Kalpar gitmeli mi kalmalı mı?

Başlatan Nuri Asan, 19 May 2014, 12:19:07

« önceki - sonraki »

ngonge

Ya arkadaşlar ben mi yanlış hatırlıyorum siz mi bilmiyorum ama izlediğim en kötü futbollardan biriydi Erhan Hoca'nın futbolu. Takımın pozisyona girdiğini hatırlamıyorum. Tamam kadro kötüydü ama o kadroyu toplayan da oydu. Başarısız olmuş birinde neden tekrar risk alalım, futbolda duygusallığa yer yok.

Bu arada böyle bir olay olduğunda hemen kurtuluş Samsun'un çocuklarında diyorsunuz da kaç kere denendi bu 2006-2010 arasında. Hiçbiri de başarılı olmadı. Hem kaç tane Samsun'lu oyuncu, t.direktör var da seçme şansımız olsun. Hiçbir yerde başarı tutturamamış adamların Samsun'lu olduğu için neden getirelim? Gelirse Ertuğrul Sağlam gelsin, gerisi boş.

ask55

bazı arkadaşlar yılmaz vural demiş ama adamın parada gözüm yok derken bile söylediği rakamlar bizim çok uzağımızdaki rakamlar.
lige çıkartsam 450 bin euro alcaktım fln diyo.bizde böyle paralar yok ki.hiç konuşmaya bile lüzum yok.

bilmiyorum ne dersiniz ama imkanımız olsaydı ben metin tekin'e teklif yapılmasını isterdim.
son zamanlarda futbolu bence en güzel yorumlayan isim.
teknik direktörlük lisansı varmı acaba ?
çok kaliteli bir adam.gelse güzel olurdu bence.hem başarıya da aç.

kumköylü ahmet

birakin futbolcular kendisi oynasin  :)

isa55

Genc, basariya ac, yeni oyun sistemlerine acik bir hoca getirmeliyiz.  Fethiyenin hocasi engin cok guzel futbol oynatti takimina. Gol yollarindaki basarisizligi yuzunden dustu takimi. Engin olabilir.

cakir55

Ne Erhan Altını ya kaleye gidemiyorduk resmen. Bu ligi bilen adam lazım bize. Ben halen daha Kalparın devam etmesini istiyorum illa değişecek diyorsanız Engin İpekoğlu olabilir cidden.

yirmiuc

Kalpar'i ben de cok elestirdim ama uyguladigi taktik bu ligde basarili olmak icin uygun.
Eger orta saha ve forvete takviye yapilabilirse gelecek sezon super lige cikarabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

ALİ55

Bence Manisa yı geçen sene çalıştıran hocayı alsınlar gol yememek ıcın oynayan bır samsunspor ıstemıyorum açıkcası bu sezon tum maçları hemen hemen ite kaka kazandık coguda berabere bıttı tek rahat maçımız tavsanlı deplasmanı ıcerde balıkesır maçı hüzün bizim göbek adımız oldu bu takımın mazisine yakışmıyor bu yerler...

amisos5506

kumköylü ahmet

Hoca gittimi de Konusuyoruz Bunlari ? egerki Gitmediyse daha saygisizlik etmeyelim..Engin ipekoglu once gitsin foulun ne oldugunu ögrensin

ngonge

Hoca gitti. Resmi sitede Emin Kar'ın açıklamalarından:

Hocayla ilgili 1 sezonluk anlaşmamız vardı. Ayrıldı.

Artık Kalpar gitsin mi kalsın mı değil, yerine kim gelsin konuşmanın zamanı geldi. Gerçi yönetim belli olmadan ne olacağı hiç belli olmaz.

yilmazselcuk55

Kalparın  yerine Tek Aday Uğur Tütüneker Olmalı. Anıl Taşdemir ile Abdülkadir Özgenide aldığımızda  Bu Sene ki takımla beraber Şampiyonluğa Oynarız  :ok

samsunum

Anıl Taşdemirin bu sezon ki gösterdiği performansa göre biz alamayız o kadar para veremeyiz

GurbetciFanatik

Mustafa Denizli gelsin dicem ama para yok  :(

samsunsporlu1994

Ugur Tutuneker Super Ligde gelmez Samsunspor'a. Hoca konusunu konusmak icin cok erken. Kongrede aday cikacak mi bu onemli. Ben.bu sartlarda aday cikacagini sanmiyorum. Konusulmasi gereken bu.

Nuri Asan

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 23 May 2014, 14:12:16
Mustafa Denizli gelsin dicem ama para yok  :(

sampiyonlar liginde yarı final oynatacagini bilim yine de istemem o adamı.  bir adamda karakter olacak. bize yaptiklarini unutmadik.