Kalpar gitmeli mi kalmalı mı?

Başlatan Nuri Asan, 19 May 2014, 12:19:07

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: nomak55 - 20 May 2014, 10:02:54
Beyler formül net kalpar kalsın orta sahaya iyi bir oyun kurucu forvete abdülkadir Erdem Şen' de gitti onun yerine de iyi bir orta saha adnan musa yedek olsun defans hattı fena değil kanatlarımızda idare eder bu şekilde olursa en kötü yine play off oynaırz forvete karşıyakadaki ars ta olabilir enteresan bi adam tam kalparın istediği forvet tipi aslında

Abdülkadir'in arkasına Sneijder gelsin. O olmazsa en kötü Anıl'ı alalım. Abdülkadir ve Drogba ikilisi iş yapar asıl Drogba tam kalparın istediği tip bir adam. Defansa giden olursa ikna edilip Puyol 1 sezon daha oynatılmalı. Böyle direk ilk 2'den çıkarız.
Yazarken ne kadar kolay, güzel oluyor diye deneyeyim dedim. Çok tatlı geldi...

Var olan 20-30 küsür trilyon borcuda kim öderse öder artık. Tahtayıda biri açtırır herhalde onlarıda biz düşünecek değiliz yahu.

ult55ras

kalmalı diyenleri anlayamıyorum. kalpar zihniyetinin başarıya ulaşması için geniş ve sağlam bi kadroıya ihtiyaç var. 3 yıl önce çıktığımız seneki gibi, kadroyu sağlayamazsanız kadronun yapsına göre ligi bitirirsiniz. kalpar göztepede niye bişey yapamadı ? bizim de maddi durumuz ortada. kusura bakmayında bir hakan kutlu bile değil yani kalpar.

SametYılmaz55

Sene başında bu kadarını kimse beklemiyordu eyvallah ama bu durum Kalpar'ı başarılı kılmaz.ligden düşen 4 takımın 3 tanesine puan kaybettik.Mersin maçında 3-0 dan kaybettik,Balikesir maçında rakip 10 kişi kalmış 1-0 öndeyiz beraberliği zor kurtardık,Ankara deplasmanında hem sayı hem performans olarak son yılların en sağlam deplasmanını yaptık gene beraberliğe yattı,3-3 luk Mersin maçında ne zaman takımı kapadık gol yedik,son olarak final maçı işte.Saha dışında gelişen olayları hepimiz biliyoruz fakat Mersin'i kapanarak,topu onlara bırakarak yenemezsin.bunu oynanan iki maçta görmüş olması gerekirdi.Mersin'e topu bıraktığımız iki maçta 8 gol yedik.bunu çözemeyen hoca zaten bıraksın yane.ayrıca kimse kusura bakmasın kadromuz öyle dar falan da değildi.Kalpar gençleri yiyerek kendisi daralttı kadroyu.Doğan,Kemal,Ercan hatta Canberk...Seneye şartlar ne olur nasıl olur bilemem ama en ufak bir başarısızlıkta Kalpar zaten burada sıkıntılar var,çok zor şartlar altında mücadele ediyoruz ,bu bile başarıdır tarzında konuşmaya başlayacak.ilk fırsatta basacak istifayı zaten.o yüzden başka biriyle anlaşmamız bizim için daha iyi olacaktır

lato

Alıntı yapılan: ult55ras - 20 May 2014, 10:24:30
kalmalı diyenleri anlayamıyorum. kalpar zihniyetinin başarıya ulaşması için geniş ve sağlam bi kadroıya ihtiyaç var. 3 yıl önce çıktığımız seneki gibi, kadroyu sağlayamazsanız kadronun yapsına göre ligi bitirirsiniz. kalpar göztepede niye bişey yapamadı ? bizim de maddi durumuz ortada. kusura bakmayında bir hakan kutlu bile değil yani kalpar.

Kalpar'ın yerine kimi getirebilirsin? Kalpar teknik direktör değil ama bir şekilde şansı tutuyor. Kalırsa takımdaki sıkıntıları yakından bilen biri olarak kalacak. Kalpar'dan daha iyisini getiremedikten sonra kalmalı takımın başında. Gerçi biz konuşuyoruz ama adam sayemizde yine isim yaptı. Gitme ihtimali yüksek.

cembaba

Bence şanslıydı o kadar. Ayrıca oyuncu grubu gerçekten yürekten oynadı. Çıksaydık eğer takım azmi ve başarısı ile çıkacaktık. Ben olsam zaten paramız yok. Kemal Özdeş i getirirdim. Hiç değilse gençleri çok seven bir hoca. Şehrimize de çok rahat ayak uydurabileceğini düşünüyorum. Tabi bunları konuşmak için çok erken. Yönetim devam etmeyecek çok büyük bir ihtimalle.

onur özgen

celebi

ne bekleniyordu zaten öyle olacaktı. üzmeyin kendinizi.

yavuzselim

Samsunsporumuzun bu sene buralara gelmesindeki en büyük güç taraftardır taraftar olmayınca Hüseyin Kalparın varlığı yokluğu fark etmiyor

Uğur Yıldız

Herşeyi geçtim teknik,taktik yada başka şeyler. Erdem Şen'i takım sezonun ikinci yarısı orta sahada çok aradı. Onun karaktersizliği felan onları da geçtim. Elimizde alt yapımızdan çıkan Doğan Erdoğan'ı nasıl harcadığını hepimiz gördük. Ne olursa olsun futbol anlamında Doğan kazanılsaydı ne Erdem'in yokluğu ne de Adnan'ın futbol anlamında yetersizliğini düşünmezdik. Hem de elimizde yetişmiş bir oyuncumuz olurdu. Bu bile gitmesi için yeterli bence.

Ellibeş Numara

Birçok arkadaşımız kalpar giderse, uğur tütüneker gelsin yazmış ama işin maddiyat yönünü bilmeden yazmışlar heralde. Uğur tütüneker ve ekibi, Kalpar ve ekibinden daha pahalı. Şuanki şartlarda gelmesi mümkün bile değil zaten. Bizim şuanki teknik ekibe ve futbolcularımıza hala borcumuz olduğunu unutmayın.

celebi

Uğur tütüneker kalpar gibi paracı değil

celebi

cakir55

Uğur süper ligde piyasa yaptı bank asyaya gelmez daha.

cezayir55

erkan hoca veya cihat hoca bence bize uygun hocalar

samsunsporlu1994

Huseyin Kalpar elindeki kadro cok iyi olmamasina ragmen basarili bir sezon gecirmis Samsunspor'a Play-off oynatmistir. Ancak oynattigi futbol goze hos gelmiyor. Ankaradaki Ankaraspor play off macindaki futbol en basit ornegi. Bence Huseyin kalparla yollar ayrilmali. Kongrede baskan adayi cikacak mi bilmiyorum ama olurda yeni bir yonetim secilirse kesinlikle takimin basina Cihat Hoca getirilmeli.