2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

brigand

Söylediğim zaman kızan bazı arkadaşlar var ama beklentiyi çok yüksek tutmamak gerek. Hem madden hem manen kötü bir sezon başlangıcı. Geçen sezondan beri yaşadıklarımızı diğer takımlar 3-4 sezonda yaşıyorlar. Takım kurgusunun istediğimiz gibi olma şansı sıfır. O yüzden özellikle ligin ilk etabında yüksek beklenti hayal kırıklığına yol açacaktır.

cgr

O kızacak bu kızacak diye takımla ilgili herkesin gördüğü şeyi yazmicaz mı ? Evet bu sene ki hücum hattında Ekigho'yu bile arar durumdayız. Bizde transfer yapılmasını istiyoruz. Evet aynı şeyi düşünüyoruz. Ama transfer yapılamıyorsa (yumurta g.te dayanınca yapılan transferleri de görüyoruz) geçen sezondan daha kötü bir hücum hattına sahibiz.

ask55

geçen sene tüm kritik maçları duran toplarla geçmiştik.
bu seneki hücum hattı geçen seneye göre daha kötüyse vay halimize..
mersin maçından bu yana 3 ay geçti.
emin başkan aday olmaya karar verdiğinde bundan sonra fakir edebiyatı işlemez demiştik.
şimdi başkan çıkıpta para yok demesin ve gereken transferleri yapsın.
bırakıp gitsin diyemiyorum.bu saatten sonra bırakırsa çok daha kötü olur.
gereğini yapsın..

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: brigand - 25 August 2014, 15:01:33
Söylediğim zaman kızan bazı arkadaşlar var ama beklentiyi çok yüksek tutmamak gerek. Hem madden hem manen kötü bir sezon başlangıcı. Geçen sezondan beri yaşadıklarımızı diğer takımlar 3-4 sezonda yaşıyorlar. Takım kurgusunun istediğimiz gibi olma şansı sıfır. O yüzden özellikle ligin ilk etabında yüksek beklenti hayal kırıklığına yol açacaktır.

Hocam bu sorun yıllardan beri gelen sorunumuz zaten.2006'da küme düştüğümüzden beri hep aynı sekildeyiz.Bir anda umutsuz oluyor bir anda şampiyonluk şarkıları söylüyoruz.Bunun sebebi de olaylara hep duygusal yaklasmamiz.Realist bakamiyoruz olaylara sonra psikolojimiz,dengemiz kayıyor.2006 da küme düştükten sonra takım dağılmıştı sezona umutsuz girdik ama üçüncü hafta Elazığspor'u yenince şampiyonluk şarkıları söyledik.Ardından gene tokezledik sonra bir seri yakaladık gene aynı şampiyonluk şarkıları.Devre arası Levent Eris bir sürü para harcatti kesin çıkarız dedik hüsrana uğradık.Ertesi sene Sezgin Gümüş başkan oldu öze döneceğiz dedik umutlandık,çıkarız dedik ama Gbb,Elazığ,Mardin,Malatya maçlarında 4 seri galibiyet almasak küme dusecektik.Ertesi sene bir golle ligde kaldık o sene bile hepimizde bir umut olmuştu sene başında.5 sene sonra süper lige çıktık saçma sapan kadro kurmamiza rağmen hep beklentiyi yüksek tuttuk gene hayal kırıklığı oldu.Ertesi sene Emin başkan aday olmasa kayyuma kalacaktık o kadar sıkıntıya rağmen iki haftada 4 puan aldık,Kartal maçında da 2-0 öne gecince kesin şampiyon oluruz moduna girdik ama gene küme düşmekten son anda yirttik.Bu sene de kötü durumdayız ama en ufak bir kivilcimda havayagiriyoruz.Ben attığım mesajlardan örnek vereyim mesela, bir mesajimda umutsuzluk var içimde ama Timur ve Ahmet Aras haberinden sonra iki orta sahayla vura vura süper lige çıkarız diyorum :) Şimdi forvet yok diye karamsarlık var belki ama ilk iki haftada 6 puan alsak gene şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz.Realist yaklasmamiz gereken bir çok olumsuzluk var ama bir türlü duygusalliktan vazgecemiyoruz.sonunda ya çok seviniyoruz ya da yerle bir oluyoruz

sadece55

Sonuçta taraftarız biz Realist yaklaşmak Profesyonellerin ve Taraftarların işi.Biz bu işten para kazanmıyoruz.Sadece duygularımız için buradayız.

kuzey55

koskoca 3 ayda bir tane forvet bulamamak cidden beceri işi.saygı duymak bi yana artık sıkmaya başladı.bu takımdan umudu olanlara da ayrıca şaşırıyorum.şu haliyle ligdeki hangi rakiple baş edebilir bu takım?

