Kalpar gitmeli mi kalmalı mı?

Başlatan Nuri Asan, 19 May 2014, 12:19:07

« önceki - sonraki »

ngonge

Bu arada şu haberde ara metinde Mersin'e gitmeden önce Yılmaz Vural bizden teklif aldığını yazmış.

Sezona Mersin İdmanyurdu ile başlayan Hakan Kutlu'nun görevden ayrılmasıyla bir ilgisinin olmadığını savunan Vural, "Herkesin başarılı diye nitelediği hoca, takımı ligden düşüren isimdir. Hocanın gitmesine benim neden olduğumu mu düşünüyorlar bilmiyorum. Durumu ortada olan bir takıma yardım etmeye gittim. Boluspor, Şanlıurfaspor ve Samsunspor'dan teklif almama rağmen yaklaşımdan dolayı kabul ettiğim bir görevde konuşulanlar saçma sapan. Zor durumda olan Mersin İdmanyurdu'nun teklifini başkanın bir sözüyle kabul ettim. 'Bu kulübün anahtarını size verelim ve bizi kurtarın aksi takdirde kulübün kapısına kilit vurmak zorunda kalırız' denince ben de bu büyük teveccüh sonrasında göreve geldim" ifadelerini kullandı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25516864

Bizim aslında anahtarı Yılmaz Vural'a vermemiz lazım. Para önemli değil diyor, eğer öyleyse gelsin buyursun.

eprianu

Eğer benim tanıdığım Yılmaz Vural sırf dövmek için zamanında Effa'yı oyundan çıkardı ise
bizim Ekigho günde üç öğün dayak yer Yılmaz Vural'dan :)

Yılmaz Vural Efsanesi ( Tüm hareketleri )

muzaffer4

Bir öncrki sezon ptt olup da play off a kalan tek takumiz :--*

ngonge

Alıntı yapılan: cezayir55 - 20 May 2014, 21:34:35
erkan hoca veya cihat hoca bence bize uygun hocalar

Erkan Sözeri mi? Gerçekten ilk yarı çok iyiydi ama sonra ne oldu da takımı çok pasifleşti.
Cihat Arslan'ın gelmesi mümkün görünmüyor. O kadro ile daha başarılı olabilirdi hem.
Bir arkadaşın yazdığı gibi Kemal Özdeş olabilir, ya da neden ümit vaadeden bir yardımcı antrenöre şans vermeyelim? İsmet Taşdemir neden olmasın?

Ellibeş Numara

Haftasonu'na kadar emin başkanın, kongre kararı alıp almayacağı belli olacak. Bir duyum aldım. Emin kar başkanlığa devam etse bile, önümüzdeki sezon kalpar ile yola devam edilmeyeceği yönünde. Yani kalpar gidici. Şuan memleketindeymiş.

Nuri Asan

yılmaz vural bize gelirse yapacağı ilk işi söylemem gerekiyor. hemen buradan üyelik açar ve sitede yazar. ozellikle de mac arifesinde. bu tür gaza getirmeler çok hoşuna gider.

yilmaz Vural a karşı içimde garip bir duygu var. kizsam kizamiyorum sevsem sevemiyorum. gelmesi iyi olur mu bilmem ama kalpar giderse gelebilecek en mantıklı isimlerden bir tanesidir. heyecan yapar. gerci fazla heyecanı kaldıracak gücümüz yok ama degisik bir hava katar.

kalpara gelince neredeyse mucize yaratiyordu. tamam haybeye gidrn puanlarimiz oldu ama kalpar olmasa idi bence bu kadar bile puan toplayamazdik ve gecen sene son hafta ligde kaldığımız gibi bu sene de bir benzeri olurdu.

istikrar icin kalpar ile devam edilmeli. daha önce şampiyon yapti ve bu sene direkten döndü.  yeni teknik adam gelse şehri ve bizi taniyana kadar istifa etmis olur. kalparin elinde bu artısı var ve aramızda garip bir bag oluştu.  

cezayir55

21 May 2014, 07:14:49 #81 Son düzenlenme: 21 May 2014, 07:19:23 cezayir55
bizim için en ideal hoca erkan sözeri hem genç hem sistemli oynatıyor hem de efendi bir kişilik  gelirken yanında salihi,anılı,ziyayı getirse   yeter başka transfer yapmasakta olur

beşnumara

Kalpar kazanmak istediği oyuncuyu çok iyi kazandı kaybetmek istediğini ise çok rahat harcadı. Adam tuttu kayırmacilik yaptı.
Kemal özdeş gibi gençlere değer veren hocamız olsaydı kemali dogani ercani canberki mehmet yilmazi kazanmak için her şeyi yapardı kazanirdi ve bugün o oyunculara milyonlar teklif edilir belki de kulüp önünü görürdü altyapidaki diğer oyunculara da çok iyi örnek olurdu. Kalpar tecrübe dedi garanticiyim dedi murat Akyüzü oynatti canberki tercih etmedi turgayi oynatti doğanın kemalin yüzüne bakmadı. Artık bizden uzak olsun.

özkan

Kalpar kadar karaktersizini görmedim.Bir ortamda resmen bilerek takımı playofa oynattığı söyledi.söylemiş demiyorum bakın söyledi diyorum.hala bu hocayı takımda tutarlarsa diyecekde bişey yok.ayrıca turgay adnan s.çalık kalpar ilişkisini bitirmeniz lazım.

GökhanÇağlar

sadece55

Alıntı yapılan: beşnumara - 21 May 2014, 12:33:28
Kalpar kazanmak istediği oyuncuyu çok iyi kazandı kaybetmek istediğini ise çok rahat harcadı. Adam tuttu kayırmacilik yaptı.
Kemal özdeş gibi gençlere değer veren hocamız olsaydı kemali dogani ercani canberki mehmet yilmazi kazanmak için her şeyi yapardı kazanirdi ve bugün o oyunculara milyonlar teklif edilir belki de kulüp önünü görürdü altyapidaki diğer oyunculara da çok iyi örnek olurdu. Kalpar tecrübe dedi garanticiyim dedi murat Akyüzü oynatti canberki tercih etmedi turgayi oynatti doğanın kemalin yüzüne bakmadı. Artık bizden uzak olsun.

Bence gençlerimizi çok büyütüyoruz.Canberk bile öyle müthiş bir çıkış yaşayamadı.

beşnumara

Bu ligi değerlendirmeliydik bu oyuncuları bu ligde de kullanamiyorsak nerde şans vereceğiz? Serkan Çalık'a vereceği süreyi ve parayı mehmet yilmaza turgaya vereceğin süreyi ve parayı doğan ve kemale verebilirdi

Shane_Falco

Canberk gibi genç oyuncular bu ligde yok denecek kadar az. Denizli'de büyük genç yetenek diye bir cacık olmayacak Şevki, mevki diye adamlar oynuyor. Bolu'daki Emre Kılınç ve bizim Canberk bu ligdeki en iyi genç oyuncular. Kaybetmemek gerek.

orhan

Yusuf şimşek,erkan sözeri,veya buna benzer genç hocaları takımın başına getirmeliyiz. final maçından sonra yaptığı konuşmalardan sonra Tanju nunda kulüp içerisinde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.Tarafsız kalması gereken proğramda bile taraf olduğunu gösterdi Hakkımızı yüksek sesle savundu.

furkan5534

Kalmali kalpar herkez kalmali baskan dahil.ama su genclerede gercekten onem verilmeli canberke aciyorum bu cocuk ne kluplere gider