Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lato

Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 14 July 2014, 18:10:08
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene bu işe yönetim girmek istedi ama maliyeti yüksek olduğu için vazgeçti. Üretici firma da 50-100 adet vs gibi siparişleri kabul etmez. 300-400 adetten aşağı olan siparişlere bu firmalar girmez. Yönetim yaptırmış olsaydı, 100 TL'den aşağı satmazdı diye tahmin ediyorum. Birçok kişi pahalı alamayız diyecekti. Bu işte yönetimin elinde patlayacaktı.

Ben alırken satan eleman da aynen öyle söyledi. Store'da 100 liradan satarız denilmiş. Pahalı olur alamayan olur biz 75'e satalım parayı verelim demişler. Belki de sorun burdan çıkmış olabilir.

Sadece Samsunspor

ts halilodzic midir nedir ona aylik 140.000 euro verecekmis  ???

GurbetciFanatik

Sealm arkadaslar bir sorum olacak size .

Digitürk Play var internetden izleniyor. Yaninda Airties 7200 kutusu veriyorlar.

Canak takma imkanin yok bu kutuda 80 kanal var.  Lig Tv 1-3    Trt Hd    TRT Spor   Atv Hd   Star Hd  Show Hd f elan filan.

Hic kullanan oldumu görüntü nasil .

King1965

15 July 2014, 03:04:09 #41253 Son düzenlenme: 15 July 2014, 03:08:21 King1965
Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 15 July 2014, 00:47:32
Sealm arkadaslar bir sorum olacak size .

Digitürk Play var internetden izleniyor. Yaninda Airties 7200 kutusu veriyorlar.

Canak takma imkanin yok bu kutuda 80 kanal var.  Lig Tv 1-3    Trt Hd    TRT Spor   Atv Hd   Star Hd  Show Hd f elan filan.

Hic kullanan oldumu görüntü nasil .

goruntu 1200 Kbps ' ye kadar var abı, Cam gibi görüntüsü oluyor İptv box mu ne verirler yanında kutu Internetın hızlı ıse sıkıntısız cam gibi izlersin İsviçrede bir tanıdığım bu şekilde izliyor. Fiyatı ne kadar bilmyiorum şuan.

ayrıca abi , Bilirsin Mac yayınlarında Ekrana Digiturk kod sokuyor. Sağda solda ortada 10 dk 15 dk da bır fılan koyar.

Sadece Samsunspor

Ekigho gittigi ulkesinde Samsunspor takimi kurmus Samsunspor armalari var formalarda ama telden girdigim icin fotoyu atamiyorum biri paylassin.

özkan

Akyol

Sonra Ekigho şöyle böyle... Helal sana çitlembik  >l<

Ertuğrul Sağlam

Ercument Coskundere Sakaryaspor'un hocasi olmus. Basarilar diliyorum kendisine.

eprianu

Şirinler Grubu Facebook üzerinden on maddelik açıklama yapmış. Çok ağır ithamlar ve büyük iddialar var. Musa Aydın ve  Zafer'in de yakında gideceğini söylüyorlar yani iddia ediyorlar. Ibrahim Ersöz'ü de yönetime kendileri koymuşlar. Bir sürü iddia var ortada. Hayırdır inşallah

yavuzselim

2011 yılı Dünya üniversite oyunları için Erzurumda yapılan kayak atlama kuleleri heyelan nedeniyle çökmüş üzücü bir durum ama sevindirici olan ise trabzonsporun yeni stadını yapan firmayla bu kuleleri yapan firma aynı firma trabzon stadını dolgu üzerine yapan firma burdada bi güzellik yapsada o stadda yıkılsa :)

YaşarDoğu

Resmi siteye şu fotoyu koymanın  amacı ne?

sadece55

Abi Beşiktaş taraftarı da arada ziyarete gelir ne olcak :) Önemli olan Staddaki fotolarda olmasın

maraton

Ankaraspor isim değiştirmiş.. Mavi leoparlar olmuş mavi toplar amblemlerine bakılırsa !

King1965

Samsunsporlu Nevresimler Tekrar Satışta,
Samsunspor Kulübüyle anlaşmalar sağlanmış . 5000 TL Bağış yapılmış ve üretim izni belgesi alınmış.

yirmiuc

700 tane icin 5000tl.
1 tanesi icin 7,14 tl alacak samsunspor.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2