Eyvah : Yazıklar olsun.. Kan emiciler!

Başlatan liseliler, 09 December 2007, 20:19:47

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

arkadaşlar birşeyler yapmalıyız baskanımızı geri  döndürmek için

berusa55

bu olanlardan sonra diecek bir sey bulamıyorum. daha takım maca cıkmadan her seyi kaybettik!

körfez55

sayın imran okumuş yada hüseyin başöl bu taraftarın baskısından nasıl duracak bakalım yönetimde biz onları göndermesini de biliriz.sezgin başkanı geri döndrüememiz lazım.bu konuda gerekeni yapalım.

liseliler

bu kadar zor şartlarda sezon başından beri yapılan ve yapılacak olan herşey heba oldu..devre arasında çok iyi transferler yapacaklardı..ikinci devredeki tüm deplasmanlara sponsor bulmuşlardı..antalya kampını bir işadamı karşılayacaktı..kum çakıl ocakları işi son noktaya gelmişti..araziyi satmak üzere idiler..çook yazıkk oldu çoook...bi daha gelmez böyle yönetim..sebep olanlara yazıklar olsun..kulübü yönetemiyorlar diye galip öztürk ü bile doldurmuşlar..çok yazıkk çoook:(

berusa55

ve bir samsunspor yönetimi daha yalan cıktı.devre arasını bile getiremedik. hayal kırıklıklarımın sehri samsunumun benim. :(

34 SS 1965

hersey yolunda drken hersey guzel oloacak derken bu olmamalıydı yazıklar olsun herkese baska buyuk sehır beledıyesı baskanına

Çaðrý55

bizde bi şekilde toplanıp tepki koyalım yaaa azize döndüyaa bizimkide döner destek bulunca inş dönmessede imran hüseyin bırakmayalım

berusa55

demek ki hiçbir sey yolunda değilmis ve kandırlmısız:( simdi istifaların ardı kesilmez!

Cagdas Ünver

harbisamsunsporlu5517

sebeb olan kimse onlara tepki verelim

Çaðrý55

arkadaşlar büyük bir buluşma yapalım ama öle böle değil
çok büyük bi kalabalık yapalım tepkimizi koyalaım yaaa
forumda yazmak yerine

istanbul grubu

kulübü ve galip öztürk ü yönetim ve sezgin gümüş ün kalması için faks yağmuruna tutalım.diyarbakır maçında hainleri protesto edelim.

HaSaNCaN

Takım sakaryadan döndümü ne yapcaksan yapacağız. Herşey olabilir. Ne yapcaksak SAMSUNSPOR için yapacağız. :!:

mctlçy

d.bakır maçına yemezz...çok geç olur ya hemen tepki koyacaz yada kabullenecezz

34 SS 1965

en zor gunumuzde bızı kurtaran bu adamları asla yanlız bırakmamalıyız arkadaslar gerı getırmelıyız boyle mert bı yonetımı daha kolay kolay bulamayız bız