Ollivanders

Geçen sene oynanan hazırlık maçlarında daha kötü performans sergilemiştik ve yine forvetimiz yoktu . Bu durumdan ders alınmadığınızı söylerseniz anlarım . Ama dediğiniz gibi karamsar olacak bir durum yok . Defans hattımızı koruduk . Ortasahamız gecen senekinden daha iyi . Geçen seneki musa sinan umar adil üçlüsünden 2 si takımda musa sinanın yerine de serdar eylik alındı. Bunun yanında da recep niyaz girecek . Sadece iki transfer yapılırsa tehlikeli takım olacağız . Biraz geç kalındı hepsi bu

Her şeyi geçtim de Ekigho Ekigho diye eleştirmek çok saçma geliyor bana. Adam koca senede sadece mersin maçında oynamış , bir asisti yok ama kaçırdığı bir o kadar çok ama biz hala adamı istiyoruz. Ben anlayamıyorum . Haluk'u da alsaydık keşke o da iyi futbolcuydu bence.

Dartagnan

Alıntı yapılan: cgr - 25 August 2014, 15:50:49
O kızacak bu kızacak diye takımla ilgili herkesin gördüğü şeyi yazmicaz mı ? Evet bu sene ki hücum hattında Ekigho'yu bile arar durumdayız. Bizde transfer yapılmasını istiyoruz. Evet aynı şeyi düşünüyoruz. Ama transfer yapılamıyorsa (yumurta g.te dayanınca yapılan transferleri de görüyoruz) geçen sezondan daha kötü bir hücum hattına sahibiz.

Sana yazamazsın dıyen mi oldu cagrı?  Bır sefer yazmayla anlayabılen topluluguz allaha sukur.  Her mesaj da bas bas ağlamanın anlamı yok.  Bızde ıstıyoruz transfer.  Ben de kızıyorum emin abiye.  Ben de acil forvet diyorum ama tak etti artık.  Her gırısımde aynı mesajları gormekten bunalıyor ınsan.

ngonge

Ben sizden farklı düşünüyorum. Kulübün bütçesi belli, yaptığı transferler belli. Bu durumda şu zamana kadar kaliteli bir oyuncu beklememek lazımdı. Serdar ve Recep zaten biraz şans biraz da üstüne düşülerek alınmış oyuncular. Forvet için de tek çaremiz son dakikalarda bir altın yumurta bulmak olabilir. Kulüpte kadroya alınmayan bir adamı artık durumuna göre kiralayacağız, alacağız gibi duruyor.
Zaten çok bir beklentiniz olmaması lazım, Emin Kar'ın son dakika aday olması, Erhan Altın'ın gelmesi iddialı bir takımın kurulma potansiyelini kaldırıyor. Vasat oyuncu alınmasındansa beklemek daha iyi.

Sadece Samsunspor

Serdar deliktas Alanyaspordan ayrilmis. Acil kapmaliyiz ilac olur ilac.

55.hakan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 August 2014, 18:12:14
Serdar deliktas Alanyaspordan ayrilmis. Acil kapmaliyiz ilac olur ilac.
iyi kötü her adama atlayan Ads liler Serdar a da atlamışlar hemen.Bize bırakırlar mı bilmem ama adam gibi forvet istiyorlarsa biraz fazla verip alsınlar şu adamı.

SSKLA

Serdar problemli bir oyuncu bir şehir dışında -hangi şehir hatırlayamadım- top oynamıyormuş yani futbolla ilgilenmiyormuş zamanında burada yazılmıştı ama şu an pek hatırlayamıyorum hangi şehir.

Ayberk

Serdar hep antepteydi ama bahsettiğin oyuncu o mu bilmem berkay

SSKLA

Alıntı yapılan: Ayberk - 25 August 2014, 18:39:32
Serdar hep antepteydi ama bahsettiğin oyuncu o mu bilmem berkay

Biliyorum hep antepte olduğunu hatta yanılmıyorsam fatih abi demişti ama tamda net hatırlamıyorum her şey olabilir :)

Jnr.Serkan

Sizin abi kardes iliskinize hayranim : )

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi