Desiqner

GBB'de dikkatimi hep çekmişti.Nokta atışı transfer olur...

nomak55

çok işimize yarar helede deplasmanlarda zaman zaman çift forvet bile oynayabiliriz. bencede alabileceklerimiz içinde iyilerinden

mehmet yılmaz

Doğruysa -ki inşallah doğrudur, çok iyi transfer bence de.
Beğendiğim bir oyuncudur Serdar.

Stoper

Fizik gücü ne durumda acaba. Son vuruşları iyi ama çelimsiz ve zayif bünyesi var gibi. Transfer gerçekleşirse şu süreçte alabileceğimiz en iyi isim olur.

yavuzselim

kadayıf beklerken kaymaklı kadayıf olur Serdar hadi hayırlısı

lato

Serdar bildiğimiz oyuncu. Ligi de bilen adam. En az 10 gol atar bizim takımda.

Raqua55

Twitter'da Kemal tokakla Görüşülüyor deniliyor İnşallah Doğrudur...

AhmetDenizci

Çıktığımız sezon Zenke 16 gol ile Adanaspor'dan bir oyuncu ile gol krallığını paylaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Serdar'da 15 gol ile peşlerindeydi.

Bir sonraki sezon sanırım sakatlığından ötürü 6 gol ile tamamlamış ligi. Sonraki iki sezon 12 ve 14 gol ile devam etmiş.

Ben de sakatlık vs. yaşanmazsa en az 10 gol atacağını tahmin ediyorum. Adilovic ile iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum. Umarım transfer gerçekleşir.

Transferin bitmesine çok az kala Kemal Tokak'ın hala boşta. Umarım o transfer de gerçekleşir.

Ayberk

Hatta Serdar o sezon açık ara gol krallığına giderken sakatlanıp bir süre oynayamamıştı, Zenke ile MBilla öyle yakalamışlardı diye hatırlıyorum ben de.

cezayir55

Kemal tokak gibi çabuk bir stopere ihtiyaç var gelirse çok gerekli ve yerinde transfer yapmış oluruz yoksa fatih ve tuna çok ağır çok sıkıntı yaşarız

kamuri