Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

Alıntı yapılan: beşnumara - 14 July 2014, 12:19:50
Kulüpte kimle anlasmis da sonradan bunlar yaşanmış? Demek ki kulüpten gercek bir yetkiliyle anlasmamis. Anlaşmaya dair belge alsaydi kimse kimseye bir şey yapamazdi.

Kulüpten Üretim İzni için BeLge alındı. Emin Kar İmzalı Bir belge ellerinde mevcut. Ancak Satış izni için Kulüple ilgili problem yaşadılr

Samsunspor Nevresim Takımı Çıkıyor - SamsunsporTv

videonun ilerleyen kısımlarında üretim izni belgesi gösteriliyor.

beşnumara

O zaman niye satış durduruluyor belge varsa kimse kimseye bir şey diyemez.

##kdc##

Kulüp yorgandan gelecek 5 liraya mi kaldı. Parça başı 5 lira pay verecekmiş kulübe. Öyle şey mi olur?? Iyi olmuş iptal olduğu..

WT19i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

King1965

Alıntı yapılan: ##kdc## - 14 July 2014, 12:58:20
Kulüp yorgandan gelecek 5 liraya mi kaldı. Parça başı 5 lira pay verecekmiş kulübe. Öyle şey mi olur?? Iyi olmuş iptal olduğu..

WT19i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

500 Adet için 2500 Tl para

Kulüb taş atıp kolu yorulmuyor. İnsanlar istese korsan ürün de çıkarıp satabilirlerdi. İzinle uğraşmazlar insanlara el altından dağıtabilirlerdi.  Karşı taraf sanki çok para mı kazanıyor sanıyorsun hocam, Kulübümüz bunu satışa koysa doğru kendisi 100 TL ' den satardı. Ama anlaşma yapılmış yani  kimse izinsiz bir işe kalkışmamış. Adamların mağazasının adresi belli gidip görüşebilirsiniz . Maliyeti 20-30 tl değil ki bu meletin. Vallahi Taraftarlarımız memnunlar bende memnunum aldım bir ürün oradan

beşnumara

King1965
Samsunsportv.net ve bu ürünlerle ilgili bağın nedir?
Hiçbir artniyet yok sadece soruyorum.

King1965

Alıntı yapılan: beşnumara - 14 July 2014, 14:12:28
King1965
Samsunsportv.net ve bu ürünlerle ilgili bağın nedir?
Hiçbir artniyet yok sadece soruyorum.

Sorabilirsin usta, Ben Samsunsportv.net sitesinde bir tane reklam vs banner hiç bir şey yok yanı 1 kurus dahi kazanmadım. Bu ürünler için ise Aytaç Aytekin yani kamer mobilyanın sahıbı ıle ınternet üzerinde tanısmıstım . Ben sadece Kanal S üzerinde yayınlanan programın kaydını çektim o kadar. Ürünü tanıtmak için ne bir kârım olabilir. Keşke herkes yararlı birşeyler çıkartıp yayınlatsa .

Edit; Site ye reklam vs vermediler. Zaten Kanal S ' ye reklam vermişler Stüdya da 2 kez ürün tanıtımı yapıldı.

##kdc##

2500 TL kulübe verilecek, kendileri ne kadar kazanacak??

2500 TL için kulüp ismini neden kullandırtsın??

Hiçbir esnaf 65 TL'e mal ettiği ürünü 5 lira kar ile satmaz.

beşnumara

Alıntı yapılan: King1965 - 14 July 2014, 14:16:04
Sorabilirsin usta, Ben Samsunsportv.net sitesinde bir tane reklam vs banner hiç bir şey yok yanı 1 kurus dahi kazanmadım. Bu ürünler için ise Aytaç Aytekin yani kamer mobilyanın sahıbı ıle ınternet üzerinde tanısmıstım . Ben sadece Kanal S üzerinde yayınlanan programın kaydını çektim o kadar. Ürünü tanıtmak için ne bir kârım olabilir. Keşke herkes yararlı birşeyler çıkartıp yayınlatsa .

Edit; Site ye reklam vs vermediler. Zaten Kanal S ' ye reklam vermişler Stüdya da 2 kez ürün tanıtımı yapıldı.

Teşekkürler...

King1965

Alıntı yapılan: ##kdc## - 14 July 2014, 14:21:32
2500 TL kulübe verilecek, kendileri ne kadar kazanacak??

2500 TL için kulüp ismini neden kullandırtsın??

Hiçbir esnaf 65 TL'e mal ettiği ürünü 5 lira kar ile satmaz.

hocam ben adamların Muhasebeciliğini yapmıyorum senın bıldıgın kadarını bılıyorum . Fırmalara sorabilirsiniz ne kadara yapıyorlar bi arastır bence. Kulübün 5 TL ye ihtiyacımı var demişssin Storede satılan bazı ufak tefek ürünlerde kulüp ne kadar kazanıyor örneğin bir Striker , anahtarlık bardak bunlardan kulüb 100 TL mi kazanıyor ürün basına ? Kulübümüz için ufak tefek her paraya ihtiyac vardır. Adamlar illegal yasa dışı iş yapmıyor Yönetimle masaya oturuyor izin belgesi alıyor. Kızacaksan adamlara değilde başkana kız o zaman neden izin veriyorsun de. EMİN KAR İMZALI ÜRÜN İZİN BELGESİ VAR.

beşnumara

Biz de diyoruz ki emin kar imzalı izin belgesi alanı bir Allahin kulu engelleyemez.

King1965

@besnumara ürün için izin belgesi alınmış ancak satış izni belgesi vermediklerinden engelleniyor

Bu işler biraz karışık ürünü çıkartanlar .https://www.facebook.com/pages/KAMER-MOB%C4%B0LYA/211767565525755 bu face adresınden yazarlar açıklama yı duyuruyu.

özkan

En uygunu,gidersin kardeşim ilgili tekstil firmasına madem bağlantın var yaptırır store koyarsın ürünü hesabınıda orada kapatırsın aha maliyeti aha satış fiyatı dersin.kalan para komple klübe kalır.merde görülüş şahısların iş yapıp klübe komisyon verdiği.

King1965

usta ben bu konuda fazla konusmım artık cebıme gıren cıkan bırsey yok . ben 75 tl verıp aldım evımde duruyor. Ilgılı sahıslara ınternet uzerınden ulasıp gorusebılırsınız sadece fıkırleırmı yazdım buraya hayırlı ramazanlar..

lato

Adamlar kulübe hiç bir yük olmadan bir iş yapmış. Ben de aldım gayette güzel yapmışlar. 1 TL'ye ihtiyacı olduğu söylenen kulüp için 2500 liraya adını kullandırmaz diyorsunuz. Önceki senelerde puf koltuk muhabbeti olmuştu. Maliyeti fazla diye çıkarılmaktan vazgeçilmişti. Sırf sebep buysa para yok bir kuruşa ihtiyacımız var diye ortalıkta gezmeyecek yönetim. Parasını geçtim(zaten atla deve değil) taraftarın yıllardır istediği, beklediği bir ürün. Üretim için izin vermişsin. Satışta niye sıkıntı çıkarıyorsun.

Ellibeş Numara

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene bu işe yönetim girmek istedi ama maliyeti yüksek olduğu için vazgeçti. Üretici firma da 50-100 adet vs gibi siparişleri kabul etmez. 300-400 adetten aşağı olan siparişlere bu firmalar girmez. Yönetim yaptırmış olsaydı, 100 TL'den aşağı satmazdı diye tahmin ediyorum. Birçok kişi pahalı alamayız diyecekti. Bu işte yönetimin elinde patlayacaktı.