Kalpar gitmeli mi kalmalı mı?

Başlatan Nuri Asan, 19 May 2014, 12:19:07

« önceki - sonraki »

aniltorener

Kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntıları da değerlendirerek bu soruya cevap vermek gerekir diye düşünüyorum . Futbolculara 9 totalde 29 trilyon borcumuz var. Kulübü sıkıntılı günlerin beklediği açık . büyük ihtimalle seneye lige çıkmak bir yana play-off bile hayal gibi gözüküyor. Takımdan gidecek futbolcular ise cabası . Bu saatten sonra kalparı yollayıp başka hoca almak kumardır. Oynattığı futbolu ya da mantalitesini beğenmiyor olabilirsiniz ama kalpar kesinlikle ligi tanıyan bir hoca.
kulübümüzün birinci önceliği ptt 1.lig de kalmak olmalı bunu da kalparın başaracağını düşünüyorum

lato

Kalpar'ın oyuncu seçme, değiştirme, taktik verme vs. konularda yetersiz olduğu net. Ama bir şekilde adam takıma Play Off finali oynattı. Taraftarın desteği olmadan gelmezdi ama bir şekilde takımı buraya çıkarttık. Eldeki kadroyla daha iyisi yapılabilirdi. Ama bu mantıkla bakacak olursak Mersin'in Mehmet Yıldız, Ben Yahia, Ali Tandoğan gibi süper ligde her kulüpte oynayacak futbolcularla ilk ikiden çıkması gerekirdi. Yani öyle ya da böyle sene başında zor ama Play Off'a kalsa yeter dediğimiz takım final oynadı. Şansımız yaver gitse belki de Süper Lig'de olacaktık. Oynadığımız lig PTT 1. Lig ve Kalpar malesef bu ligde isim yapmış bir hoca. Hiç birşey yapmasa da ismiyle futbolcuların saygısını kazanabilecek bir hoca. Eldeki kadro büyük ölçüde tutulursa takımı tanıyan Kalpar da kalmalı derim.
    Bu arada yönetimi futbolcu seçimi konusunda da kutlamak gerekir. Yabancılardan nasıl oynayacak diye merak ettiğimiz Adiloviç ve Umar çok maç kazandırdı. Bugün bıraksak herkes kuyruk olur almak için. Yerlilerden de ABS olsun hep eleştirdiğimiz Taha olsun, Fatih Kılıçkaya olsun gözle görülür sağlam performans gösterdiler. Yönetim devam etsin, kadro korunmaya çalışılsın ve Kalpar'la yarım kalan iş bitirilsin.(Tabi daha iyisini getiremiyorsak)

beşnumara

Kalpar out oyuncularla kavga etmeyecek aksine oyuncusunu kazanacak alt yapıdan çıkanlara şans verecek hoca in ;)
Serkan Çalık,Turgay ve ozan'ın oynayacağı oyunu altyapıdan bir sürü oyuncu oynar. Bu adamlara verilen paralara yazık. Tabii bu konuda ilk iş yönetimde bitiyor. Bu adamlara yol vereceksin ki Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayacaksin.

lato

Alıntı yapılan: beşnumara - 21 May 2014, 20:57:17
Kalpar out oyuncularla kavga etmeyecek aksine oyuncusunu kazanacak alt yapıdan çıkanlara şans verecek hoca in ;)
Serkan Çalık,Turgay ve ozan'ın oynayacağı oyunu altyapıdan bir sürü oyuncu oynar. Bu adamlara verilen paralara yazık. Tabii bu konuda ilk iş yönetimde bitiyor. Bu adamlara yol vereceksin ki Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayacaksin.

Kalpar'la devam edilecekse de dediğin gibi bu adamları şutlayıp Kalpar'ın fantezilerini azaltmamız gerekir

Duško Milinković

Kalpar gitsin artık.Daha dinamik,genç insanlar gelsin. 1980'lerin futbolu ile olmuyor.

istanbuldan

Favorim Erhan Altın ve ekibi. Özellikle yardımcısı Taner Gülleri geleceği olan antrenörler. Sir Kalpar giderse o gelmeli.

beşnumara

Bu sene antalya ankara ve Altınordu en büyük favoridir. Ordu Elazığ adana takımları fiss. Erken davranirsak diğer favori biz oluruz.

sadece55

Kayseri de yarışın içinde olur diye düşünüyorum.Ayrıca Altınordu çok genç bir kadro bu Ligte eski örneklere bakılırsa tecrübeli kadrolar daha çok iş yapıor.

beşnumara

Altınordu örneği geçmişte Gençlerbirliği oftaş vardı çıktı hacettepe olduydu. Cavcav genç yetenekleri oynatarak diğer takımını çıkarmıştı. Altınordu çıkamasa da baya zorlar.
Neyse başlık kalpar gitmeli mi kalmalı mı :) başlığı.  Kalpar get out olmalı ;)

lato

Cihat ARSLAN bizim profile uygun. Hem hırslı bir adam hem de gençleri değerlendirmeyi seven bir adam. Ama o da hazır kadroyla reklam yaptı. Gelir mi bilmem

sadece55

Ya Kalpar Devam etmeli yada Süpriz genç karizma yaratabilecek bir isim gelmeli.

eprianu

Erhan Altın'a bir şans daha verilebilir. Elindeki kadro 2. ligde bile iş yapmazdı o dönem.
Ama buna rağmen çok iyi mücadele ediyorduk. Neden olmasın?

south_london

Bu saatten sonra Samsunsporun kurtuluşu kendi çocuklarındadır. Kalpar'da gençlere hiç şans vermeyen biri olarak bu takımın başında artık kalmamalıdır.

Ellibeş Numara

Bu sezon Kayserispor ve Ankaraspor ilk 2 için favori takımlar. Elazığ ve antalya borç batağındalar, onlar hemen toparlanamaz. Şutlanması gereken 5-6 topçu var. Boş yere para verdik bunlara. Mevcut sıkıntılı günlerde bizim derdimizi dert edinecek Samsunlu Erhan Altın var. Geçen sezonun ilk devresinde takımımızı o çalıştırdı. Çok beraberlik aldık ama müthiş hücum futbolu oynattı. Onun döneminde zevk almadan izlemediğim bir maç hatırlamıyorum. Ayrıca erhan hoca getirilirse göreve, alt yapıdan birçok oyuncuya forma şansı verir.

havzalı55

Kalpar'a yazık olmamalı bence. Bu takımı bu sene kafaya oynatabilecek tek teknik adam benim gözümde