Eyvah : Yazıklar olsun.. Kan emiciler!

Başlatan liseliler, 09 December 2007, 20:19:47

« önceki - sonraki »

CeLL-O

liseliler

arkadaşlar bakınnn..dinleyin..bu yönetim istifaya zorlanıyor..çünkü ortaya çıkaracakları samsunsporu yiyenler o kadar çok kii..ve bu insanlar hapse girmek durumunda bile kalacaklardı ve onlarca insan..samsunspor un trilyonlar nerede?? samsunspordan önce beş parasız adamlar nasıl işadamı oldu sanıyorsunuz? bu yönetim bunları açığa çıkarmak üzereydi..dürüstlüklerinin mükafatını şimdi istifaya zorlanarak alıyorlar..işte bu kadar.

mctlçy

kesin olarak istifa yok yani sadece zorlanıolar??farketmez bize olanları açıklasınlar samusunu yakarız ezdirmeyiz onları...ama bu takımı bırkamazlar ismail başkandan snra bu kadar iyi yönetim warken gidemezler tarftar herzamn yanlarında

Sadece Samsunspor

haberin kaynağını soruyoruz hala cevap yok

körfez55

madem yönetim istifaya zorlanıyo onların yaptıkları pislikleri açığa çıkarmadan bi yere gitmemeliler.bu kadar kolay pes etmek olmaz.biz taraftarlar olarak yönetimimizin arkasındayız.gerekirse toplanırız samsunda gereken neyse yaparız.bu taraftar çok şey gördü artık kabus görmek istemiyoruz..bu kan emicilerden kurtuluş yokmu ALLAHIM sen kurtar bizi bu müsibetlerden..

Sadece Samsunspor

istifa ettirtmeyiz biz yönetimin arkasındayız - zorlama varsa biz başkanın arkasındayız ama istifa olduysa ona ne yapılır bilemem

körfez55

ne kaynağı ya adam açıklıyo işte.biz bu yönetimin arkasındayız.bizi bırakıp gidemezler!!

Sol Açık

Zorlanmak ne demek! Benim için mesele basit. Namuslu insanlar da namussuzlar kadar cesur olmadıkça bir yere varılmaz. Namuslu olmak da tek başına yetmez.

Kalınıp mücadele edilmeli!

Sol Açık

Onlar mücadele etmedikçe, taraftarın arkalarında olmasının da bir anlamı olmaz çünkü!

Sadece Samsunspor

o kan emicileri samsunda yaşatmayız sokaklara dökülürüz samsunun başlarına yıkarız

Sadece Samsunspor

Alıntı Samsunspor'da Şok

Ekonomik Sıkıntıları Bir Türlü Aşamayan Samsunspor'da Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş İstifa Etti.

Ekonomik sıkıntıları bir türlü aşamayan Samsunspor'da Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş istifa etti.

Nuri Asan Tesisleri'nde yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı yapan Başkan Sezgin Gümüş, şehirden ekonomik olarak yeterince destek alamadıkları için istifa ettiğini açıkladı. Gümüş, "Samsunspor ekonomik olarak büyük sıkıntı içinde. Takımın önünü açmak için istifa ediyorum. Ekonomik olarak Samsunspor'u sırtlayacak bir başkanın göreve geleceğini umut ediyorum" dedi.

Öte yandan Başkan Gümüş'ün istifasının ardından yönetim kurulunun göreve devam edeceği ve önümüzdeki günlerde yapılacak toplantının ardından olağanüstü kongreye gidip gidilmeyeceğine karar vereceği öğrenildi.

körfez55

Samsun'da Gümüş dönemi bitti

Samsunspor Kulübü Başkanı Sezgin Gümüş, yarın yapılacak Sakaryaspor karşılaşması öncesi süpriz bir kararla görevinden ayrıldığını açıkladı. Gümüş'ün yerine futbol şube sorumlusu Hüseyin Başgöl'ün getirileceği belirtildi.

TFF 1. Ligi'nde yarın Sakaryasporla deplasmanda karşılacak Samsunspor'da başkan Sezgin Gümüş, görevi bıraktığını açıkladı. Gümüş, yaptığı açıklamada, "Maddi ve manevi Samsunspor'un yanındayım. Ancak özel işlerimin yoğunluğu nedeniyle, severek yapmış olduğum bu görevi bırakıyorum. Gönlüm her zaman Samsunspor'un yanında. Takımın başarısı için desteklerime devam edeceğim" dedi.

Görevden ayrılan Başkan Sezgin Gümüş'ün yerine Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl'ün getirileceği belirtildi. Sezgin Gümüş, sezon başı yapılan kongrede Samsunspor Kulübü'nün başkanlık görevine getirilmişti.

09.12.2007  

Kaynak : DHA

sıkıntılar bitti derken aldığımız habere bak.başkan istifa etmiş :( ALLAHIM bizim yüzümüz gülmeyecek mi :(

King Of The North

Ne istifası ya biz istemiyoruz Sezgin Gümüş'ün gitmesini,kim istiyorsa çıksın ortaya madem takımı şampiyon yapsın.Hala içerdeki RUM kırıntılarından bir yere varamadık.

mctlçy

http://www.haberler.com/samsunspor-da-sok-haberi/

alın size kaynak şimdi yandık işte...bir azn önce dönmelerini sağlamalıyız

Sol Açık

Bırakın ya, esas zor dönem denecek dönem şimdi başlıyordu. Devre arası geldi. Böyle zamanda bırakılmaz!!!