2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

beşnumara

Aynen umardan bu sene bi yol olmaz. Tisdeli begenmem ama yanında o para veriliyorsa satılmalı.

isa55

Balıkesir 1 milyon Euro verdi(2,85 trilyon), az dedik satmadık. 2 trilyonluk teklife iyi diyorsunuz. Aradaki 850 milyara da istediğimiz transfer yapılabilirdi. yani teklif süper değil.
Haa, şöylede bir durum var. takımın şu an 50 TL. ye bile ihtiyacı var, orası ayrı tabii.

Ollivanders

1 milyon avro verildigini nerden biliyoruz . Ben hic bu fiyatlari duymadim .

SSKLA

Alıntı yapılan: isa55 - 27 August 2014, 13:41:28
Balıkesir 1 milyon Euro verdi(2,85 trilyon), az dedik satmadık. 2 trilyonluk teklife iyi diyorsunuz. Aradaki 850 milyara da istediğimiz transfer yapılabilirdi. yani teklif süper değil.
Haa, şöylede bir durum var. takımın şu an 50 TL. ye bile ihtiyacı var, orası ayrı tabii.

balıkesirin teklifi için 1 milyon lira denmişti burada da birlik olup sövmüştük haberi bulunca ekleyeceğim. 

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: beşnumara - 27 August 2014, 13:25:47
Aynen umardan bu sene bi yol olmaz. Tisdeli begenmem ama yanında o para veriliyorsa satılmalı.

Ben aksini dşünüyorum sene başında aklını karıştıranlar oldu ama kendini düşünüyorsa 3-4 hafta sonra futboluna odaklanacaktır teknik ekibin mental desteğiyle.

Shane_Falco

Yap pazarligini cek fiyati biraz daha yukari. Adamlar zaten bu sene süper lige cikmayi kafaya koymuslar para gibi bi dertleri yok. Mümkünsede imzalar atilmadan önce gidip Tisdell ile anlasilsin ;)

brigand

Bu saate kadar satmadığın Umar'ı satmayacaksın artık. Bildiğim kadarıyla hocayla arası iyi. Takımın en gözde adamı olduğunu da biliyor. Başka takıma gitse arka planda kalma ihtimali de cabası. Tek sorunu para olur. Onu da bu yaştaki adama yavaş yavaş kesmeden verirsen yeter. İmkanları şartları kestirmek zor ama ben Umar'ın satılmasından yana değilim. Hatta bu sene sırf onun bireysel yeteneğiyle çok maçtan yırtcağımızı düşünüyorum.  

MeL_55

şampiyonluğa oynayan rakip takıma en iyi oyuncunu satarsan gerizekalısın.
kayserispor sefa yılmazı  3.000.000euroya sattığı yerde, umarı 750.000euroya satarsan da gerizekalısın.

bu kadar net.

Aslankaya

Alıntı yapılan: Ayberk - 27 August 2014, 12:58:37
Bu Gökçek önce turguta karşılık vereceği oyuncuları yollasin ;)

anıl taşdemir ve ali kuleli'yi göndermişti diye hatırlıyorum.ali kuleli sezon başında , anıl taşdemir devre arasında hüseyin kalpar tarafından  takımdan gönderilmişti.

gazete de yazan rakamın doğru olduğuna inanmıyorum.umar bu sene de bizimle beraber olur.4-5 transfer yapacağız dedikten sonra tek bir transfer gerçekleşmedi.gazetelerde forvet oyuncularının ismi geçiyor.forvet ve şu gurbetçi oyuncu mücahite imza attırılacak ve bu defter kapanacak.

AlıntıMücahit tamam
Samsunspor'la ilk kez önceki akşam idmanlara çıkmaya başlayan Mücahit Ceylan'ın beğenildği ifade edildi.

Belçika'da futbol oynayan ve Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da Avusturya kampına katılan savunma oyuncusu, Teknik Direktör Erhan Altın'dan tam not aldı. Hem stoper hem de sol bek mevkiinde görev yapabilen Mücahit'le bir kaç gün içerisinde resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi. Öte yandan denemeye alınan Serhat'ın ise beğenilmediği ifade edildi. 

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/30466/mucahit-tamam/

gazete de mücahit haberi yapılalı neredeyse 1 hafta olmuş,gelişme yok.. idmanlar da yer alıyor mu bu oyuncu.

SSKLA

Alıntı yapılan: Aslankaya - 27 August 2014, 15:33:34
anıl taşdemir ve ali kuleli'yi göndermişti diye hatırlıyorum.ali kuleli sezon başında , anıl taşdemir devre arasında hüseyin kalpar tarafından  takımdan gönderilmişti.

gazete de yazan rakamın doğru olduğuna inanmıyorum.umar bu sene de bizimle beraber olur.4-5 transfer yapacağız dedikten sonra tek bir transfer gerçekleşmedi.gazetelerde forvet oyuncularının ismi geçiyor.forvet ve şu gurbetçi oyuncu mücahite imza attırılacak ve bu defter kapanacak.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/30466/mucahit-tamam/

gazete de mücahit haberi yapılalı neredeyse 1 hafta olmuş,gelişme yok.. idmanlar da yer alıyor mu bu oyuncu.

http://habergazetesi.com.tr/spor/30672/mucahit-imzaliyor/

cgr

Ulan ben geçen gün bi arabada Recep Hun, Umar ve kel bi adam görmüştüm. Bu adamı tanıyorumm diyordum. Meğerse Ankaraspor yöneticisiymiş.

Anlaşılamamış, hatta gergin bi ortam oluşmuş diyorlar.

Kodalak

Sadece Samsunspor

Tisdell iyi topcu. Umara verilen 2 milyonlada iyi bir forvet alincaksa orta sahaya beyin alincaksa neden olmsin diorum suan icin

Shane_Falco

Tamam hadi Ankaraspor'lu yönetciyle görüsürsün de Umar ne geziyor orada. Malzeme bu söyle boyuna posuna bak oyle konusalim mi diyorsun adama ? Sonra futbolcunun kafasi karisti oluyor...

Aslankaya

Mücahit imzayı atıyor

Kırmızı-Beyazlı ekip sol bek ve stoper mevkiini bonservisi elinde bulunan Mücahit Ceylan ile güçlendiriyor

Geçtiğimiz hafta içi Samsunspor ile antrenmanlara çıkan ve Erhan Altın'dan geçer not alan savunma oyuncusu Mücahit Ceylan Kırmızı Beyazlı yönetimle anlaşmaya vardı. Bonservisi elinde bulunan genç oyuncu, Belçika'dan gelerek, önce Gaziantepspor ile antrenmanlara çıktı, beğenilmeyince Samsunspor'un Erzurum kampının ardından Nuri Asan Tesislerinde denenmişti. Başarılı bir futbol sergileyen 23 yaşındaki oyuncu ile bugün resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor. Mücahit Şahin geçtiğimiz akşam oynanan Orduspor ile hazırlık karşılaşmasında da son dakikalarda oyuna girmişti.

27 Ağustos 2014
http://gazetearena.com/mucahit-imzayi-atiyor-6542.html