Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

seyf55

Sizin adeletinizi yöneticiliğinizi ayrımcılığınızı ramazan ramazan orucu zedeleyeceğim bunlar yüzünden

Levent ÖCAL

Yine kurtardılar fenerbahçelerini galatasaraylarını :x((

Ertuğrul Sağlam

08 July 2014, 16:02:56 #41207 Son düzenlenme: 08 July 2014, 16:37:52 Ertuðrul Saðlam
Federasyona boşuna kızmayın ceza aldığımız süreçte hakkımızı arayamayan yönetimdir tek suçlu.

Şike yaptığı tüm kamuoyunca kesin kabul edilen fenerbahçe hakkını aramadığı mecra kalmadı ama federasyon başkanı dahil herkesin haksız bir ceza olduğunu beyan ettiği bir duruma yönetimimiz; taraftarımıza verilen bu ceza'ya sesini çıkaramadı.  >:(

jean

Emin baskan her yere basvurduk dedi ona ragmen yinede hakkimizi aramadilar demenin anlami yok

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: jean - 08 July 2014, 16:32:57
Emin baskan her yere basvurduk dedi ona ragmen yinede hakkimizi aramadilar demenin anlami yok
Bir yerlere başvurmak hakkını aramak değildir. Hak aramak haklılığını ispatlayıp hakkını alıncaya kadar devam edecek bir süreçtir.

eprianu

08 July 2014, 17:03:46 #41210 Son düzenlenme: 08 July 2014, 17:09:42 eprianu
Galatasaray basket takımı kendilerine birkaç kez üst üste haksızlık yapıldığını düşündü ve
maça çıkmadı. Gerekirse maça bile çıkmama kararı alabilirdik. Adamlar kaybetmemiz için her şeyi
tezgahladılar zaten. Ayrıca Bakan Çağatay Kılıç da üstüne düşeni yapmadı. Bakan emir verecek
TFF "uygulamıyorum" diyecek. Hikaye anlatıyorlar bize. Tüm siyasiler izledi dönen tezgahları..

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: eprianu - 08 July 2014, 17:03:46
Tüm siyasiler izledi dönen tezgahları..

Tüm siyasiler izlemekten çok yönettiler bence bu tezgahı.

Sadece Samsunspor

Zaten tupcu soylemisti taa bizim mactan once. fb gs macini kapsamayacak super kupa oldugu icin demsti. Simdi komple kldrmslar sasirmadim.

Ertuğrul Sağlam

Suan kapalı tribünde koltuklar tamamen tesadüf! olarak bu bezlerle kapatılmış.

yilmazselcuk55

Bu kombine olayını biri bana anlatabilir mi ?

Gecen sene ki gibi klüpten mi alıcaz kombineyi yoksa paso lig sitesinden mi ?

orhan

Stadyum gişelerinden passolig alır gibi alıyoruz.Passolig kartına kombineleri yüklüyorlar.Maraton 150tl +10tl hizmet bedeli + 15tl Kart ücreti toplam 175Tl Taksit oluyor.

eprianu

15 TL'lik kart ücreti sanırım bankaya gidiyor.
10 TL hizmet bedeli kime gidiyor biliyor musunuz hocam? Kulübe mi bankaya mı?

beşnumara

15 tlnin 7.95i kulübe geri kalani passolige gider. Kartı eve isterseniz kurye ücreti kuryeye gider :)

Musti

İbrahim Ersöz ve Çorlu Ticaret Borsası, Aşevi´nde İftar Verdi

Ersöz: 'haramzadelere geçit yok'

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ersöz, Malatyaspor konusunun Samsunspor için bir emsal olduğunu belirterek, Samsunspor üzerinden haksız getiri sağlayanların peşini bırakmayacağını söyledi.

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ersöz ve Erol Aslan, basın mensupları ile iftarda bir araya geldi.

İftar ertesi konuşan Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ersöz, 'Samsunspor yönetimini çabalarını takip ediyorum. Bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. İnşaallah arzu ettiğimiz transferleri namına getirirler. Tabi bunlar kaynak meselesidir. Dilerim Samsun halkı ve Samsunspor sevdalıları da Samsun'un mevcut yönetimine takviye verirler. Bize düşen bir misyon olursa bizde elimizden geleni yapmaya çalışacağız' dedi.

'HARAMZADELERE GEÇİT YOK'

Malatyaspor'da 'Dernekler Kanununa Muhalefet, Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma' iddiasıyla ilgili olarak açılan kamu davasının Samsunspor için de emsal teşkil ettiğinin altını çizen Ersöz, 'Samsunluların çimentosu olmaya hüküm verdim. Benim hiçbir hesabım yok. Cenabı Allah'tan istediğim bu takımın çimentosu olmak. Önce barışı sağlamaktır. Malatyaspor'un konusu emsaldir. Samsunspor'un bir kuruşunu yiyen haramzadelerin de gırtlağına düğümleyeceğim. Haramzadelere geçit yok. Burada negatiflik bir şey varsa bunu ortaya çıkartmak hepimizin borcudur. Bunu yönetimdeki arkadaşlara da ilettim. Geriye dönük hesaplaşmak zorundayız. Bu konuda Samsun ve Samsunsporluların vicdanının rahatlatılması gerekiyor. Bu da bize düşen görevdir. Ben bir sefere çıktım, gayretimi gösteriyorum zafer de Allah'tan. Samsun'a ve Samsunsporlulara çimento olacağım' diye konuştu.

samsunum

az önce bafra da  hafif şiddetli sallandık. Hafif olmasına rağmen yinede korkutucu bir şey rabbim korusun. 3.4 şiddetindeymiş